Şimdi Ara

Türk kızlarından nefret ediyorum!(DÜNYAYA AÇILDIM!) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
5
Favori
7.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla benim için havalı mavalı sorun değil en kötü biraz para yediriyorum istediğimi elde ediyorum,askerden sonrada araba alıp herkesle beraber olacam ama benim suçum yok satılan malı satın alacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin `

quote:

Orijinalden alıntı: bonesaw

quote:

Orijinalden alıntı: yok kişi

quote:

Orijinalden alıntı: SanaL Crew

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Biz de senden nefret ediyoruzzz

Türk kızlarından nefret ediyorum!(DÜNYAYA AÇILDIM!)

Tabi sen de busun ya ondan bizi beğenmiyorsun değil mi

Türk erkeği dünyadaki tüm kadınlar tarafındn beğenilir böyle erkek çok,ama o reklamdaki adam Türkiyeye geldiğinde o kadar kızın yanı tutuşması cidden çok ahlaksızca bi durum her ülke Türk kızının ne kadar namuslu ve iffetli oldugunu bilir bi o özelliğiniz vardı oda gidiyor sanırım,adriana lima gelse eminim bir sürü erkek gitmezdi.

Hı hı evet gitmezdi . Bir gidin yaaa , resim görseniz atlıyorsunuz canlı görseniz neler olurdu Allah bilir. He ama birşey olmazdı korumaları yanına bile yaklaştırmazdı
    Bütün erkekler melek ya hani , saçma sapan konuşmayın.Nedir bu genelleme aşkı bu forumda anlayabilmiş değilim. Herkes aynı mı ?
    Şahsen ben Türk erkeklerinden nefret ediyorum gibi birşey söylemem. Tamam nefret ettiğim belli bir kesim var ama hepsi değil. Herkes, zan altında bırakmayın. Gerçekten aklı başında , konuşmasını bilen , futbol , yemek ve oyun üçgeni dışında başka şeylerle ilgilenen erkekler de var. Bunlardan biri de bir arkadaşım . Yok değil yani herkese çamur atmayalım .

Türk erkekleride sana bayılıyodu bıyıklı çirkin yaratık.

Sen kimsin de bana hakaret etme hakkını kendinde bulabiliyorsun hadsiz seni . Sakın ha cevaplamaya felan kalkma gözüm görmesin seni . Terbiyesiz , ahlaksız seni . Senin gibiler yüzünden hiç bir yerde rahat yok yaa bir bitmediniz yaaa

Eeee yarası olan gocunur.Bıyıkların terlemişki millete atarlanıyorsun

yorumlara bak ya . hiç mi utanma yok sizde. nasıl bir aile terbiyesi aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin `

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SanaL Crew

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Biz de senden nefret ediyoruzzz

Türk kızlarından nefret ediyorum!(DÜNYAYA AÇILDIM!)

Tabi sen de busun ya ondan bizi beğenmiyorsun değil mi

Türk erkeği dünyadaki tüm kadınlar tarafındn beğenilir böyle erkek çok,ama o reklamdaki adam Türkiyeye geldiğinde o kadar kızın yanı tutuşması cidden çok ahlaksızca bi durum her ülke Türk kızının ne kadar namuslu ve iffetli oldugunu bilir bi o özelliğiniz vardı oda gidiyor sanırım,adriana lima gelse eminim bir sürü erkek gitmezdi.

Hı hı evet gitmezdi . Bir gidin yaaa , resim görseniz atlıyorsunuz canlı görseniz neler olurdu Allah bilir. He ama birşey olmazdı korumaları yanına bile yaklaştırmazdı
    Bütün erkekler melek ya hani , saçma sapan konuşmayın.Nedir bu genelleme aşkı bu forumda anlayabilmiş değilim. Herkes aynı mı ?
    Şahsen ben Türk erkeklerinden nefret ediyorum gibi birşey söylemem. Tamam nefret ettiğim belli bir kesim var ama hepsi değil. Herkes, zan altında bırakmayın. Gerçekten aklı başında , konuşmasını bilen , futbol , yemek ve oyun üçgeni dışında başka şeylerle ilgilenen erkekler de var. Bunlardan biri de bir arkadaşım . Yok değil yani herkese çamur atmayalım .

