Şimdi Ara

Türk kızlarından nefret ediyorum!(DÜNYAYA AÇILDIM!) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
5
Favori
7.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bir Türk erkegıyım ama bu geyık benı bıle sıktı artık.Arkadasım onlar sana bayılmıyolar zaten ki şu yazman buyuk ıhtımalle sana bayılmadıkları ıcın.Etrafımız kıl ter gobekten olusan anatomılerıyle ortada dolaşan türk erkeklerıyle dolu.pardonda sen bu kızlardan ne beklıyorsun ? Kültürmü Kız cocugunu okut o zaman.Bakım mı üzerıne onlarca sorumlulugu vermeyıp kendısıne bakmasına ızın ver o zaman. Biraz acık gıyındıgınde donup ac köpekler gıbı bakma.Sana biraz guler yuz gosterdınmı hakkında kötü düşünme.Anladın mı ? önce kendını sorgula. Kafası yerde yürümeyen kadına o...pu gozuyle bakılan bır ulkede yasıyorsun sen. veya kendısı kahvede oturup karısını temızlıge gonderen, üç kuruş parasınıda elınden alıp karısına kopek gıbı davranan herıflerın ulkesınde yasıyorsun. Hee cokmu rahatsızsın bulursun bır rus kızı evlenırsın ama doğacak kızınıda ılerıde senın gıbılerın agzına dusmemek ıcın rahat, erkeklerın ısteklerını karsılayan herkese gulucuk dagıtan bır kız olarak yetıstırırsın.İşte bunu yaptıgın zaman ben bu adam gercekten bunu ıstıyormus derım.Burada sözde entel dusuncelıler varya icraata gelınce nasıl olucaklar bakalım o zaman. Yok kültürsüzmüşler bakımsızmıslar.E sen nesın hepınız davıd backham gıbı dolasmıyosunuz ortada .bı araya gelınce ulkenın politik durumlarından sheaksperin 66. sonesınden bahsetmıyorsunuz. cogunuzun beynıyle uckuru yer degıstırmıs durumda anca karı kız. Dur bakalım hele bi kendını gelıstır henuz bırılerını temızlık hıjyenlık kültür konusunda eleştiricek kıvamda değilsınız. Ne guzel atıp tutuyor bazıları herkes Türk erkegıne bayılıyormuş. 36 yasındayım ve seyahat turızmcısı oldugum ıcın 11 ulkeyı dolastım emın olun Türk erkeği dedınmı kacacak delik arıyolar. Oyle rusyanın köylerınden aç kızlar gelıp en kırosuna bıle pas verıyor dıye egonuz tavan yapmasın.size değil arka cebınızdekı kabarık cuzdanınıza verıyolar o pası.gerçi türk erkeklerının ılgısıne ıhtıyacımız yok diye onlarda ısyan etmeye basladı artık.Sorsan tum dunya bıze hasta klasık komplekslı türk erkegı repliği. Sadece Türk kızları boyle davransaydı bize avrupada barların kapısına 'türk erkekleri giremez' diye panoyu yapıstırmazlardı.Komık olmayın arkadaslar komık olmayın.O guzellık uykusundan bı an once uyanıp sılkelenın.Burdakı haykırıslarınız yakarıslarınız hiçbir Türk kızının umrunda değil emin olun.Onlar hep boyle olacak sizde hep boyle ısyan edıceksınız cunku sucu hep baskasında arıyacaksınız.zaten ülkeyı ingiliz damatlar bastı atı alan üsküdarı geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esat698

