Şimdi Ara

Türk kızları VS Rus kızları (Kadınlar Kulübü içerir.)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
128
Cevap
7
Favori
6.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/566739-rus-kizlari-vs-turk-kizlari.html

Yorumlara bakılırsa yabancı erkekler bizim kızlara heyranmış.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 30 Ekim 2012; 21:03:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi kezban ( resimdekiler değil )
  • Saldırsak mı

Türk kızları güzelliğiyle nam salmış tabi istisnalar var

• Biride ''türk kızlarına kurban olun siz'' yazmış deli olucağım beyler kafamı duvarlara vurmaya başladım.O siteye üye olmadığım için ona buradan sesleniyorum.Rus kızından bahsediyoruz læn burda Rus Rus boru değil bu RUS !! Hani sizin kadar trip atmayan insan evlatlarından bahsediyoruz, hani ego kasmayan kızlardan bahsediyoruz, hani sadece kendini değil karşısındakinide önemseyen kızlardan bahsediyoruz. WE ARE TALKING ABOUT RUSSIAN GIRLS !!!!
  • bırak ya o forum kezban dolu ve hepside sex düşmanı feminist

bağzı mallar olgun olmayı sexle bir tutuyolar ne kadar salakça
  • Oha lan bu bizim forumdaki konu .

Edit: Hatta önce kapattılar sonra tekrar açmıştı biri vardı forumdan. Yani demek oluyor ki forumda kız var ki burdaki konuyu oraya taşımışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 30 Ekim 2012; 21:21:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Kızları ve Tinder
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kadınlar Kulübü hakkında yakın zamanda daha çok başlık açılacaktır, DH olarak saldırıya bile geçmek lazım.

Bu arada, aşağıdaki varlığa Travesti yakıştırması yapanların bulunduğu bir forum sitesidir Kadınlar Kulübü...

• Türkiye'deki kızların durumu :
  • Yorumlara gell
  • Şuraya "DH was here" yazısıyla okkalı baskın yapalım arkadaşlar. Tabii Türk erkeği olarak ta yorumlarımızı yapalım. Şu koca burunlulara hadlerini bildirelim.
  • Kadınlar Kulübü evlere şenlik bir site. Hele ki Gisele Bündchen' e kıvrımsız felan dediler ya...
  • O site değilmiydi kızlık zarı dikimi için binlerce mesaj atan kocalarından saklayan bayanların olduğu yer...Ben o yorumları okuduktan sonra kafamdan tamamen sildim kızlara güven olayını.
  • Siz bizim rus kızlarına laf atmışsınız diye basalım beyler.

• hahah bunu yazan kız haklı, /thread çekmiş kız direkt
    quote:

Alıntıyı yaptığın yazar da Rus kızlarının bedenlerinde elini gezdirmeyi hayal ederek masturbasyon yapmadığı boş zamanlarında komunizmin seksi patlattığı - Marx ters döner valla yattığı yerde - , domuz etinin insanı güzelleştirdiği - deli miktarda yağlı bir ettir, ayrıca çekicilikleriyle tanınmayan Texsaslı Redneckleri de bayılırlar - , soğuk iklimin insanı erken olgunlaştırdığı - tam tersidir aslında sıcak iklimlerde kızlar daha ergen ergenliğe girerler - üzerine saçma teoriler kursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 30 Ekim 2012; 21:31:04 >
  • Haftasonu fake üyeliklerle bir iç saldırı yapabiliriz.
  •  Türk kızları VS Rus kızları (Kadınlar Kulübü içerir.)
  • ne gerek var bunlara
  • Bu türk erkeklerinin şımarıklığından bana gına geldi artık.Sokakta yürürken bakıyorum türk kızlarının yüzde 25i falan hakikaten çok çok güzel kızlar geri kalan bi yüzde 50 lik kısım da çok güzel olmasa kendine göre bi hoşluğu olan kızlar.Ama erkeklere bakıyorum yüzde 10u yakışıklı denebilecek düzeydeyken hadi bi yüzde 10 da yakışıklı değil ama yüzüne bakılır cinsten olsun geri kalan yüzde 80lik kısım bildiğin genetik çöplük.Bu halde olmalarına rağmen hala yok türk kızları şöyle yok rus kızları böyle diye ötüp duruyorlar.Bence bunların bu halinin tek sebebi kuyruk acısı.O tipleriyle bunlara bakan türk kızı olmadığı için tek beraber olabildikleri turist ya da çoğunlukla parayla çalışan rus kızları olduğu için bizi yerin dibine sokup onları öve bitiremiyorlar.Zaten dikkat ederseniz şu rus kızları güzel türk kızları kaka muhabbetini yapan bi tane yakışıklı erkek yok çünkü onlar yeterince ilgi görüyor kızlardan bunlar gibi aç değilller yani :)Evet rus kızlarının çok güzel olanları da var ama geneli vasat bence(yüz güzelliği olarak) bütün ırklarda bu böyle zaten.Hiçbir ırk tamamen güzel ya da tamamen çirkin olamaz.
    Düzenleyen: VikingPrincess Düzenleme Tarihi : 20-10-2012 Düzenleme Saati :19:01
    Yoruma bak ne diyo beyler bu sanıkyor ki çok güzel kezbanlar suratına zıcmam edit : 2.5senedir ilişkim var benim kızı bulana kadar iflahım kesildi şerefsizim kızların cogu tipsiz şımarmış kezbanlar güzel bulsan bile ya yollu oluyor yada anlaşamıyorsun turkıyede sevgılı bul ak çok çok zor Rus kızları ıle kendılerını kıyaslıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tal. -- 30 Ekim 2012; 21:35:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk kızları çirkin işte en güzeli onların en çirkini neyin tartışmasını yapıyonuz :D Makyajla bakımla falan alakası yok bunun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.