Şimdi Ara

Türk kızları güzel la.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen Bakırköy'de kuaföre giderken dikkat ettim de esmeri var, sarışını var, kumralı var.. Beyaz tenlisi, kavruğu ortalama her dakika oldukça güzel kız gördüm. Rus kızları güzel ama hepsi tek tip sarışın, beyaz tenli vb. Diğer milletlerde de genelde hatunlar tek tip.

Ama Türk kızlarına bakıyoruz çeşit çeşit. Nesini beğenmiyorsunuz hacı?

Not: Tabi ki bu kezban oldukları gerçeğini değiştirmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kezban olmayan ve güzel olan ben de birçok kız tanıyorum ve dışarda da görüyorum burdaklerin abartısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: paardon

Geçen Bakırköy'de kuaföre giderken dikkat ettim de esmeri var, sarışını var, kumralı var.. Beyaz tenlisi, kavruğu ortalama her dakika oldukça güzel kız gördüm. Rus kızları güzel ama hepsi tek tip sarışın, beyaz tenli vb. Diğer milletlerde de genelde hatunlar tek tip.

Ama Türk kızlarına bakıyoruz çeşit çeşit. Nesini beğenmiyorsunuz hacı?

Not: Tabi ki bu kezban oldukları gerçeğini değiştirmiyor.

türk kızları denildigi kadar guzel degildir ve kendilerini selena gomez gibi gorup oyle davranirlar trib atarlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm genellemeler yanlıştır, bu dahil.
  • @boğucu, ilik gibi hatunlar var hocam bırak Allahasen..

@HAAltuntas,

• Kimisinin kanında yunan kanı var bazılar göçmen slav kanı var bazılarında arap kanı var. Bu genlerin iyi güzel yönleri zengin kişilerin çocuklarında doğal seleksiyona uğruyor böylece güzel farkı tipte bolca güzel kız ortaya çıkıyor.

Osmanlıcılar ve ocakcılar mümkünse gelmesin konuya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paardon

@boğucu, ilik gibi hatunlar var hocam bırak Allahasen..

@HAAltuntas,

turk kizlarinin guzel olmasi zor orta asyadan geliyoz.İzmirde guzel kizlar vardir orasi bati cunku.Ama doguya gidildikce azi yuzu yamuk ve kıllı kizlar belirir bir anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boğucu -- 17 Şubat 2014; 3:52:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kızları ile evlenilmez...
    17 yıl önce açıldı
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haklisin valla mis gibi kizlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

kezban olmayan ve güzel olan ben de birçok kız tanıyorum ve dışarda da görüyorum burdaklerin abartısı

Bana biri şu kezban ne açıklasın. Popüler kültürü takip etmiyorum pek. Nedir? Necidir? Nereden çıkmıştır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fëanor_

quote:

kezban olmayan ve güzel olan ben de birçok kız tanıyorum ve dışarda da görüyorum burdaklerin abartısı

Bana biri şu kezban ne açıklasın. Popüler kültürü takip etmiyorum pek. Nedir? Necidir? Nereden çıkmıştır?

kezban:Kıllı ve çirkin olup kendisini selena gomez gibi guzel gören ve oyle davranip trip atan türk kızına denir.

• Fëanor_ kullanıcısına yanıt
    bende bilmiyorum ki

heralde orasını burasını açıp önüne gelenin önünde striptiz dansı yapmayan, sokaktan geçen her erkekle öpüşmeyen kızlar kezban sayılıyor sanırsam populer "Türk" gençliği kültüründe.
  • quote:

quote:

Bunu alın bunu

• Safkan olanlar pek güzel değil ama göçmen olanlar iyi oluyo sarı kumral kızıl filan

• quote:

Orijinalden alıntı: boğucu

quote:

quote:

kezban:Kıllı ve çirkin olup kendisini selena gomez gibi guzel gören ve oyle davranip trip atan türk kızına denir.

Şimdi Google'dan baktım da o dediğin kız hiç güzel değil. Çoğu Türk kızı ondan güzeldir %70-80 oranında. Trip dediğiniz şey de naz olarak geçer halk arasında. Kız dediğinde nazlı olacak biraz. Yoksa çekilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebenuzunolan

Safkan olanlar pek güzel değil ama göçmen olanlar iyi oluyo sarı kumral kızıl filan

hakkın var kardeş

• ne diyon bağır biraz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi Google'dan baktım da o dediğin kız hiç güzel değil. Çoğu Türk kızı ondan güzeldir %70-80 oranında. Trip dediğiniz şey de naz olarak geçer halk arasında. Kız dediğinde nazlı olacak biraz. Yoksa çekilmez.

Hemen bi göz doktoruna görunsen iyi olur.

• henüz güzel görmedim
  • quote:

Hemen bi göz doktoruna görunsen iyi olur.

Çok ciddiyim. Bunu beğenin adamın gram göz zevki yoktur. Söylediklerimin arkasındayım. Göz doktoruna senin ihtiyacın var. Ben bu resimdeki kızdan daha güzelim vallaha. Ayrıca bu bayağı küçük bir kardeşimiz olsa gerek.

Türk kızları güzel la.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fëanor_ -- 17 Şubat 2014; 4:08:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

henüz güzel görmedim

Paaardon Brad

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.