Bende bir Türk erkegıyım ama bu geyık benı bıle sıktı artık.Arkadasım onlar sana bayılmıyolar zaten ki şu yazman buyuk ıhtımalle sana bayılmadıkları ıcın.Etrafımız kıl ter gobekten olusan anatomılerıyle ortada dolaşan türk erkeklerıyle dolu.pardonda sen bu kızlardan ne beklıyorsun ? Kültürmü Kız cocugunu okut o zaman.Bakım mı üzerıne onlarca sorumlulugu vermeyıp kendısıne bakmasına ızın ver o zaman. Biraz acık gıyındıgınde donup ac köpekler gıbı bakma.Sana biraz guler yuz gosterdınmı hakkında kötü düşünme.Anladın mı ? önce kendını sorgula. Kafası yerde yürümeyen kadına o...pu gozuyle bakılan bır ulkede yasıyorsun sen. veya kendısı kahvede oturup karısını temızlıge gonderen, üç kuruş parasınıda elınden alıp karısına kopek gıbı davranan herıflerın ulkesınde yasıyorsun. Hee cokmu rahatsızsın bulursun bır rus kızı evlenırsın ama doğacak kızınıda ılerıde senın gıbılerın agzına dusmemek ıcın rahat, erkeklerın ısteklerını karsılayan herkese gulucuk dagıtan bır kız olarak yetıstırırsın.İşte bunu yaptıgın zaman ben bu adam gercekten bunu ıstıyormus derım.Burada sözde entel dusuncelıler varya icraata gelınce nasıl olucaklar bakalım o zaman. Yok kültürsüzmüşler bakımsızmıslar.E sen nesın hepınız davıd backham gıbı dolasmıyosunuz ortada .bı araya gelınce ulkenın politik durumlarından sheaksperin 66. sonesınden bahsetmıyorsunuz. cogunuzun beynıyle uckuru yer degıstırmıs durumda anca karı kız. Dur bakalım hele bi kendını gelıstır henuz bırılerını temızlık hıjyenlık kültür konusunda eleştiricek kıvamda değilsınız. Ne guzel atıp tutuyor bazıları herkes Türk erkegıne bayılıyormuş. 36 yasındayım ve seyahat turızmcısı oldugum ıcın 11 ulkeyı dolastım emın olun Türk erkeği dedınmı kacacak delik arıyolar. Oyle rusyanın köylerınden aç kızlar gelıp en kırosuna bıle pas verıyor dıye egonuz tavan yapmasın.size değil arka cebınızdekı kabarık cuzdanınıza verıyolar o pası.gerçi türk erkeklerının ılgısıne ıhtıyacımız yok diye onlarda ısyan etmeye basladı artık.Sorsan tum dunya bıze hasta klasık komplekslı türk erkegı repliği. Sadece Türk kızları boyle davransaydı bize avrupada barların kapısına 'türk erkekleri giremez' diye panoyu yapıstırmazlardı.Komık olmayın arkadaslar komık olmayın.O guzellık uykusundan bı an once uyanıp sılkelenın.Burdakı haykırıslarınız yakarıslarınız hiçbir Türk kızının umrunda değil emin olun.Onlar hep boyle olacak sizde hep boyle ısyan edıceksınız cunku sucu hep baskasında arıyacaksınız.zaten ülkeyı ingiliz damatlar bastı atı alan üsküdarı geçiyor.

Güzel kardeşim anlattıklarının bir kısmına katılmamla birlikle diğer bir kısmına şiddetle karşı çıkıyorum. Neden, hemen anlatıyim. Öncelikle sen konuya çok farklı bir bakış açısından bakmışsın, Türk erkeklerinin ne kadar bakımsız olduğunun, göbekli pis kokan insanlar olduğunu dile getirmişsin ve sonra demişsinki "yok efendim hepiniz beckham mısınız?" diye sormuşsun bide. İyi hoş güzelde, herkesin çirkin ve göbekli olduğunu nerden biliyosun? Bizim erkeğimiz kızlara hayvan gibi bakıyor kızların bir tarafını kaldırıyor demeye getiriyorsun lafı sana kesinlikle katılıyorum ve hatta bu lafın altına imzamı atıyorum, çok doğru eğer ortada bir sorun varsa bunun bu hale getiren erkeklerdir ama malesef kurunun yanında yaşta yanıyor. Bazı erkeklerin yaptığı aşırılık yüzünden bu kızların bi taraflarınını kalktığı kesin. rus konusuna gelince rusları hiç sevmem güzel olabilirler bana acayip itici ve soğuk geliyorlar. Ayrıca bizim erkeğimiz öyle şarlatanlıklar yapıyorki dağdan gelen rusun bile bi tarafını kaldırıyorlar hiç merak etme dağdan gelen rus bile 2 günde Türk kızından daha havalı oluyor. Ayrıca şöyle bir şey daha söyliyim turizimciyim diyosun, 11 ülke dolaştım diyosun, emin ol yabancı kızların bi tarafını kaldıran ve bizi kötü temsil edenlerin bir çoğuda bu turizimcilerdir. Yani turizimciler derken turizm acentasından tut otelde çalışan garsonuna kadar bu sektörden para kazanan insanlardır Türkiyenini kötü reklamını yapan insanlar.

