Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
181
Favori
764.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtasova

    Ben evrağı kendilerine yollamadım daha herhalde bana bi borç çıkarmazlar değilmi? Okuduklarımdan sonra vazgeçtim çünkü almaktan

    Ben 2 haftadır kullanıyorum herhangi bir problemim yok 4. günde aktif oldu her şey. Alt yapısal problem yoksa gayet stabil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Nautilus-

    Birden memnuniyet katsayım artmaya başladı. Ben bu mesajı yazarken internet kesildi. Tekrar geldiğinde 4,8 MB/s hız almaya başladım. Yarım saat geçmeden netteki sıkıntıyı çözdüler. Telefondaki sorun devam ediyor.

    Turknet özüne döndü. Anlaşılan önceki hatalarını yanlışlıkla hızlı düzeltmişler. Geçiş gerçekleşeli 3 gün oldu. 3 gündür telefonum açılmadı ve olayla ilgilenen Allah'ın 1 kulu yok. Her gün ulaşıyorum, verdikleri tek cevap: "Çözüm merkezimiz en kısa zamanda size ulaşacak."

    Polyanna modu: İşe yaramaz insanlara sinirlenmemeyi öğreniyorum Turknet sayesinde yavaş yavaş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 16 Eylül 2016; 18:22:58 >




  • Ee nasıl arkadaşlar kullananlar memnun mu ?4.5 g belimizi büktü biz internet fiyatları düşer diye beklerken senelerdir aynı bantta seyredip duruyor.
  • Bugün ttnet aradı taahhütünüz bitiyor size aynı tarifeyi aynı fiyattan devam ettirelim diyorlar zam gelcek sizi etkilemesin diyor. 2 sene aynı parayı ödemişim gün geçirmeden bide teklif diye gösteriyorlar. Dedim ben kapattıracağım fiyatlar uçuk kota düşük 2 sene size garanti vermem dedim. Şimdi kapatsamda herhangi bir ceza ödemezsiniz dedi bana. 15 gün kaldı taahhütün bitmesine sorum şu yarın türkneti arayıp geçiş yapabilirmiyiz. Hazır internet aktifken geçiş yapayim diye düşünüyorum. Geçiş yaparsam ttnet kapanır mı acaba? Yoksa dilekçe verip mi kapatmam gerekiyor. Bilgili arkadaşlar yönlendirirse sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTNet kapanır. Siz kapatmıyorsunuz. GSM hattını taşımak gibi.
    Turkneti aramak yerine başvuruyu webden tamamlarsanız 1 ay bedava kampanyası var.
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Kesin mi kapanması? Bir ay fatura itelemesinler. İnternetten yapabilirim o zaman. Sizce taahüt bozma cezası ödetirler mi. Kadın cezan yok dedi ama bunlara güvenemiyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar saat 21 sıralarında bulunduğum lokasyonda hizmetlerinin olup olmadığını öğrenmek için aradım. Kayıt oluşturuldu 15 dk sonra beni aradılar. Adsl olarak desteklediğini söylediler başvurunuzu isterseniz şimdi alayım dediler. Hayır dedim çünkü 10 gün sonra taahhütüm dolacak dedim. Bir şey olmaz 27 Eylül'de başlayacak şekilde alacağım en azından zaman kaybı olmaz dedi peki dedim. Biraz önce yukarıda Nautilus nickli arkadaşın web den başvuru yaparsanız 1 ay ücretsiz kampanyasından bahsetmesiyle şok oldum. Aslında hata bende sitelerini incelemem lazımdı ancak köyde olduğumuz için malum bayram EDGE hızıyla zulüm. Bu arada başvurumu alan kişiye Teb Bonus sahibi olduğunu söyledim ancak Bonus kampanyasının bittiğini söyledi. Madem o bitti neden BEDAVA 1 AY kampanyası olduğunu söylemiyorsun???



