Şimdi Ara

Türk kızlarından nefret ediyorum!(DÜNYAYA AÇILDIM!) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
5
Favori
7.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurt dışında sınırdan geç direk üstüne atlıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bonesaw

quote:

ergenlerin kız ayarlayamayıp turk kızlarını kotulemesi de sıktı artık

sıktıysa sıktı ne diye konuşuyorsun madem.Konuya limon sıkmaysa amacın git başka ciddiyetsiz konuları trolle.

siz o kız vermez bu kız almaz en güzeli yurtdısı yea diye birbirinize dert yanacaksanız ben gideyim zaten. yada en güzeli feysbukta grup kurun kız fotosu falanda paylasip ic cekersiniz. neyse pek ciddiyetsiz mesaj oldu bu. konu dısında ciddiyetsiz mesaja yer var mi hic?!

Adamım kullandığı harflerden belli nasıl biri olduğu.Sanane lan kim ne ayarlamış kim ne ayarlayamamış?Bilye kadar beyniyle gelmiş laf atmaya çalışıyor bir de.Beğenmezsen konuya girip bakmazsın,bu kadar basit.

adam harflerimden çözdü nasıl biri olduğumu. harikasın ya! neyse kuyruk acısı olanlar konu açıyor, diğerleri de onu destekliyor. hem bu tarz konulara girmesem nasıl eğleneceğim ki?

Beyin gerektiren faaliyetler yapabilirsin derdim ama...

derdin çünkü şuan gereksiz kişilerle laf yarışında olduğumu farkettin öyle değil mi? bende öyle. neyse siz sağ ele devam. hayallere devam. polonyalı, fillandiyalı kızlar sizi bekler ne de olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

quote:

quote:

quote:

quote:

Türk kızı ayarlıyamayıp, slav hatunları peşinden koşturacağını düşünen ergen zihniyet alert !

bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip , bilmedigin seylerle yorum yapma bence yada susmak en iyisidr bazen

o yolda gordugun esmer apaciler var ya slav kizlari onlara hasta biliyor muydun? ayrica bende Turk kizlarini sevmiyorum cok gereksiz havalilar ve kaprisliler.. slav ulkelerin kizlari bile(!) oyle degil..hepsi dunya guzeli cokta arkadasim var biliyorum, cok dogallar. Turk kizlari kendini birsey saniyor rus, ukraynalilarin yaninda hicbirsey tabi hepsi bi bocek arada tabi Turk kizlari guzel cikiyor ama arada

Ben bilmediğim şeye yorum yapmıyorum kardeş.

O yolda gördüğüm apaçilere hasta olması mesele değil her malın alıcısı vardır. Ama çok merak ediyorum şu Türk kızları şöyle böyle diyenlerin tiplerini görsen nasıl birşey çıkıyor ortaya.

Bir kere tipe bakmıyorlar denmesi komedi. El insaf yahu elbet bakıyorlar. Yetiştirilme tarzından bizim kadınlarımız daha çekinik, kednini ağırdan satma eğilimindeler ve bunun sorumlusu aile-toplum yapısı v.b

Bu slav kızları şöyle süper diyen arakdaşların ilerde kızı olursa nasıl büyütücekler çok merak ediyorum. Güzellikte genetiktir. Güzel genli bir millet olduğumuz söylenemez. Ben çok gördüm adamın vücut orman gibi, göbek popo almış başını gitmiş halen daha Türk kızı havalı mevzusunda. Bu adam evlensin onun kızıda bir rusa slava v.b e göre daha kıllı yada "daha az güzel" doğuyor işte. Yani güzellik olayı atalarıyla ilişkili. Nerelerde, nasıl ortamlarda kimlerle görüşüyorsunuz ve havalı buluyorsunuz bilmiyorum ama havalı mı kız ? Kime havalı yahu sende yap havanı. Kendini ezik büzük gösterirsen zaten şımarıyorlar. "Aşkımdan ölüyoooom !" moduna girdinizmi zaten tam oyuncak oluyorsunuz.

