Şimdi Ara

Türk Kızları ve Yabancı Kızlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
4
Favori
5.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi gecen bi giyim mağazasına girdim bağcılarda gidiyorum köşede yavaş yavaş yürüyorum şimdi yanımdan bi kız geçti omzuma çarptı, kızın yaş 20- 25 arası büyük benden kolundada sevgilisi var. hem kendi carpıyo ben köşede yavaş yavaş yürürken sonrada dönmüş arkasını bi bakışı var böyle bi tavırla sonra suratını falan ekşitti ulan suclu oldugu halde ben özür diledim yinede bi havayla kafa cevirmesi var. Tipte 10 kilo makyaj ya tamam insanları tipine göre yargılamam ama oda hem o kadar makyaj yapmıs tipide bi görsen böyle rezil olmus motume benzemiş valla agzı burnu kaymış böyle kezban diyolar ya böyle ondan işte bildiğin kezban yüzü biraz daha şişman ya abi sen nesin bu kadar havan kime hem kendin suclusun bide kralice sanki dönmüş arkayı bi hava birşey elizabette bile bu kızın havası yoktur.

Markettede bi kız gördüm giymiş altına tayt topuklu gözgöze geldik bi kafa cevirmesi var böyle, tamam baksın demiyorum bende zaten onun tarafına bakıyodum kızla gözgöze geldik bi anda ama insanın belli oluyo hareketlerden bi hızla kafa cevirmesi bi hareketler değişti falan dünyanın en güzel kızı sanki o havaya girdi birden yanımdanda 4 5 kız geciyodu grup tam yanımdan gecerken böyle döndü arkadasına kızım o kafeye gidelim bize beleş, istediğimizi yaparız işte yok ahmet benim icin ölüyo şöyle böyle bi konusmalar var ulan görende one direction varya onların kız grubu sanar.

Facedende konustuğum bi kız vardı daha doğrusu birşey paylaşmıştı onunla ilgili mesaj atmıstım falan neyse telefon konusuna gelmişti 2 dk iceri gidiyim dedim bi baktım 2 3 tane mesaj atmıs üst üste senmisin ordamısın falan diye neyse geldim konustuk falan ertesi günlerde böyle ara ara sonra birden cok konusunca bi yeri kalktı heralde ilk zamanlar sürekli '':D'' kullanan anında cevap yazan bi heyecanla konusan kız sonradan cevap vermemeye, işte sanane gibi tipik türk kızı cevapları vermeye bi ukala cevaplar cümle sonuna ''.'' koymalar falan dedim senlemi ugrascam sildirgit..

Daha varda aklıma bunlar geldi şimdilik abi bide yazlıktan gördüğüm yabancı kızlara bakıyorum kız belcikalı yarı türk bunların hem 10 katı güzellğinde hem güleryüzlü böyle bi tripte değil o kadar güzelliğe bile ego yapmayan ciddi ciddi konusan kendini yukarı cıkarmamaya calısan alcakgönüllüydü, Alman arkadaş vardı onunda bi arkadaşı kız şimdi o kızada bakıyorum oda öyle ya böyle cok alçakgönüllü mantıklı düşünüyorlar falan sonra millet ona o kadar güzel olduğu için bi ayrı bakıyo yani bi tarafını kaldırsa haklıdır derim ama o bile öyle değilken 10 kilo makyajla kendini birşey sanan türk kızlarına ne oluyor ?

Tamam genelleme yapmıyorum Türk kızlarının hepsi böyle değil ama gördüğümün geneli böyle, yeri gelince işi dine döküyolar işte türk kızları namusludur avrupalı kızlar, rus kızlar falan öyle değil diyorlar ama o namuslu olanlarda o dediğim ufak kısım, bu özellikteki genel olan kendini kleopatra sanan kısım hiç öyle değil alakaları bile yok bir çok yabancıdan daha beterler hiç namustan bahsetmesinler.!

Bakıyorum yabancı türk kızlarına abi baya fark var dediğim gibi hepsini kapsamıyor tabiki ama genel olarak baktığında

YABANCI KIZLAR: en ufak makyajla bile abartılı derecede güzel olabiliyorlar, bakımlı, uzun boylu iyi vücutlu, para olmadan eğlenebiliyorlar, yapamadığı birşeyi söyleyince öğrenmeye meraklıdırlar, mantıklı düşünürler, sorunlarını size karşı dile getirmezler, duygusal olurlar ve empati kurarak yaklaşırlar, önyargılı davranmazlar... ve tartışmaya bile gerek duyulmayacak kadar açık ara GÜZELDİRLER..