Türk erkekleride sana bayılıyodu bıyıklı çirkin yaratık.

Sen kimsin de bana hakaret etme hakkını kendinde bulabiliyorsun hadsiz seni . Sakın ha cevaplamaya felan kalkma gözüm görmesin seni . Terbiyesiz , ahlaksız seni . Senin gibiler yüzünden hiç bir yerde rahat yok yaa bir bitmediniz yaaa

Eeee yarası olan gocunur.Bıyıkların terlemişki millete atarlanıyorsun

yorumlara bak ya . hiç mi utanma yok sizde. nasıl bir aile terbiyesi aldınız ?

Bana mı dediniz ? Ben bana yapılan muamele doğrultusunda yorum yapıyorum ama .
  • hayır diğer yorumlara.
  • quote:

Yeter artık.Çoğumuz harcanıyor bu topraklarda mok atsan yapışmaz diyeceğimiz türden kızların bile totosu tavan yapmış durumda acilen dünyaya açılmam lazım.Örneklerini görüyoruz burada.Magandalarla yan yana dolaşan slav hatunları!Bıktım gelecek varsa gelsin benimle!Böbrekleri ben düşünürüm!

Edit:Myspacedeyim beğendiğim tüm Rusları ekledim onlar da kabul etti sağolsunlar.Bir tanesiyle konuşuyoruz.İleride fazla istek olursa ss atarım.

+9924534859024521545789870
  • Türk kızları da gayet güzel aslında ama kızların %95inin facebookta resimleri gizli. Gidin rus sitelerine bakın g-stringli fotolarını koymuşlar, mesaj yazınca da karşılık veriyorlar genelde. Tabi bizim abazanlar oralara da saldırmış ve bezdirmiş durumdalar :D . Sonuç olarak Ruslar candır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esat698

quote:

Güzel kardeşim anlattıklarının bir kısmına katılmamla birlikle diğer bir kısmına şiddetle karşı çıkıyorum. Neden, hemen anlatıyim. Öncelikle sen konuya çok farklı bir bakış açısından bakmışsın, Türk erkeklerinin ne kadar bakımsız olduğunun, göbekli pis kokan insanlar olduğunu dile getirmişsin ve sonra demişsinki "yok efendim hepiniz beckham mısınız?" diye sormuşsun bide. İyi hoş güzelde, herkesin çirkin ve göbekli olduğunu nerden biliyosun? Bizim erkeğimiz kızlara hayvan gibi bakıyor kızların bir tarafını kaldırıyor demeye getiriyorsun lafı sana kesinlikle katılıyorum ve hatta bu lafın altına imzamı atıyorum, çok doğru eğer ortada bir sorun varsa bunun bu hale getiren erkeklerdir ama malesef kurunun yanında yaşta yanıyor. Bazı erkeklerin yaptığı aşırılık yüzünden bu kızların bi taraflarınını kalktığı kesin. rus konusuna gelince rusları hiç sevmem güzel olabilirler bana acayip itici ve soğuk geliyorlar. Ayrıca bizim erkeğimiz öyle şarlatanlıklar yapıyorki dağdan gelen rusun bile bi tarafını kaldırıyorlar hiç merak etme dağdan gelen rus bile 2 günde Türk kızından daha havalı oluyor. Ayrıca şöyle bir şey daha söyliyim turizimciyim diyosun, 11 ülke dolaştım diyosun, emin ol yabancı kızların bi tarafını kaldıran ve bizi kötü temsil edenlerin bir çoğuda bu turizimcilerdir. Yani turizimciler derken turizm acentasından tut otelde çalışan garsonuna kadar bu sektörden para kazanan insanlardır Türkiyenini kötü reklamını yapan insanlar.