O esmer apaçiler her ne kadar 5. sınıf ! insan gözüyle baksakta çok çok eminim onlardaki özgüven şu forumdaki üyelerin % 40 ında yoktur. (belki daha fazla). Tanıyıp bilmesem konuşup söylemem bunu. Benimde arkadaşlarım var evden çıkmayıp, okulda v.b bir kızdan hoşlanıp kız ters çıkınca Türk kızları havalı moduna giren.

kardes sukur benim tipim duzgun koymuyorum resmimi calarlar diye zaten cok fake hesap acanlar dolaniyor ortada.. liselide dolu zaten ama bil tipim duzgun yakinda rusya veya ukraynaya gitmeyi dusunyorum bircok kizda tanidigm var konustum kizlari gorme hepsi manken cok guzeller Turk kizlari , yanindan gecemez o derece sen dusun.. ama dogru konusmak lazim simdi , yuz yuze konustugum yabancilarda oldu , rusda oldu , hepsi cok bakimli cok dogallar! bizim Turk kizlarin cok gereksiz tavirlari havalari insani oldurur o yuzden de arkadas bunalmis icini dokmus , emin ol senden daha cok bilgim vardir slav ulkelerin kizlari hakkinda ben yoldaki apacileri savunuyor degilim , bizim normal tipteki bir Turk kizi o apaciye elini bile vermezken , yabanci kizlarin hoslarina gidebiliyor anladin sen..

Yabancı kızlar hakkında bilgin tecrüben olabilir, ama bir adam tipi yerinde vucududa düzgünken sırf "havalılar" diye Türk kızlarına böyle söylüyorsa orda durup gülüyorum ben.

Ha rastlamadımmı bu şekilde ? Evet rastladım ama umursamayacaksın, aynı masada otururken bile onun orda olduğunu görmeyeceksin bak havası kalıyormu. Sırf güzel diye hiç kimseye değer vermedim. Havalımı ? Umursamayacaksın yahu, havası batsın onun. Senin kendine güvenin varsa onun havası, tripleri sana etki etmez.

Bakımlı doğal olan Türk kızıda var, zekası espri anlayışı kültürüyle senin yanında ezilmeyip sohbet edebileceğin Türk kızıda var. Sadece azınlıktalar. Ve onlarla aynı arkadaşlık ortamında bulunup, bir ilişki yaşamak herkese nasip olmuyor ne yazıkki.

Boy, güzellik, göz, saç, ten rengi, ses Allah vergisidir, insanın emek vererek kazanmadığı şeylere değer vermeyi sevmem ben.

tipimiz duzgun ama yagci flan degiliz objektif olmak lazim dogruya dogru bizde Turkuz , ama Turk kizlari boyle.. yapacak birsey yok

dostum sen bana cool'luk dersi mi veriyorsun onu anlamadim ben zaten oleyim onu eziklere soyle bence bole muhabbetleri bilmeneye soyle...isimizi biliyoruz bizde zaten oyleyiz

ve kaliteli kiz cok cok cok az.. piyasada %5lik kesim kaliteli..

Güzel kardeşim kızı böylede erkeği farklımı yahu. Apaçisi, sivri burun sevdalısı, osu busu bin türlü tip var ülkede genç erkek nüfusta.

Kimseye ders vermiyorum haddimde değil. Sadece olaylara hep tek pencereden bakıyorsunuz. Kaliteli kız az, ciddi anlamda kaliteli olup sosyal olan adamda az. Meydanı boş bırakıncada "apaçilerle cıkıyorlar bize bakmıyorlar yaüüü" diyen tipler türüyor forumda. Öyle saça böyle tarak. Liselileri saymıyorum zaten. Adam 2 kere göz göze gelince "kız bana aşık" moduna geçiyor.

Şansda önemli etmen, keza arkadaş çevresi, gidip oturduğunuz işletmeler-mekanlar hepsi sizin aradığınız hatun modeline etki edebilir. Konunun uzamasının anlamıda yok uzun süredir konu dışına yazmıyordum ama geçen yılda sabit şekilde haftada bir açılırdı "türk kızı şöle böle" konuları. Kendine güvenip ben rus ukrayna finlandiya polonyadan birini sitiyorum diyen gitsin şansını denesin oluyorsa olur. Bunu bu derece abartıp genelliyerek dert yanmanın mantığı yoktur.
  • Ulan hayatınız karı kız olmuş ha.Gidin kendinizi geliştirin,uğraş bulun bişeyler yapın.Önüne gelen kızlara laf atıyor.Kendin çok mu düzgünsün.Sorunu birazda kendiniz de arayın.
  • Kızlarda sizi çok seviyordu. İki tane totosu kalkık kıza teklif edip reddedilen buraya konu açıyor. Böyle eziklik yapacağınıza sizde kızlar gibi seçici olun madem. Bir taraflarınıda kaldırmamış olursunuz.
  • Biz çok seviyorduk sanki

Ama genelleme yapma bazıları var ki cidden çok kafa/güzel/tatlı/bilgili sohbet edilebilecek veya tabularını yıkmış rahat,mütevazi tipler.Sana demek ki %90'lık kısım denk geliyor sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş.