TÜRK KIZLARI: 10 kilo makyaj yapıp dünya güzeli olduklarını sanıyorlar, bakımsızdırlar, herşeye bahaneleri hazırdır, boy ortalaması düşüktür, para olmadan hayatta eğlendiremezsiniz şuraya gidelim buraya gidelim alışveriş yapalım vs vs, yapamadığı birşeyi söyle hemen daha iyisini bul o zaman! , tamam bitirelim o zaman ! vs trip moduna gecerler, acayip derecede mantıksızdırlar, selam bile vermeden daha başlarlar sorunlarını anlatmaya dikkatleri üstüne çekmek için, direk önyargılı yaklaşırlar kendilerini kaf dağında görürler ve karşı cinslerini eleştirmeye karşılaştırıp aralarından seçim yapmaya başlarlar ( kendileri adriana lima ya sanki ) '' yok şu şöyle şu çocuk daha iyi, o tipsiz, o beni haketmiyor'' gibi

Tekrar diyorum bunlar sadece genelleme türklerinde yabancılarında hepsi böyle diye birşey yok ! sadece yabancıları etraftan duyduğum kadarıyla, televizyonda gördüğüm ve tanıdığım birkaçı sebebiyle biliyorum, Türkleri ise zaten sürekli görüyoruz..

Varsa böyle yabancı biryerde yaşayan veya Antalya gibi biryerde oturan orada yazın görüyorlardır bol bol turistleri hareketlerini davranışlarınıda gözlemlemiştir o arkadaşlar veya tanışanlarıda vardır acaba benim gördüklerim mi böyle yani benmi yanlış düşünüyorum sizin gördüklerinizde böylemi ? varmı bana katılan ?

• türk kizinin guzelligi iyi olan herseyi suandaki neslin doneminde öldü 1onceki nesil icin iyi birseyler soylenebilir ama suanki kizlar para kokusu irlandalilar gibi anasini satiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalemvesilgi

Türk kızlarından şikayet edilmesinin en büyük sebebi kesinlikle cinsellik.Onlar vermiyor erkeklerde istedikçe istiyor.Sonuçta ortaya böyle şeyler çıkıyor.

Forumdaki bir bayan üyemizi daha bulmuş olduk
  • quote:

Türk kızlarından şikayet edilmesinin en büyük sebebi kesinlikle cinsellik.Onlar vermiyor erkeklerde istedikçe istiyor.Sonuçta ortaya böyle şeyler çıkıyor.

Türk kızları verir öyle herkese değil ve bu ülkede tabu olması sebebiyeti ile öyle bir karaktere bürünür ki dersin maşallah ne ağıtr başlı kız. Evlenincede malum keklemeler tanışdığı gün veren liseliler bilirim facede bir haftalık sohbette eve geleni bilirim. Türk kızları cindir adamı çarpar. Genelleme elbet yanlış hepsi bir demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazamsar -- 18 Haziran 2012; 20:39:53 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

quote:

Türk kızları verir öyle herkese değil ve bu ülkede tabu olması sebebiyeti ile öyle bir karaktere bürünür ki dersin maşallah ne ağıtr başlı kız. Evlenincede malum keklemeler tanışdığı gün veren liseliler bilirim facede bir haftalık sohbette eve geleni bilirim. Türk kızları cindir adamı çarpar. Genelleme elbet yanlış hepsi bir demiyorum.

Evet cinsel hayatı olan Türk kızları var.Bende gördüm, yaşadım.Ama bu söylediklerim %90'ı için geçerli bunu inkar etmenin anlamı yok.

% kaç net bilemem ama 90 dan fazla yaşayanlar çaktırmaz kesinlik ile anlaman imkansız.

• quote:

ulan ama ondan sonra çıkmaya başlayınca yok ilişkiden sıkıldım heyecan yok falan diyo

ulan ya ben? vermion ki bi kere abazanlık tavan yapmış bu durumda hunharca kendimi tatmin ediyorum evde...

şimdi böyle yapan kıza ne yapmalı...bu kız artık şeey etsen edilmez dövsen dövülmez satsan satılmaz...

türk kızlarından nefret ediyorum ulan..
  • bende kendimi bildim bileli kaşar kızlara aşık olur ama kaşar oldukları için içim içimi yer. Sanki çok türkfilmi izlemişim gibi ben iyi aile çocuğu, onlarsa hayat kadını gibi düşünürüm(yani karekter bakımından), benle çıkınca farklı insanlara dönüşmelerini umut ederim. Fakat hiç olmadı olmayacak bilirim. :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kızları ile evlenilmez...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam sonuna kadar haklı. Burada rahatım Kimse kezbanların eline düşmesin.

