Şimdi Ara

Türk Kızları ve Yabancı Kızlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
4
Favori
5.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • burada yazılanlar genel kültür seviyemizi çok yükseltti bir benim yorumum boş bak şimdi canım kardeşim senin zeka seviyen benim orada adamın sorununa çözüm yolu ürettiğimi algılayacak kapasitede olmayabilir,20 30 kere okursan anlarsın bence bir deneyin Quattro_tr,anlarsın sana inanıyorum.
  • dip not ; kız değilim

    türk erkekleri çıktığı kızlarla cinsellik ister ama evleneceği kadınında bakire olmasını ister bu sebepden dolayıda böyle birşey var çelişki
  • Kardeşim çok haklısın. İyiler mutlaka var ancak kaç kız arkadaşım olduysa alayı aynı bir vazgeçilememezlik havasındalar farkları neyse sanki babalarından çıktılar.
  • Çok haklısın bir sevgilim her hafta ilişkiye girerdik şimdi baktım namuslu ayakları gene türk kızı çok etrafta ulan sporda bacak çalışıyorum son tekrarlar kıçımdan ter akmış bağırıyorum kız bakıyor napıo bu tipsiz bizi gördü hava atmaya kalkıor demezmi onu orda öldüresim geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalemvesilgi

    Türk kızlarından şikayet edilmesinin en büyük sebebi kesinlikle cinsellik.Onlar vermiyor erkeklerde istedikçe istiyor.Sonuçta ortaya böyle şeyler çıkıyor.

    Sadece bu değil, ufacık birşeye bile trip atan para meraklılarından şikayetçiyiz. Kendini dünya güzeli sanıp kimseyi umursamayan kızlardan şikayetçiyiz.
  • Canım kardeşim benim okadar uğraşıp yazmasaydın keşke buyrun konunun özeti bunun üstünde tartışalım beyler
  • Daha önce finlandiyalı ve yunanlı sevgilisi olan biri olarak söylüyorum ki ( polonyalılar,ispanyonllar,italyanlar,almanlar da dahil ) avrupa ülkelerinin milletlerinin kızları aşırı derecede rahat tripsiz sorunsuz türklere aşırı derecede yakın ve taş gibiler . bizdeki kızlara anlam vermiş değilim 3-5 kro tip bu kızlara yavşıyor bunların popolar tavanda geziyor ego patlaması yaşıyorlar şişman kızlar başka şişman kızlarla şişman diye dalga geçer oluyorlar anlam veremiyorum . cinsellik konusuna gelince tamam o konuda türkler haksızlık yapıyorlar ama cinsellik harici bakarsanızda aynı durum söz konusu yabancılarda cinsellik düşkünlüğü olmasada vermeyenler var bu kızlar vermiyo bile olsalar trip yok birşey yok




  • Baya uzun yazmisinvda haklisin da :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk kizlarinin sorunu en cirkininin bile kendisini prenses zannetmesidir. Birde hangisine baksaniz elimi sallasam ellisi mantigi var !

    Bir araya geldilermi basliyorlar erkekleri cekistirmeye, feminist dernekler kurmaya ! sonra seytan diyo ki at olduklari yere bir el bombasi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalemvesilgi

    Türk kızlarından şikayet edilmesinin en büyük sebebi kesinlikle cinsellik.Onlar vermiyor erkeklerde istedikçe istiyor.Sonuçta ortaya böyle şeyler çıkıyor.

    Vermiyor? Öyle bir veriyorlar ki. Kürtler ile birlikte olanı çok gördüm. Eski nesli bilemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 24 Mayıs 2017; 20:15:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.