Şimdi Ara

Türk Malı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım 2008 Symbol kapıda türk malı yazıyor araba fransız malı niye böyle ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Araba yerli uretim. Marka fransiz.
    çizimi felan motoru renault yapmadımı türk mühendislerimi yani fransayla alakası yok aracın ?

Orijinalden alıntı: karahancer2

çizimi felan motoru renault yapmadımı türk mühendislerimi yani fransayla alakası yok aracın ?

Alıntıları Göster
    işçilik ucuz olduğu için kendi ülkelerinde değilde burda üretiyorlar işte nesini anlamadın.

iphone'da amerikalı ama çinde üretiliyor mesela.

Orijinalden alıntı: r0x

işçilik ucuz olduğu için kendi ülkelerinde değilde burda üretiyorlar işte nesini anlamadın.

iphone'da amerikalı ama çinde üretiliyor mesela.

Alıntıları Göster
    Anladım ondanda biraz kötü heralde araba

Aracım 2008 Symbol kapıda türk malı yazıyor araba fransız malı niye böyle ?

türkiyede üretildiği sürece o ibare olmak zorunda.

ona bakılırsa benim aracımda fiorino ve bagajın sağında MADE IN TURKEY yazıyor.

aslında yapılması gereken .

MADE BY RENAULT
    MADE İN TURKEY

Ama yapılmıyor.

Anladım ondanda biraz kötü heralde araba

Birazmi Kotu ? La symbol bildigin yuruyen mezar

Daha Fazla Göster
  • Şöyle de olabilir. Ben mesela çoraplarda yazan "% Merserize" veya "Topuk burun takviyeli" gibi etiketleri çıkarıp buzdolabının, çamaşır makinesinin veya arabanın torpido gözüne filan yapıştırıyorum. Gören herkes de soruyor. Sizinki de buna benzer birşey değilse sadece montajın Türkiye'de olduğu kastediliyordur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf bu yüzden fazla datıyor ya zaten.General mobile Discovery de böyle yaptı veya yeni Turkcell T50 Türk malı diye satılıyor.Konuyla ne alakası var derseniz bizim insanımızda boyle bir heves var yerli malı alayım vatandaşım kazansın diyor.İyi bir dusunce ama markalar,firmalar tarafından suistimal ediliyor hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Turkcell T40 Türk malı diye satıldı T50 ZTE üretimi çin malı. Ayrıca araçların nerde üretildiğinin belirtilmesi gerekli ülkeye giren ve çıkan araçlarda bu menşeinin bulunması gereklidir.
    Hayırdır Türk malını beğenmiyormusunuz ?

Sonrada derlerki neden bir markamız yok neden olsun ki..

Agresif pislik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0M42

Alıntıları Göster
    Benim 2008 civic fd6 aracımda da yazıyordu made in turkey diye.

Alıntıları Göster
    Bence üretim yerinin Türkiye olması, bi ürünü Türk Malı yapmamalı. Türk Malını destekliyorum elbette ama bütün sermaye Türkiye'ye gelmeli bence. O zaman Çin de her şeyin üzerine Çin Malı yazsın. Çin'de üretilmiştir yazıyor genelde.
    // FENERBAHÇE //
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

fiyatıda cok gibi geldi bana symbol lerin

Az yakıyor,parçasi ucuz,bakimi ucuz,osu ucuz busu ucuz bla bla bla Bu yüzden pahali
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bursa'da üretiliyor, tıpkı fiatın çoğu modeli gibi

Orijinalden alıntı: szahinowski1

Bursa'da üretiliyor, tıpkı fiatın çoğu modeli gibi

Alıntıları Göster
    Benim megane'de türk malı.

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Sırf bu yüzden fazla datıyor ya zaten.General mobile Discovery de böyle yaptı veya yeni Turkcell T50 Türk malı diye satılıyor.Konuyla ne alakası var derseniz bizim insanımızda boyle bir heves var yerli malı alayım vatandaşım kazansın diyor.İyi bir dusunce ama markalar,firmalar tarafından suistimal ediliyor hep.

İnsanlar renaultu Türk malı flan diye almıyor burada yanılmışsın ,Renault parçası ucuz ve bol araçların motor şanzıman hariç çoğu parçasının yerli üretimini bulabilirsin ve uygun fiyatla ,orjinalleride diğer araçlara kıyasla çok pahalı parçalar değil yani diğer firmalar gibi parçalardan geçirmiyorlar , işçilik diğer servisler gibi orjinal servise gidersen yandın ama dışarda yaptırısan parçaları uygun fiyatlı zaten

Mesela arka farlar genelde hep türk üretimi olur ön farlar eğer xenonsa fransız malı merceksiz standartsa türk malı oluyor %50 ve ben türk malı ile fransız malı arasında bi fark görmedim cunki türkiyede üretilen farlarda fransızlar tarafından belirli kalite standartlarında üretim yapılması istenilen , ve bu standartları uygulayan firmalara yaptırılıyor , sonuçta bu işler lisans işidir renault lisans vermezse farı üretemezsin.

Renaultun çok satmasının bir diğer sebebi ise aracın Fiyat Performans oranının iyi olması , yani bi vw ye 10 bin fazla vermek yerine 1.5 dci alıp vw sollayan bi araç alıyosun renault toroslardan flashlardan insanların kafasında güzel reklam yaptı renault hala bunun ekmeğinide yiyor , ben hala yollarda taş gibi toroslar görüyorum tık yok.

renault her yeni versiyonda eski sorunları düzeltiyor zaten sorun varsa garanti süresinde çıkıyo illaki değiştiriyosun yeni takılan parça v2 olduğu için sorun olmuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.