Şunuda eklemeden edemicem hani diyosunya "Sorsan tum dunya bıze hasta klasık komplekslı türk erkegı repliği" bak turizimci kardeşim 1 yıldır ingilterede yaşıyorum yaklaşık 18 şehir dolaştım sayısız insanla tanıştım kime "I am from Turkey" desem hasta oluyorlar hasta! tanışığım insanların %50si Türkiyeye gelmiş inanılır gibi değil o kadar hayranlarki ülkemize, hepsi bana en az 2-3 şehir ismi söylüyor, şurayada gittim burayada gittim diye daha bir Allah'ın kulundan duymadımki ya kardeşim ne kötü bir ülkedir orası diyen, yani turizimciysen bunu bilmen lazım.

Şimdi işin özün şu güzel kadeşim, sen Türk kızlarından memnun olabilirsin ama konuyu açan arkadaşı sanki türk kızlarının bi tarafını kaldıran o erkek grubun içindeymiş gibi görüp, sonra içine düştüğü bu durumdan şikayet ediyormuş gibi suçlayıcı şeyler yazman ve sanki bütün Türk erkekleri çok çirkinde Türk kızları hepsi birer adriana limaymış gibi enteresan enteresan örnekler vermeni şiddetle kınıyorum. Göz var nizam var, 1.50 boyunda yüzüne tükürmeyeceğin kız bile kendini victoria secret mankeni gibi sanıyorsa demekki bu ülkede yanlış giden bir şeyler var demektir.

ben sadece o arkadasa demedım.burda yapılan yorumlara bır goz atarsan ne demek ıstedıgımı cok ıyı anlarsın.o yazımda sadece konuyu acana hıtaben değil.Burda onlar kultursuz bunlar sısko deyınce bende Türk kızlarının hepsı mı oyle dıyorum o zaman madem sen turk erkeklerınden bahsedıyorsun.E aynı soruyu ben sana soruyorum o zaman türk kızlarının hepsının oyle oldugunu nerden bılıyosun? Türkiyeye değil türk erkeklerınden kacanlardan bahsedıyorum ben.Gec o ayakları hastalarmıs:) Kardes sen yapma bari. En basıdınden almanyada 2.5 sene yasadım burada bır tane aklı basında alman kızını bır turkle beraber goremezsın.Gorduklerın ya alkol uyusturucu bagımlısıdr yada IQları dusuktur.Yaka sılkıyolar cogu.Nereye hastaymıs sana değil ülkeye hastalar onlar evet bende turkıye hakkında ıyı seyler duyuyorum ama sadece ulke hakkında anladın ?

son olarak ben turk kızlarının hepsi adrıana lıma turk erkeklerı öğğ dıye bırsey demedım bu yazıdan bunu cıkardıysan senle hıc konusmayalım.Durumlardan bahsettım.Bu kadar yorumun ıcınde sankı tum suc bu kızların hepsı pislik ama kendılerı mukemmel gıbı gorunen ınsanların yazdıklarının ıcınde benım yazdıgım gozune battıysa kusura bakma ama sende bu zıhnıyettesın demektır.Adam kültürden bahsedıyor sankı bu ulkenın erkeklerı en ust sevıyede.ben dönunde bır kendınıze bakın sonucta evladınızıda yetıstıren sızlersınız dıye bahsedıyorum.

160 boyunda sırtında bıle parmagım kadar kılı olan herıfler kendılerını erkekten sayıp kalkıp burada mılletın orasını burasını yeriyor buna tuhaf bakmıyosun ama kız yapınca bu durum anormal oluyor.Sende kusura bakmıcaksın burdada akıl var mantık var.

İstersen söylediğin lafları şöyle bir açalım ve detaylı bir şekilde inceleyelim turizimci kardeş.

Sonuç:

1. Sen Türk olamazsın. Neden diye sorucaksın, açıklayayım istersen.

"En basıdınden almanyada 2.5 sene yasadım burada bır tane aklı basında alman kızını bır turkle beraber goremezsın.Gorduklerın ya alkol uyusturucu bagımlısıdr yada IQları dusuktur."