Bunu yazmak icin girmistim.
  • Aslında bu olayın ırkla alakası yok tamamen kızların yaşadığı sosyal çevreleri ve yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor diye düşünüyorum.türk kızları bu kadar havalıysa erkeklerinde bu olayda payları vardır, bazı hayvanlar yanlarından kız geçtiği zaman ya da herhangi bir yerde kız gördüklerinde abaza abaza kızlara laf attıklarından dolayı bu tarz durumlar ortaya çıkıyor.Bu konu böyle uzar gider ama her iki tarafında hataları var bence
  • Olay basit kardesim. Seven bipilir, bipen sevilir. Aci ama gercek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayerious

Ulan hayatınız karı kız olmuş ha.Gidin kendinizi geliştirin,uğraş bulun bişeyler yapın.Önüne gelen kızlara laf atıyor.Kendin çok mu düzgünsün.Sorunu birazda kendiniz de arayın.

+ sonsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

Çıkar vur masaya ve onlara patronun kim olduğunu göster

Hahaha
  • git osmanlı nüfusunu arttır.

destekliyorum seni
  • değeri kadar değer verin insanlara. ucuz kızlara az, eğer gerçekten değerini hakedenlere çok değerini verin (ki bir kızın sizin için ne anlam ifade ettiğini,ortak yönlerinizi,beğeni ve zevklerinizi,dünya görüşünüzü düşünün eğer uyum gösteriyorsa değer verin,sadece güzellik temalı beğeniler hoşlantı ya da azami sex isteği dışında bir şey değildir.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _whitehead_

değeri kadar değer verin insanlara. ucuz kızlara az, eğer gerçekten değerini hakedenlere çok değerini verin (ki bir kızın sizin için ne anlam ifade ettiğini,ortak yönlerinizi,beğeni ve zevklerinizi,dünya görüşünüzü düşünün eğer uyum gösteriyorsa değer verin,sadece güzellik temalı beğeniler hoşlantı ya da azami sex isteği dışında bir şey değildir.)

+1

Burada genelleme yapılması yanlıştı, arkadaşın yorumu ise doğru; herkese farklı ölçüde değer verilmeli. Tabi bu düşünceye varmak,ulaşmak için de belli bir yol katedilmesi gerek.
  • Yabancilar iyidir katalik olmayanlar tabi onlar bizimkilerdende beterler hele slavlar bir icim sudur Turk kizlarina gelirsek ne sadiktir ne.guzel ne ozel ne sexy ne is bilen nede .... Diye gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 11 Mart 2012; 23:23:13 >
  • Kızların bu konuyu görmesi lazım.
  • onlar da sana bayılıyodu
  • Onların bir yerlerini kaldıran zihniyet nefes alsın yeter zihniyetidir.
  • Bu saatte klavyeyi bir kenara bırakıp uyumuştur.
  • Biz Türk erkekleri olarak hiç görmediği msn de tanıştığı birine kontur yollarsak,bulgaristandan rastgele numara çevrip araynlara para yollarsak yani Türk erkeği bu kadar .msalak durumdaysa Türk kızlarında bırakın o kadar havası olsun dimi.bunları havaya sokan kim? hakettiklerinden fazla değer veren bizleriz.benim genç ve bekar olduğum zamanlarda tüm mahalle erkeklerinin peşinden koştuğu bir kız arkadaşım vardı " bıyıkların çıkmış bir daha bu şekilde yanıma gelme" dedim diye intihar edecekti.niye? kimse acı gerçeği söyleyememiş herkes pohpohlamış. Gel abla ben bıyık mıyık acımam demiş :-))

sonra manitada hava bir milyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helpgod -- 12 Mart 2012; 2:29:29 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.