Şunuda eklemeden edemicem hani diyosunya "Sorsan tum dunya bıze hasta klasık komplekslı türk erkegı repliği" bak turizimci kardeşim 1 yıldır ingilterede yaşıyorum yaklaşık 18 şehir dolaştım sayısız insanla tanıştım kime "I am from Turkey" desem hasta oluyorlar hasta! tanışığım insanların %50si Türkiyeye gelmiş inanılır gibi değil o kadar hayranlarki ülkemize, hepsi bana en az 2-3 şehir ismi söylüyor, şurayada gittim burayada gittim diye daha bir Allah'ın kulundan duymadımki ya kardeşim ne kötü bir ülkedir orası diyen, yani turizimciysen bunu bilmen lazım.

Şimdi işin özün şu güzel kadeşim, sen Türk kızlarından memnun olabilirsin ama konuyu açan arkadaşı sanki türk kızlarının bi tarafını kaldıran o erkek grubun içindeymiş gibi görüp, sonra içine düştüğü bu durumdan şikayet ediyormuş gibi suçlayıcı şeyler yazman ve sanki bütün Türk erkekleri çok çirkinde Türk kızları hepsi birer adriana limaymış gibi enteresan enteresan örnekler vermeni şiddetle kınıyorum. Göz var nizam var, 1.50 boyunda yüzüne tükürmeyeceğin kız bile kendini victoria secret mankeni gibi sanıyorsa demekki bu ülkede yanlış giden bir şeyler var demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Ops

http://inciswf.com/turkkizidetectedbyhdproduction.swf

/>

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonesaw

Yeter artık.Çoğumuz harcanıyor bu topraklarda mok atsan yapışmaz diyeceğimiz türden kızların bile totosu tavan yapmış durumda acilen dünyaya açılmam lazım.Örneklerini görüyoruz burada.Magandalarla yan yana dolaşan slav hatunları!Bıktım gelecek varsa gelsin benimle!Böbrekleri ben düşünürüm!

Bu arada kardeşim sanada bir şey söyliyeyim. Bi tarafı kalkmış Türk kızları var evet doğrudur ama emin ol bu genelde istanbul, izmir, ankara gibi büyük şehirlerde oluyor ve genelde genç kesim. Ben ingilterede yaşıyorum şöyle söyliyeyim sana mesela burdaki gençlerde (15-25 yaz arası) acayip yozlaşmış ve şimarık. Bizim kızlarımız kasıntı bunlar yozlaşmış yani uzun lafın kısası genç kızların bir çoğu genelde kendini çok bi cacık sandıkları için bir çoğunun bi tarafı kalkık bunun Türkle, Slavla, Almanla ve ya Japonla alakası yok, tamam kabul ediyorum İstanbulda acayip kasıntı bir ortam var, en iyisi doğru aralıktan bakabilmektir. Mutlaka her şeyin görülebileceği bir aralık vardır.
  • türk kızını bu havalara sokan yine türk erkegidir. Bir kız icin yıllarca pesinden kosan mı ararsın, selam vermekten çekinen mi ararsın, dikkat cekmek icin türlü türlü maymunluk yapan mı ararsın ne ararsan var. Ben kız olsaydım eger bende böyle davranırdm havamdan gecilmezdi cünkü türk erkeginin bu ezikligini kullanırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esat698