Yukarıdaki cümle sana ait bir cümle. Hem bu vatanın ekmeğini yiyorsun hemde yukardaki cümleyi sarf ediyorsun. Yani almanyada bir tane aklı başında kız hiçbir Türkle beraber göremezsin demek, almanlar sanki bizden çoook çook üstünlermiş ve biz çok aşağıda bir ırkmışız gibi deklare etmeni şiddetle kınıyorum artı verdiğin örnek almanya, yani Türklere dünya üzerinde en fazla önyargıyla bakılan bir ülkenin örneğini burada verip sonra işte efendim ben şu kadar yıl almanyada yaşadım bizi hiç sevmiyorlar demek, sende ciddi anlamda ya bir zeka sorununun olduğunu gösteriyor. (Yani turizimciyim diyosun ve almanyada Türklere ne kadar önyargıyla bakıldığını bilmeden bu almanya örneğini veriyosan cidden bir zeka sorunun var) yada sen provakatörsün. İnsanları provake edip Türk ırkını aşağılamaya çalışan bir truva atısın. Hem kaldıki sen almanyada 2.5 yıl yaşamış olabilirsin evet doğrudur, seni sevmemiş olabilirler, sana köpek muamelesi yapmış olabilirler ama bu değildirki bütün yüce Türk milletine böyle davranacaklar, öyle değil mi?

2. "Türkiyeye değil türk erkeklerınden kacanlardan bahsedıyorum" demişsin işte bu laf senin turizimci olmadığının en büyük kanıtı ve delilidir. Neden? Türkiyede Antalya, Marmaris, Bodrum, Fethiye gibi yerlerde genelde çalışan ve oraya karı kız düşürmek çakallık çukallık yapmak için gidenlerin çoğu doğudan gelen Türk olmayan fakat Türkiye Cumhiriyeti vatandaşı olan insanlar ve bu kadınların bir çoğunu dolandırıp, paralarını alan veya çakallık çukallık yapanların %90'ı bu etnik kökenin insanlarından oluşuyor. Bunu bir turizimci olarak bilmemen veya bilipte Türk milletini karalamaya çalışman senin zavallılığının bir göstergesi, Sen boşversene eğer bunlar %10 Türk erkeklerinden kaçıyorsa %90'ı da dağdan gelen hayvanlardan kaçıyor! Hem kaldıki bunlar bize hasta derken ben bizim kara kaşımıza kara göümüze hastalar demiyorum bizim ülkemize aşıklar diyorum ya bi gözlük tak ya okumayı öğren.

3. Ben zaten senin için sen Türk kızları adriana lima dedin falan gibi bir şey mi dedim? Yani bana söyleyecek laf bulamadın diye benim demediğim lafları bir tarafından uydurup sonra işte efendim ben öyle demedimde sen öyle algıladın gibi benim laflarımla ezildiğin belli olmasın diye enteresan ve gereksiz laf kalabalığı yapıp, laf bulamayıp, üste çıkmaya çalışman hakkaten çok komik.

4. "160 boyunda sırtında bıle parmagım kadar kılı olan herıfler kendılerını erkekten sayıp ..." diye cümleye başlamış ve saydırmışsın. Şimdi sana soruyorum Allah'ın kulu. Allah'ın yarattığı insanları aşağılamak, adamın sırtında kıl çıkmış diye onu hor görmek, ona herif demek onu 10. sınıf insan muamelesi yapmak senin vicdanına rahatsız etmiyorsa devam et durma. Ama şunu unutmaki bir insanın sırtında kıl çıkıyor diye bu onun suçu değil, Herkesi Allah yaratmış, senide aşırı kıllı yaratsaydı kendinide bu insanları aşağıladığın gibi aşağılarmıydın acaba? Hem kaldıki erkek olmak için sırtında hiç kıl olmaması mı lazım? Bu nasıl bir mantıktır????

5. Yazını bitirirkende demişsin ki "Sende kusura bakmıcaksın burdada akıl var mantık var." evet görebiliyorum ne kadar akıl ne kadar mantık dolu bir yazı yazdığını :) ilkokul çocuğu bile bundan daha mantıklı şeyler yazar eminim.

