B

Er
27 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 32 (Bu ay: 0)
360787 Gün Cezalı
356844 gün 9 s. 57 dk. kaldı
Gönderileri
Resimlerde üstte mavi alan var ya 2. resimde öyle oluyor.+ Oyunlarda oyundan atıyor.Tespit=Bu olay ara sıra oluyor. Bu olay olmadığı zaman oyundan atmıyor.

Google Chrome'da üstte sayfa kenarı mavi ya.Sayfaya basman gerekir.Yazı yazarken kenarları gri olur.Yazıya devam edebilmen için sayfaya tıklaman gerekir.

Normal

İlginç

Karnesini getirmiş oğlu bu adamda oğluna kızıyordu.Son günlerde forumda resmi dönüyor.Sigara yakıyor,içmiş gibi böyle kahkahalarla gülüyor.
Siz kaç kaç biter ve hangi skor Fener'in işine yarar?
Sınırsız internetiniz var komşunuz sizden şifrenizi istese verir misiniz?
Bu iki şey birbiriyle döngü halindedir.Sizce?
Oyun oynarken durduk yere simge durumuna geçiyor.Neyse oyuna devam ediyorum yaklaşık 40-45 saniye sonra tekrar simge durumuna küçülüyor.Bunun sebebi nedir ve çözümü?
Uyuyor musun? Hadi cevap versene hadi
http://www.worldprelaunch.com/wwwgirbakcom

Arkadaşım 80$ biriktirdiğini söyledi bende merak ettim girdim 41 gün kaldı falan diyor.Üye oldum ama gerçek olmama ihtimali var.Yine umut.avi olarak üye oldum.

Not:Reklam değildir.Referans linkimi verdim.
O adamı Fener formasıyla görmeyi çok isterdim Reklam amaçlı zaten patlama olur.
Arkadaşlar ben ilk defa dün gece oynamaya başladım.ilk şampiyonum Ashe oldu.Diğer şampiyonları deneme şansım oldu fakat yakın savunma oynayınca ölüyorum sürekli ve zevk almıyorum.Araştırdığım kadarıyla
-Ashe
-Varus
-Caitlyn
-Shaco
-Miss forune önerdiler.[Bu yazdığım isimleri önceden oynamadım ve okçu olup olmadıklarını bilmiyorum]

Yazdığım gibi yeni başladım oyuna daha jungle ne demek yeni öğrendim.Karmaşık olmayan bir şampiyon[Her şampiyonun kendine özel karmaşası var ama daha basit olan] önerebilir misiniz?
Hakkında
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 327
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.525 (Bu ay: 102)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.