Bende bir Türk erkegıyım ama bu geyık benı bıle sıktı artık.Arkadasım onlar sana bayılmıyolar zaten ki şu yazman buyuk ıhtımalle sana bayılmadıkları ıcın.Etrafımız kıl ter gobekten olusan anatomılerıyle ortada dolaşan türk erkeklerıyle dolu.pardonda sen bu kızlardan ne beklıyorsun ? Kültürmü Kız cocugunu okut o zaman.Bakım mı üzerıne onlarca sorumlulugu vermeyıp kendısıne bakmasına ızın ver o zaman. Biraz acık gıyındıgınde donup ac köpekler gıbı bakma.Sana biraz guler yuz gosterdınmı hakkında kötü düşünme.Anladın mı ? önce kendını sorgula. Kafası yerde yürümeyen kadına o...pu gozuyle bakılan bır ulkede yasıyorsun sen. veya kendısı kahvede oturup karısını temızlıge gonderen, üç kuruş parasınıda elınden alıp karısına kopek gıbı davranan herıflerın ulkesınde yasıyorsun. Hee cokmu rahatsızsın bulursun bır rus kızı evlenırsın ama doğacak kızınıda ılerıde senın gıbılerın agzına dusmemek ıcın rahat, erkeklerın ısteklerını karsılayan herkese gulucuk dagıtan bır kız olarak yetıstırırsın.İşte bunu yaptıgın zaman ben bu adam gercekten bunu ıstıyormus derım.Burada sözde entel dusuncelıler varya icraata gelınce nasıl olucaklar bakalım o zaman. Yok kültürsüzmüşler bakımsızmıslar.E sen nesın hepınız davıd backham gıbı dolasmıyosunuz ortada .bı araya gelınce ulkenın politik durumlarından sheaksperin 66. sonesınden bahsetmıyorsunuz. cogunuzun beynıyle uckuru yer degıstırmıs durumda anca karı kız. Dur bakalım hele bi kendını gelıstır henuz bırılerını temızlık hıjyenlık kültür konusunda eleştiricek kıvamda değilsınız. Ne guzel atıp tutuyor bazıları herkes Türk erkegıne bayılıyormuş. 36 yasındayım ve seyahat turızmcısı oldugum ıcın 11 ulkeyı dolastım emın olun Türk erkeği dedınmı kacacak delik arıyolar. Oyle rusyanın köylerınden aç kızlar gelıp en kırosuna bıle pas verıyor dıye egonuz tavan yapmasın.size değil arka cebınızdekı kabarık cuzdanınıza verıyolar o pası.gerçi türk erkeklerının ılgısıne ıhtıyacımız yok diye onlarda ısyan etmeye basladı artık.Sorsan tum dunya bıze hasta klasık komplekslı türk erkegı repliği. Sadece Türk kızları boyle davransaydı bize avrupada barların kapısına 'türk erkekleri giremez' diye panoyu yapıstırmazlardı.Komık olmayın arkadaslar komık olmayın.O guzellık uykusundan bı an once uyanıp sılkelenın.Burdakı haykırıslarınız yakarıslarınız hiçbir Türk kızının umrunda değil emin olun.Onlar hep boyle olacak sizde hep boyle ısyan edıceksınız cunku sucu hep baskasında arıyacaksınız.zaten ülkeyı ingiliz damatlar bastı atı alan üsküdarı geçiyor.

Çok doğru daha iyi anlatılamazdı
    şimdi biri türk erkeklerinin hepsi göbekli felan değil demiş ne o dayanamadın değil mi genellemeye. E o zaman tüm türk kızları da paçoz değil.
  • türk kızlarının totoşlarının bu kadar havalar da olmasının sebebi apaçi ve abaza bir erkek topluluğu olması... ülkemizde bu tip erkek sayısı çok fazla... bu erkekler kızlara ölümüne bağlanıyolar ve aşırı ilgi gösteriyorlar... haliyle kendilerini çok önemli sanıyorlar...

benim gibi kızların üzerine fazla düşmeyen kişiler de bu kızlara katlanamıyor...

ama gerçekten çok anlamsız bu kadar kapris nefret ediyorum bu kızların kaprislerinden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darqshade

türk kızlarının totoşlarının bu kadar havalar da olmasının sebebi apaçi ve abaza bir erkek topluluğu olması... ülkemizde bu tip erkek sayısı çok fazla... bu erkekler kızlara ölümüne bağlanıyolar ve aşırı ilgi gösteriyorlar... haliyle kendilerini çok önemli sanıyorlar...

benim gibi kızların üzerine fazla düşmeyen kişiler de bu kızlara katlanamıyor...

ama gerçekten çok anlamsız bu kadar kapris nefret ediyorum bu kızların kaprislerinden...