Yukarda yazdığım nedenlerden dolayı senin aramıza sızan bir truva atı olabileceğini veya zeka gerisi bir Türk düşmanı olabileceğini düşünüyor ve bundan sonra sana cevap bile vermeye tenezzül etmiyeceğime ve bana cevap verme yüzsüzlüğünü gösteremeyeceğini düşünerek (bu kadarda yüzsüz ve salak olucağını sanmıyorum, gerçi bu kadar laftan sonra kendine bir kaç yıl da zor gelirsin) bu konuya burda noktayı koyuyorum.
  • Valla ben Almanya'daki Türklerin bizi temsil etmediğini düşünüyorum, çünkü buraya geldikleri zaman bakıyorum hala krolar, ben bile lan yürü git ne idüğü belirsiz mahluk diyorum :) . Almanya'daki insanların Türklere karşı hoş davranmamasını da anlıyorum, çünkü aynı insan burada olsa bize de hoş gelmiyor, bir de kalkıp Almanyaya gitmişler, ne bekliyorsunuz ki? Almanya'daki Türklerin çoğu hala köylü kafalı, çocukları da öyle, şiveler bile hala doğu şivesi. Ben de aklı başında bir Alman kızın bu tarz birisiyle takılacağını sanmıyorum. İstisnalar kaideyi bozmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

kadın dediğin istanbul gibi olmalı fethi zor fatihi tek surları yüksek

Yada hiç olmamalı Yaww Ne Gerek var
  • quote:

İstersen söylediğin lafları şöyle bir açalım ve detaylı bir şekilde inceleyelim turizimci kardeş.

Sonuç:

1. Sen Türk olamazsın. Neden diye sorucaksın, açıklayayım istersen.

"En basıdınden almanyada 2.5 sene yasadım burada bır tane aklı basında alman kızını bır turkle beraber goremezsın.Gorduklerın ya alkol uyusturucu bagımlısıdr yada IQları dusuktur."

Yukarıdaki cümle sana ait bir cümle. Hem bu vatanın ekmeğini yiyorsun hemde yukardaki cümleyi sarf ediyorsun. Yani almanyada bir tane aklı başında kız hiçbir Türkle beraber göremezsin demek, almanlar sanki bizden çoook çook üstünlermiş ve biz çok aşağıda bir ırkmışız gibi deklare etmeni şiddetle kınıyorum artı verdiğin örnek almanya, yani Türklere dünya üzerinde en fazla önyargıyla bakılan bir ülkenin örneğini burada verip sonra işte efendim ben şu kadar yıl almanyada yaşadım bizi hiç sevmiyorlar demek, sende ciddi anlamda ya bir zeka sorununun olduğunu gösteriyor. (Yani turizimciyim diyosun ve almanyada Türklere ne kadar önyargıyla bakıldığını bilmeden bu almanya örneğini veriyosan cidden bir zeka sorunun var) yada sen provakatörsün. İnsanları provake edip Türk ırkını aşağılamaya çalışan bir truva atısın. Hem kaldıki sen almanyada 2.5 yıl yaşamış olabilirsin evet doğrudur, seni sevmemiş olabilirler, sana köpek muamelesi yapmış olabilirler ama bu değildirki bütün yüce Türk milletine böyle davranacaklar, öyle değil mi?

2. "Türkiyeye değil türk erkeklerınden kacanlardan bahsedıyorum" demişsin işte bu laf senin turizimci olmadığının en büyük kanıtı ve delilidir. Neden? Türkiyede Antalya, Marmaris, Bodrum, Fethiye gibi yerlerde genelde çalışan ve oraya karı kız düşürmek çakallık çukallık yapmak için gidenlerin çoğu doğudan gelen Türk olmayan fakat Türkiye Cumhiriyeti vatandaşı olan insanlar ve bu kadınların bir çoğunu dolandırıp, paralarını alan veya çakallık çukallık yapanların %90'ı bu etnik kökenin insanlarından oluşuyor. Bunu bir turizimci olarak bilmemen veya bilipte Türk milletini karalamaya çalışman senin zavallılığının bir göstergesi, Sen boşversene eğer bunlar %10 Türk erkeklerinden kaçıyorsa %90'ı da dağdan gelen hayvanlardan kaçıyor! Hem kaldıki bunlar bize hasta derken ben bizim kara kaşımıza kara göümüze hastalar demiyorum bizim ülkemize aşıklar diyorum ya bi gözlük tak ya okumayı öğren.