• Yakında malum site ZZ'de kadın türk starlar göreceksiniz merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redstate1

Abi gecen bi giyim mağazasına girdim bağcılarda gidiyorum köşede yavaş yavaş yürüyorum şimdi yanımdan bi kız geçti omzuma çarptı, kızın yaş 20- 25 arası büyük benden kolundada sevgilisi var. hem kendi carpıyo ben köşede yavaş yavaş yürürken sonrada dönmüş arkasını bi bakışı var böyle bi tavırla sonra suratını falan ekşitti ulan suclu oldugu halde ben özür diledim yinede bi havayla kafa cevirmesi var. Tipte 10 kilo makyaj ya tamam insanları tipine göre yargılamam ama oda hem o kadar makyaj yapmıs tipide bi görsen böyle rezil olmus motume benzemiş valla agzı burnu kaymış böyle kezban diyolar ya böyle ondan işte bildiğin kezban yüzü biraz daha şişman ya abi sen nesin bu kadar havan kime hem kendin suclusun bide kralice sanki dönmüş arkayı bi hava birşey elizabette bile bu kızın havası yoktur.

Markettede bi kız gördüm giymiş altına tayt topuklu gözgöze geldik bi kafa cevirmesi var böyle, tamam baksın demiyorum bende zaten onun tarafına bakıyodum kızla gözgöze geldik bi anda ama insanın belli oluyo hareketlerden bi hızla kafa cevirmesi bi hareketler değişti falan dünyanın en güzel kızı sanki o havaya girdi birden yanımdanda 4 5 kız geciyodu grup tam yanımdan gecerken böyle döndü arkadasına kızım o kafeye gidelim bize beleş, istediğimizi yaparız işte yok ahmet benim icin ölüyo şöyle böyle bi konusmalar var ulan görende one direction varya onların kız grubu sanar.

Facedende konustuğum bi kız vardı daha doğrusu birşey paylaşmıştı onunla ilgili mesaj atmıstım falan neyse telefon konusuna gelmişti 2 dk iceri gidiyim dedim bi baktım 2 3 tane mesaj atmıs üst üste senmisin ordamısın falan diye neyse geldim konustuk falan ertesi günlerde böyle ara ara sonra birden cok konusunca bi yeri kalktı heralde ilk zamanlar sürekli '':D'' kullanan anında cevap yazan bi heyecanla konusan kız sonradan cevap vermemeye, işte sanane gibi tipik türk kızı cevapları vermeye bi ukala cevaplar cümle sonuna ''.'' koymalar falan dedim senlemi ugrascam sildirgit..

Daha varda aklıma bunlar geldi şimdilik abi bide yazlıktan gördüğüm yabancı kızlara bakıyorum kız belcikalı yarı türk bunların hem 10 katı güzellğinde hem güleryüzlü böyle bi tripte değil o kadar güzelliğe bile ego yapmayan ciddi ciddi konusan kendini yukarı cıkarmamaya calısan alcakgönüllüydü, Alman arkadaş vardı onunda bi arkadaşı kız şimdi o kızada bakıyorum oda öyle ya böyle cok alçakgönüllü mantıklı düşünüyorlar falan sonra millet ona o kadar güzel olduğu için bi ayrı bakıyo yani bi tarafını kaldırsa haklıdır derim ama o bile öyle değilken 10 kilo makyajla kendini birşey sanan türk kızlarına ne oluyor ?

Tamam genelleme yapmıyorum Türk kızlarının hepsi böyle değil ama gördüğümün geneli böyle, yeri gelince işi dine döküyolar işte türk kızları namusludur avrupalı kızlar, rus kızlar falan öyle değil diyorlar ama o namuslu olanlarda o dediğim ufak kısım, bu özellikteki genel olan kendini kleopatra sanan kısım hiç öyle değil alakaları bile yok bir çok yabancıdan daha beterler hiç namustan bahsetmesinler.!

Bakıyorum yabancı türk kızlarına abi baya fark var dediğim gibi hepsini kapsamıyor tabiki ama genel olarak baktığında

YABANCI KIZLAR: en ufak makyajla bile abartılı derecede güzel olabiliyorlar, bakımlı, uzun boylu iyi vücutlu, para olmadan eğlenebiliyorlar, yapamadığı birşeyi söyleyince öğrenmeye meraklıdırlar, mantıklı düşünürler, sorunlarını size karşı dile getirmezler, duygusal olurlar ve empati kurarak yaklaşırlar, önyargılı davranmazlar... ve tartışmaya bile gerek duyulmayacak kadar açık ara GÜZELDİRLER..