Basit +1 ..
  • 1. Dünya'da en az kitap okuyan ülkeyiz
    2. Dünya'da eşi benzeri olmayan eğitim sistemine sahibiz
    3. Üniversitelerimizin sadece ismi var
    4. 3 milyona yakın işsiz insan yaşıyor çoğu genç nüfus
    5. Aklın yolunu değilde bizi yönlendirenlerin yolundan gitmişiz

Tüm bu sorunları bırakmışız Türk kızlarını ele almışız. Artık donumuzu değil, birazda nasıl kurtulacağımızı düşünse gençlik çoktan yolu yarılamıştık.
  • Asosyal bir ergensen bu konuyu acman cok normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwing

quote:

Yeter artık.Çoğumuz harcanıyor bu topraklarda mok atsan yapışmaz diyeceğimiz türden kızların bile totosu tavan yapmış durumda acilen dünyaya açılmam lazım.Örneklerini görüyoruz burada.Magandalarla yan yana dolaşan slav hatunları!Bıktım gelecek varsa gelsin benimle!Böbrekleri ben düşünürüm!

Bu arada kardeşim sanada bir şey söyliyeyim. Bi tarafı kalkmış Türk kızları var evet doğrudur ama emin ol bu genelde istanbul, izmir, ankara gibi büyük şehirlerde oluyor ve genelde genç kesim. Ben ingilterede yaşıyorum şöyle söyliyeyim sana mesela burdaki gençlerde (15-25 yaz arası) acayip yozlaşmış ve şimarık. Bizim kızlarımız kasıntı bunlar yozlaşmış yani uzun lafın kısası genç kızların bir çoğu genelde kendini çok bi cacık sandıkları için bir çoğunun bi tarafı kalkık bunun Türkle, Slavla, Almanla ve ya Japonla alakası yok, tamam kabul ediyorum İstanbulda acayip kasıntı bir ortam var, en iyisi doğru aralıktan bakabilmektir. Mutlaka her şeyin görülebileceği bir aralık vardır.

emin ol sadece bu şehirlerde değil bu dediğin olay...
    ben niğde de doğup büyüdüm ve ordaki kızlar bu istanbuldaki lerden ankaradakilerden daha beter..
    istanbulda falan hiçdeyse güzel kızlar havalı...
    niğde de çirkin kızlar bile victoria secrets havalarında...
    tüm türkiye de var böyle tipler...
  • bu yüzden vk da takılıyorum artık rusça öğrenmem gerek ya

Abi bu nasıl bir ırktır anlamadım ya hiç mi kilolu çirkin sivilceli bi rus olmaz yok arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

1. Dünya'da en az kitap okuyan ülkeyiz

Tüm bu sorunları bırakmışız Türk kızlarını ele almışız. Artık donumuzu değil, birazda nasıl kurtulacağımızı düşünse gençlik çoktan yolu yarılamıştık.

1. Dünyada en az kitap okuyan ülkeyiz diyosun, son 2 aydır avrupayı dolaşıyorum hani diyolarya "yok işte efendim metroya bir biniyosun herkesin elinde kitap var falan" bak sana samimi söylüyorum daha 1 genç insanın elinde kitap görmedim. Kitap okuyanlar yok mu tabikide var ama bizim türkiyede metroda kitap okuyan sayısıyla aynı.
    2. Dünyada eşi benzeri olmayan bir eğitim seviyesine sahibiz diyosun inan bana biz avrupanın en iyisiyiz, ingilterede manchester üniversitesinde bilgisayar müh. alanında doktora yapıyorum, türkiyede mezun olduğum üniversite ile kıyaslamak bile türkiyedeki üniversiteye hakaret gibi olur. Yazı yazdırmaktan başka bi b*k yaptırdıkları yok, emin ol bizim eğitim sistemimiz bir milyon kat daha üstün.
    3. bilmem kaç milyon işsiz genç nufus var diyosun doğrudur var katılıyorum sana ama bi kadar da ingilterede var.
    4. yok efendim aklın yolu değilde başka yollara gitmişiz diyosun, abi çocuk ne yaptın? kızlarla ilgili sorunu var bunu dile getiriyor? yani hiç kız arkadşımız olmasın mı? hiç böyle sorunları konuşmayalımmı?

madem sen bu kadar kültürlüsün o zaman hiç bu başlığa cevap yazmasaydın!!!