    Neyse şimdi müşteri hizmetlerini kapadım 1 dk içinde bu post u yazmaya başladım ki ona da söyledim yazacağımı. Aldırmadı. Arkadaşlar müşteri hizmetleri berbat. Dakika 1 gol 1. Neden? Birincisi karşıdaki arkadaş sinirli. Alttan almıyor yaptıkları şeyden ötürü. Beni düşünen başvuru alırken kampanyamız var der değil mi? Bunu şikayet ederken de sabır edeceksin o zaman. İkincisi sürprize gel iptal için dilekçe vereceksiniz diyor. Başvurumu alırken dilekçe mi aldınız dedim yetkili merciler sebebini istiyor dedi. Pts günü BTK şikayetiyle beraber istedikleri dilekçeyi de yollayacağım. Velhasıl belki de hayırlı oldu hiç bulaşmadım. İki saattir şu post u bana yazdıran köyde EDGE hızıyla mini.donanimhaber.com dan attıran şu firmaya ben bulaşmayacağım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Madde 7.6'dan alinti:

    Turknet, abonenin kullaniminda gozle gorulur bir artis gormesi halinde aboneden ara odemeler talep edebilir.

    Biraz killandirmadi degil. Telefonda 1000 dk kullanimi gecersek diye koyulmus bir madde oldugunu varsayiyorum :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasaya göre yalnızca taahüt süresi sonuna kadar kalan zamanın ücretini alabilirler.
    Ücretsiz hızlı modem kampanyasından yararlandıysanız onun da taahhütünün bitmiş olmasına dikkat edin.
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Modemi 12 ayda aldılar zaten modem bana ait şuan. Ben kapattırmak istesem kaç gün sürüyor dediğim de 1 haftayı buluyor dedi. Türknete 1 hafta önceden başvuru yapsam geçişim olur mu acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sizin gibi geçiş için başvurduğumda 4. günü açılmıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zattirik kullanıcısına yanıt
    Taahhüt durumunuz neydi hocam? Bir kaç gün kala kapansa hat ceza ödetirler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben taahhütümün bittiği tarihin ertesi günü evrakları göndermiştim garanti olsun diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zattirik kullanıcısına yanıt
    ttnet fatura yolladımı fazladan günü geçti diye? memnun musun hocam şuan internetten ben 24 bit hız alabiliyorum 35 e kadar alabilirmişim ttnet öyle demişti.
  • Hangi alt yapıyı kullanıyor? Ping süreleri önemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir belaya bulaştım nasıl iptal edebilirim bunu. Nette yaptığım araştırmalar facia. Başvuru için telefonda onaylıyorum demek yeterli iken iptal için günler sürüyor deniyor üstelik fatura ödeyerek. En hızlı ve ücret ödemeden nasıl kurtulabilirim bunlardan lütfen yolunu biliyorsanız söyleyin. Şikayet falan yavaş olur hızlı çözüm lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Dilekçeyi taratıp musterihizmetleri@turk.net adresine yollayın. 1 hafta içinde iptal ederler. Dilekçe yollamazsanız 1 ayda kendiliğinden iptal oluyormuş.

    Sözleşmeleri imzalayıp kimlik fotokopisiyle beraber firmaya yollamadıysanız bir şey yapmanıza gerek yok. Kendiliğinden iptal olur.
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam hiçbir şey yollamadım. Sadece 27 Eylül'de başlayacak şekilde başvuruda bulundum tam da sizin web başvurusu yapınca 1 ay bedava mesajınızı görüp, kampanyaya neden dahil etmediniz beni demek için aradım ve anladım ki bunlar gerçekten de sıkıntı olacak bana ileride.

    Yani yarın sabah hemen mail ve pts günü de faks üzerinden ve gerekli ise başka kanallardan da dilekçe yollar isem başlamadan ve ücret ödemeden kurtulur muyum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conqueror26 -- 17 Eylül 2016; 0:27:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desteklenen hızın maksimumu veriliyor. Ttnet 4 günlük fatura çıkartacak bana sadece o da daha gelmedi diğer ay gelecek. Ttnet nasılsa bu da aynı şekilde şimdilik problem yok. Akn yüksek ve taahhüt yok çok şükür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zattirik kullanıcısına yanıt
    ttneti nasıl kapattınız peki hocam. Geçiş yapınca otomatik mi kapandı?
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.