TÜRK KIZLARI: 10 kilo makyaj yapıp dünya güzeli olduklarını sanıyorlar, bakımsızdırlar, herşeye bahaneleri hazırdır, boy ortalaması düşüktür, para olmadan hayatta eğlendiremezsiniz şuraya gidelim buraya gidelim alışveriş yapalım vs vs, yapamadığı birşeyi söyle hemen daha iyisini bul o zaman! , tamam bitirelim o zaman ! vs trip moduna gecerler, acayip derecede mantıksızdırlar, selam bile vermeden daha başlarlar sorunlarını anlatmaya dikkatleri üstüne çekmek için, direk önyargılı yaklaşırlar kendilerini kaf dağında görürler ve karşı cinslerini eleştirmeye karşılaştırıp aralarından seçim yapmaya başlarlar ( kendileri adriana lima ya sanki ) '' yok şu şöyle şu çocuk daha iyi, o tipsiz, o beni haketmiyor'' gibi

Tekrar diyorum bunlar sadece genelleme türklerinde yabancılarında hepsi böyle diye birşey yok ! sadece yabancıları etraftan duyduğum kadarıyla, televizyonda gördüğüm ve tanıdığım birkaçı sebebiyle biliyorum, Türkleri ise zaten sürekli görüyoruz..

Varsa böyle yabancı biryerde yaşayan veya Antalya gibi biryerde oturan orada yazın görüyorlardır bol bol turistleri hareketlerini davranışlarınıda gözlemlemiştir o arkadaşlar veya tanışanlarıda vardır acaba benim gördüklerim mi böyle yani benmi yanlış düşünüyorum sizin gördüklerinizde böylemi ? varmı bana katılan ?

Helal olsun sana dostum.Bu kadar mı güzel tahlil edilir Türkiyede ki malum çoğunlukta ki kız tipi.
    Gerçekten ben bu yazdıklarının ilişki boyutunu çok yaşadım ve ne zaman değer verip yaklaşsam bi yeri kalktıgını görmüşümdür partnerlerimın. :)

• Simdi bisey yazicam, bunun ustune iyice bir dusunun:

ERKEGI NEYSE KIZI DA O
  • Valla Üniversiteye gidince pek o namus timsali kızları göremedik. Çıkmaya başladıkları ilk gün erkek arkadaşlarını evine gidiyorlar, soruncada biz yanyana uyuyoruz oluyor. Bana ilginç geliyor.

Bunların namus anlayışı cinsel organlarına bir şey girmesinden ibaret. Onu yapmazlar her türlü boku yerler sonra namuslu olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo

Simdi bisey yazicam, bunun ustune iyice bir dusunun:

ERKEGI NEYSE KIZI DA O

+1
  • Büyük bir RİSK alarak kendimi tutamayıp bunu paylaşıyorum arkadaşlar başka çözüm yok;http://inciswf.com/1292174694.swf .
  • Ee. Ne demişler : Yerli malı kullanMAmalı
  • Şu türk erkeklerine laf edenler donanimhaberden gidermisiniz artık.
  • içim karardı okuyunca ama bi nevi doğru antalyada bir otele gittiğimde türk kızları hiç yüz vermeyip sohbete bile dalmazken ruslar almanlar vs turistlerin çoğu sıcakkanlıydı nedir bu Türk kızlarından çektiğimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Has Yoğurtçu

içim karardı okuyunca ama bi nevi doğru antalyada bir otele gittiğimde türk kızları hiç yüz vermeyip sohbete bile dalmazken ruslar almanlar vs turistlerin çoğu sıcakkanlıydı nedir bu Türk kızlarından çektiğimiz

Geçen yaz kemerde gördüm onaylıyorum türk kızlarını kaldıgın odanın penceresinden bakınca anlarsın zaten kadınlar trip oluyor yabancıları görünce yürüyüşü bile degisiyor
  • Bu kıyaslama niye anlamıyorum,yabancı uyruklu bayanlar hoşuna gidiyorsa git onlardan biriyle sevgili ol,gelipte burada o böyle bu böyle demenin mantığını anlamıyorum.
  • Bunların sebebi : KÜÇÜKKEN KENDİLERİNE PRENSES GİBİ DAVRANILMASIDIR!!! (kanıtladım )
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.