Şimdi Ara

Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.068
Cevap
44
Favori
123.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: veradrake

Merhaba,
    Bende Türknet’in gigabit hizmetini almaya başladım 3-4 gün önce ama laptopta kablolu olarak bağlandığımda 100 mbit’i geçmediğini görünce kayıt açtım be bana ethernet driverini güncellememi istediler.
    Ancak nasıl yapılır bilemiyorum.Yapmaya kalkıp da başka şeyleri bozarım iyice başıma iş alırım diye korkuyorum.
    İnternette bir ucu usb diğer ucu ethernet girişi olan şeylerden alsam hiç bu driver güncelleme işine girmeden 1000 mbit interneti alabilir miyim acaba?
    Konu hakkında bilgim az.Youutube videolarından baka baka yapmaya çalışırım ama aksilik çıkarsa hiç toparlayamam sonra.
    Ne yapmamı önerirsiniz?

Laptop modeli nedir?

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • Sarıyer emirgan taraflarına hala yok mu çalısma geçen sene gelmek üzere olan yerler listesindeydi okmeydanı listede yoktu okmeydanına geldi burda tık yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50.yıl mahallesine 2066sokağa kablo çekildi 2hafta önce

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çalışmalar mahalle genelinde yapıldığı için kablolama sürecinden sonra sırası ile binalara kutu takılıyor.Binanıza gigafiber kutusu takıldıktan sonra bilgi verirseniz aktivasyon için tarih iletebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 25 Nisan 2022; 9:8:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erdem the mixer kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Aydın henüz planlamada yer almamaktadır. Talep olarak proje ekiplerimizle paylaşacağım.

Teşekkürler. Bu arada TürkNet GigaFiber'in hangi bölgeler için planlandığıyla ve yapılacağı ile ilgili bir harita uygulaması yapılacaktı diye hatırlıyorum. Bu uygulamaya ne zaman geçilebilir?

Teşekkürler.

• @tuzsuz_deli_bekir bu detaylı ve açıklayıcı konu için çok teşekkür ederim Türknet bizimde apartmanımıza gigafiber kutu koydu acaba kaç gün içinde aktif olacak sözleşmem bitiyor 1 haziranda bekliyorum bende hala kullanıyor musun hocam 1000 lik hızı memnun musun ? herhangi bir sıkıntı oldu mu konuyu açtın tarihten bu zaman kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 29 Nisan 2022; 2:27:6 >
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mayıs ayının sonu akativasyon verileceği ekiplerimiz tarafından paylaşıldı.

LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ
  • SoulSource kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer alıyor

Maalesef bir süre önce o evden taşındım. Kullandığım süre boyunca çok memnundum. Zatn sonrasında hem hızlar arttı (1gb simetrik) ve hem fiyat düştü.

Yeni adresimde superonline fiber var, attan inip eşşeğe bindik :)

Superonline o kadar kötü ki 100mbps comnet VDSL ile, 100mbps Superonline'dan çok daha konforlu kullanıyordum. Taahüt bitsin, VDSL ile devam edeceğim.

Turk.net'in kıymetini bilin..

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.