3. Ben zaten senin için sen Türk kızları adriana lima dedin falan gibi bir şey mi dedim? Yani bana söyleyecek laf bulamadın diye benim demediğim lafları bir tarafından uydurup sonra işte efendim ben öyle demedimde sen öyle algıladın gibi benim laflarımla ezildiğin belli olmasın diye enteresan ve gereksiz laf kalabalığı yapıp, laf bulamayıp, üste çıkmaya çalışman hakkaten çok komik.

4. "160 boyunda sırtında bıle parmagım kadar kılı olan herıfler kendılerını erkekten sayıp ..." diye cümleye başlamış ve saydırmışsın. Şimdi sana soruyorum Allah'ın kulu. Allah'ın yarattığı insanları aşağılamak, adamın sırtında kıl çıkmış diye onu hor görmek, ona herif demek onu 10. sınıf insan muamelesi yapmak senin vicdanına rahatsız etmiyorsa devam et durma. Ama şunu unutmaki bir insanın sırtında kıl çıkıyor diye bu onun suçu değil, Herkesi Allah yaratmış, senide aşırı kıllı yaratsaydı kendinide bu insanları aşağıladığın gibi aşağılarmıydın acaba? Hem kaldıki erkek olmak için sırtında hiç kıl olmaması mı lazım? Bu nasıl bir mantıktır????

5. Yazını bitirirkende demişsin ki "Sende kusura bakmıcaksın burdada akıl var mantık var." evet görebiliyorum ne kadar akıl ne kadar mantık dolu bir yazı yazdığını :) ilkokul çocuğu bile bundan daha mantıklı şeyler yazar eminim.

Yukarda yazdığım nedenlerden dolayı senin aramıza sızan bir truva atı olabileceğini veya zeka gerisi bir Türk düşmanı olabileceğini düşünüyor ve bundan sonra sana cevap bile vermeye tenezzül etmiyeceğime ve bana cevap verme yüzsüzlüğünü gösteremeyeceğini düşünerek (bu kadarda yüzsüz ve salak olucağını sanmıyorum, gerçi bu kadar laftan sonra kendine bir kaç yıl da zor gelirsin) bu konuya burda noktayı koyuyorum.

bi ton sey yazmıssın hepsını toplasan bı tane adam gıbı cumle etmez :) okumadım bile. Abıcım sen ne dıyosun ? sen kımsınde bu kadar lafından sonra sana cvp yazmıyacagım yüzsüzün ta kendisi senken ? Türk dusmanlıgını yapan sensın ben elestırırken turk dusmanı oluyorum sen mılletının kızını elestırırken ıyı ınsan oluyorsun. gecıceksın bu ayakları. Kendime zor gelırmısım :D ne kadar zor geldım anlatamam sımdı ne yazıcagımı ne yapıcagımı sasırdım artık nasıl bır kuyruk acın varsa senı o kuyruk acınla basbasa bırakıyorum.Ama bısey dıyeyım burda anca toplasan 5 tane kızın uyelıgı olan bır sıtede haykırarak kuyruk acını dındıremezsın.Yaran varkı şiddetle gocunmussun bu cok iyi ;) Soyledıklerımın gayet tabı arkasındayım hatta ornek olarakta senı gosterıyorum hadı sımdı yallah
  • Başlığı açan kişi bir de harcanıyorum demiş Tipik abazan serzenişi.
  • ne kadar düşüncesizce bir başlık.
    senin kızın olunca ne olacak yani Türk olmayacak mı?
    karşına çıkmadıysa henüz sorun bu toplumun kızlarının genelinde değil sendedir.
    kendine dönde bir bak bakalım neden kabul etmiyorlarmış sadece burunları havada olduğu için mi yoksa sende de bir sorun var mı?
  • gorun su kizlari bocekler sizii
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.