%30 gümrük vergisini sıfırladılar 1 yılda 50.000 araç satmış olsa (ki daha fazladır) araç başına 300.000 lira eder araç başına 7.500 dolar 7.500*50.000 = 375.000.000 dolar eder fabrika kuracak diye tahsilinden vazgeçtiğimiz vergi tutarı byd nin cebinde kaldı peki ya fabrika? |
Türk milleti uyanıyor mu? BYD satışları hk. (2. sayfa)
-
-
Ne demek istenidiniz ?
Türk / gayrimüslim / parti vs ?
Açsanıza bira daha
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sen ne anlatıyorsun ya ?
hala akp falan neyin siyasetinin peşindesin yallah git kendi ortamında siyaset yap
yürü .... blok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 4 Eylül 2025; 12:15:42 > -
Sen asıl Üylül ayında düşüşü gör.Vergi dilimi ağustosun bir kısmında geldi.Bu fiyata 1.000 adeti geçemez byd.
-
Geçen ay seal sedanı sormuştum 2 aydır gelmiyor dediler 1 eylülde fiyatı zamlandı sabah 9 da aradılar seal sedan her renk var istiyor musunuz diye
-
bana "beyinsizin biri" dediğin için gaza gelerek sana bir şey deyip de ceza almak istemiyorum. iletini şikayet ettim eğer onlar bir şey yapmazsa o zaman yazarım.
-
Rahatlayacaksan özelden yaz, hem bu sayede başkaları okuyupta senin hakkında benim gibi düşünmez…
Birde sırf yazmış olmak için yazmayın kardeşim, yazdıklarınızı bir okuyun, akıl ve mantık süzgeçinden geçirin, milleti provake edip ondan sonra şikayet ettim falan boş iş bunlar
chp en çok gayrimüslimlerden oy alıyor diyorum. yanlış mı sizce ?
-
Ben ofluyum gayrimüslim değilim , dindarlık taslayan çekemem , chp akp hiç çekemem
Git bi gayrimüslim bul sor bakalım kime oy veriyor neye oy veriyor , bulup sordun mu ? Öyle iş olsun diye sallıyormusun ?
Aslında tam tersi. BYD şuan ciddi krizde ama gizliyorlar. Bir bakmışsınız bir günde yok olmuşlar.
-
bilakis varlik vergisi yuzunden ozellikle yahudi cemaati inanilmaz mesafelidir chp’ye.
turkiyede 25-30bin kadar yahudi var. benim de esim dostum arkadasim ve en tepedeki isme kadar buyugum tanidigim cok.
sizin bizim gibi gecmislerini kolay unutmazlar. o yuzden hukum verirken kendiniz gibi degerlendirip dusunmeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kriz, bir isi hangi %50’nin yapacagini belirler.
isin iyi zamani herkes ususur; sonra sermayesi, teknolojisi ve finansi guclu olmayan %50 elenir. turkiyedeki insaat sektoru ve muteahhit ornegi gibi. kalani devam eder. bazen cok guclulerin gittigi istisnalar da olur tabi ama genelde boyle.
ben her zaman byd’nin kalacagina inaniyorum. bu konuda internetin yayginlasmasiyla her yerde karsimiza cikan uyduruk haber sitelerinin ozensiz editorlerine guvenemiyorum. elon bile yakin gelecekte top 10 araba markalarini “tesla, byd ve 8 no name cinli sirket” olarak nitelemisken batti batiyor haberleri bana ciddi gelmiyor.
ha diger taraftan bakarsak derseniz ki evergrande gibi bir ornek varken byd kim, aslinda siz de haklisiniz.
Yakın zamanda piyasayı domine edecek Byd Tesla ve Çinli isimsiz 8 şirket öyle mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 5 Eylül 2025; 19:44:52 >
Şuan benim İstanbul'da bulunduğum ilçede sadece 2 tane servisi var, başka hangi markanın bir ilçede 2 ayrı servisi var, anadolu yakasında daha 3 tane daha servisi var? Ya da anadolu yakasında 3 tane servisi olan başka bir firma söyleyebilirsiniz, adamların sadece İstanbul anadolu yakasında 5 tane servisi var? Kuaktan dolma bilgilerle, youtube boş batarya kanalının söylemleri ile gelmeyin lütfen.
Konuda geçen Tesla ve Togg'un hiç servisi var mı? Mercedes, BMW, Fiat, Dacia gibi markaların bile İstanbul'da 10 tane servisi yokken adamların sadece İstanbul'da 10 tane servisi var.
-
Yorumlara bak, kim kime ne diyor belli değil. Madem bir iş yapıyorsunuz düzgünce yapın ve tüm cevapları silin
Konuya gelecek olursak, byd'nin kotalı satış yaptığını, bu şekilde anlaşma yapıldığını sağır sultan bile duydu. Yani ne kadar getiriyorsa o kadar satıyor
Aynen istese de kotanın üstüne getiremez ve o kota dolmak üzere Yani şimdi alan aldı alamayan 2026 sonuna kadar ikinci elini sıfırından çok daha pahalı alır, fabrikada sandıklarının aksine kurulmaya devam ediliyor, öyle fabrika bir ayda 2 ayda kurulan bir şey değil. Sanki Togg fabrikasına 3 ayda kurdular adamlar 4 yıldır uğraşıyordu fabrika kurmak için
Chpye oy verenler akp 10 çalıyor bizimki 3 çalmış çok mu yobaz akp mi gelsin
akpye oy verenler de Çalıyor ama çalışıyor torpil rüşvet helaldir dinsiz chp mi gelsin
diyen bir topluluk var önümüzde
Sen hangi dine mensupsun şefaat et gelelim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 6 Eylül 2025; 12:51:49 >
Byd ve cin hükümeti daha önce yatırım sözü vererek teşvik isteyip sonra yatırımı ertelemeye,oyalama taktiklerine girişmişler,
Alinlarinin ortasına vergi çakılınca da zart diye fabrika yatırımı açıklamışlardı
Aynı şeyi tekrar yapmaya kalkarlarsa emin ol bu sefer Türkiye'de bisiklet bile satamaz,siz de ikinci elde havanizi alırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X