tüm bu sorunları bırakmış türk kızlarını ele almışız diyosun, napalım o zaman internet üzerinden vatanımı kurtaralım? hem kaldıki bu dediklerin ne kadar büyük sorunsa buda o kadar büyük bir sorun!!!
  • quote:

quote:

1. Dünyada en az kitap okuyan ülkeyiz diyosun, son 2 aydır avrupayı dolaşıyorum hani diyolarya "yok işte efendim metroya bir biniyosun herkesin elinde kitap var falan" bak sana samimi söylüyorum daha 1 genç insanın elinde kitap görmedim. Kitap okuyanlar yok mu tabikide var ama bizim türkiyede metroda kitap okuyan sayısıyla aynı.
    2. Dünyada eşi benzeri olmayan bir eğitim seviyesine sahibiz diyosun inan bana biz avrupanın en iyisiyiz, ingilterede manchester üniversitesinde bilgisayar müh. alanında doktora yapıyorum, türkiyede mezun olduğum üniversite ile kıyaslamak bile türkiyedeki üniversiteye hakaret gibi olur. Yazı yazdırmaktan başka bi b*k yaptırdıkları yok, emin ol bizim eğitim sistemimiz bir milyon kat daha üstün.
    3. bilmem kaç milyon işsiz genç nufus var diyosun doğrudur var katılıyorum sana ama bi kadar da ingilterede var.
    4. yok efendim aklın yolu değilde başka yollara gitmişiz diyosun, abi çocuk ne yaptın? kızlarla ilgili sorunu var bunu dile getiriyor? yani hiç kız arkadşımız olmasın mı? hiç böyle sorunları konuşmayalımmı?

tüm bu sorunları bırakmış türk kızlarını ele almışız diyosun, napalım o zaman internet üzerinden vatanımı kurtaralım? hem kaldıki bu dediklerin ne kadar büyük sorunsa buda o kadar büyük bir sorun!!!

• quote:

quote:

Mençıstırlı reyiz ditektıd!
  • quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

quote:

quote:

Mençıstırlı reyiz ditektıd!

Vay kardeşim benim :)
  • Neden mi nefret ediyorum
    Güzel değiller(%5'lik gibi bir kesimi bu genellemeden uzak tutuyorum)
    Kültürsüzler.
    Bazıları leş gibi göründüğü yetmezmiş gibi leş gibi de kokar.
    Dış görünüş meraklısıdırlar.Sarı saça mavi göze tav olurlar(Yüz hatları hiç ilgilendirmez onları)
    Kişisel bakımlarını allık ve bilimum makyaj malzemelerini kullanmaktan ibaret sanırlar.
    Güzel olmadıkları yetmezmiş gibi beyinleri de yok.
    Son olarak Türk erkeği bakın altını çizerek söylüyorum gerçek bir Türk erkeği hiçbir zaman diğer toplumlar tarafından hor görülmez.Dağdan inme insanlarla Türk erkeğini bir tutmayın.
  • quote:

Neden mi nefret ediyorum
    Güzel değiller(%5'lik gibi bir kesimi bu genellemeden uzak tutuyorum)
    Kültürsüzler.
    Bazıları leş gibi göründüğü yetmezmiş gibi leş gibi de kokar.
    Dış görünüş meraklısıdırlar.Sarı saça mavi göze tav olurlar(Yüz hatları hiç ilgilendirmez onları)
    Kişisel bakımlarını allık ve bilimum makyaj malzemelerini kullanmaktan ibaret sanırlar.
    Güzel olmadıkları yetmezmiş gibi beyinleri de yok.
    Son olarak Türk erkeği bakın altını çizerek söylüyorum gerçek bir Türk erkeği hiçbir zaman diğer toplumlar tarafından hor görülmez.Dağdan inme insanlarla Türk erkeğini bir tutmayın.

Son lafına imzamı atarım :) zaten başımıza ne geydiyse dağdan inen yamyamlar yüzünden geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolGS -- 14 Mart 2012; 16:13:05 >
  • evet aynen öyle hala nefret ediyorum.Kimseyle çıkamadım değil çıkmadım. 3 kız buluşma teklifi etti kırmadan reddeddim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.