Şimdi Ara

Türk Kızlar Neden Böyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben gerçekten bunu anlamıyorum. Bu türk kızları neden bu kadar burnu kalkık? Ya birinle tanışmak istiyosun havalar, tavırlar. İlla tanıdık biri mi olmak lazım. Ben gerçekten anlamıyorum ve bu sadece Türkiye'de var. İngiltere'ye gittim Amerika'ya gittim ya yemin ediyorum oradan bi kız getirsen buraya duman attırır her yerde ama onlar da öyle bişi yok hepsi sıcakkanlı. Buradakilerin hepsi paşazade kızı sanki. Tabi her kız için bunu demiyorum ama bence sorun bu tarzı aşamamakta diye düşünüyorum. Tanışmak hiçbişey kaybettirmez. Tekrar söylüyorum yani herkes için tabii ki geçerli değil ama geneli böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iffy-Piffy -- 3 Eylül 2016; 16:58:59 >

• Günlük türk kızlarını kötüleme konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşver çay söyle için beraber ne dert ettin

• Çünkü türkiyedeki en çirkin kıza bile saniyede 5 abaza yazıyor. Haliyle kızda tipine seviyesine bakmaksızın seçici davranıyor talipleri çokken. Sorunun kaynağı yine türk abazaları yani
  • Kültür işte. Burada kültürümüz "kötü" demiyorum. Sadece "farklı". Daha mı iyi, daha mı kötü orasına siz karar verin.
    Bizde tanımadığı kişinin tanışma teklifine olumlu cevap veren kızlara kötü gözle bakıldığı için, kızlar kendilerini korumaya alıp reddedebilir. Kötü bakanların içerisinde erkekler de var kadınlar da.
    Bu kızlara kötü gözle mi bakılması lazım, ona da siz karar verin, ben bi şey demiyorum.
    Anlatmak istediğim, bu zaten toplumun genel zihniyeti doğrultusunda şekillenen bi şey, kadınların bağımsız olarak yaptığı bi şey değil.
  • Bu sorunun cevabina Periscope'da herhangi bir kadinin veya kizin yayinindaki yorumlari okuyarak ulasabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vespucci -- 3 Eylül 2016; 17:05:31 >
  • Haklisin kardesim

Misal ben zenci seviyorum
    Zenci karim olcak ates basinda dansetcez
    O sarkik memeleri acik gezcek falan
    Ama yok
    Universitede bulursun istedigin gibi kiz dediler

Yok iste yok kabile zenci kadini gibi yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yarım saat önce açılan bi konu

https://forum.donanimhaber.com/m_120092987/tm.htm
  • O Rei kullanıcısına yanıt
    Hocam 2-3 yorumunuzu okudum baya mantıklı konuşan bir adamsınız belirtmek istedim.İyi günler.
  • anam bacım hariç deseydin bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-run

Ya ben gerçekten bunu anlamıyorum. Bu türk kızları neden bu kadar burnu kalkık? Ya birinle tanışmak istiyosun havalar, tavırlar. İlla tanıdık biri mi olmak lazım. Ben gerçekten anlamıyorum ve bu sadece Türkiye'de var. İngiltere'ye gittim Amerika'ya gittim ya yemin ediyorum oradan bi kız getirsen buraya duman attırır her yerde ama onlar da öyle bişi yok hepsi sıcakkanlı. Buradakilerin hepsi paşazade kızı sanki. Tabi her kız için bunu demiyorum ama bence sorun bu tarzı aşamamakta diye düşünüyorum. Tanışmak hiçbişey kaybettirmez. Tekrar söylüyorum yani herkes için tabii ki geçerli değil ama geneli böyle.

Sen neyin kafasını yaşıyorsun, kız bakire kanka ve evlenene kadar kimseyle sex yapmıcak. Niye (AMK) kızın dini böyle emrediyor!!! Sanki antik mısır zamanında yaşıyoruz. Kız seni çevresindekileri onu sikmek için ortalıkta gezen günahkarlar olarak bilinçaltına koymuş, koyduran kim anası babası mahallesi hepsi Over Çocked. Kız niye tanışsın senle niyeeeee. !? HARAM HARAM bunlar iyi zamanlar. ilerde konuşmak bile sapılık olcak! sokakta ki 2 kişiden 1i yani %50 si hatta fazlası sana dik dik bakacak kavgalar olacak. Yada amerikadaki gibi olur. Ama böyle arasında kalırsak boku yedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fx47

quote:

Ya ben gerçekten bunu anlamıyorum. Bu türk kızları neden bu kadar burnu kalkık? Ya birinle tanışmak istiyosun havalar, tavırlar. İlla tanıdık biri mi olmak lazım. Ben gerçekten anlamıyorum ve bu sadece Türkiye'de var. İngiltere'ye gittim Amerika'ya gittim ya yemin ediyorum oradan bi kız getirsen buraya duman attırır her yerde ama onlar da öyle bişi yok hepsi sıcakkanlı. Buradakilerin hepsi paşazade kızı sanki. Tabi her kız için bunu demiyorum ama bence sorun bu tarzı aşamamakta diye düşünüyorum. Tanışmak hiçbişey kaybettirmez. Tekrar söylüyorum yani herkes için tabii ki geçerli değil ama geneli böyle.

Sen neyin kafasını yaşıyorsun, kız bakire kanka ve evlenene kadar kimseyle sex yapmıcak. Niye (AMK) kızın dini böyle emrediyor!!! Sanki antik mısır zamanında yaşıyoruz. Kız seni çevresindekileri onu sikmek için ortalıkta gezen günahkarlar olarak bilinçaltına koymuş, koyduran kim anası babası mahallesi hepsi Over Çocked. Kız niye tanışsın senle niyeeeee. !? HARAM HARAM bunlar iyi zamanlar. ilerde konuşmak bile sapılık olcak! sokakta ki 2 kişiden 1i yani %50 si hatta fazlası sana dik dik bakacak kavgalar olacak. Yada amerikadaki gibi olur. Ama böyle arasında kalırsak boku yedik.

Ne diyosun la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

quote:

Orijinalden alıntı: Fx47

quote:

Ne diyosun la

Forumda ateist deist düşünen birileri varsa anladı ne demek istediğimi

• Kıyaslamak belki yanlış ama yurt dışında yaşadığım sürece ister istemez kıyasladım. Türk kızları bariz daha kaprisli ve daha zor. birazda kendini beğenmiş.
  • arkadaş ne batıyız ne orta doğu kültürle anlamda tam orta kaldık kimisi muhafazakar kimisi o partide kimisi bu partide 300 500 gençler biraz baskı biraz boşlukderken kız gördünmü freni patlayan kamyon gibi gidiyolar üstlerine ve kızlarımızda şeytanı cennetten kovduran duygu peydah oluveriyor 'kibir' kızların böyle olması bi sebep değil sonuçtur etki tepki meselesi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone Simons -- 3 Eylül 2016; 18:52:09 >
  • Cevabı sadece abazalar.Üstteki arkadaşın dediği gibi en çirkinine bile yağıyor en çirkinine bile.

Ben burnu kalkık kız gördüğümde indiriyorum burnunu.

Geçen yine burun indirme ameliyatı yapıyorum arkadaş bana dedi ki; "oğlum çıtayı niye düşürüyorsun?"

Şimdi neden kalkık anladın mı?
  • Erkekler cok deger veriyo cook herkes bilinclense bak ozaman onlar nasil muhtac kalcaklar

• Fake kız hesabı aç facebook falan anlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

Çünkü türkiyedeki en çirkin kıza bile saniyede 5 abaza yazıyor. Haliyle kızda tipine seviyesine bakmaksızın seçici davranıyor talipleri çokken. Sorunun kaynağı yine türk abazaları yani

Hocam doğru diyorsunuz katılıyorum cümlelerinize fakat tüm olay burda bitemez bence. Yani biraz daha derine inmek lazım.

Neden her erkek gördüğü 5 kıza birden yazar bunu merak ediyorum ben. Halbuki herkes sadece hoşlandığı kişiyle ilgilense, dengi dengine birisini bulsa kızlar bu kadar havalı olmazdı bence. Kendisine yavşayan erkek sayısı azalıyor çünkü... O zaman durum şöyle olcaktı , her kıza max 2 kişi gelicekti dengine göre.. İkisinden birini seçecekti ya da bizler gibi asosyal olacaktı. Durum böyle olunca da bizim gibi saplar cirit atmayacaktı forumlarda.

Ve anlamadığım 2. konu, belki daha önemlisi,

arkadaş , bu ülkede hangi ortalama - ortalama üstü kıza baksan sevgilisi oluyor. Erkeklerde ise aynı durum geçerli değil, çok yakışıklı olmadığın sürece sevgilinin olma ihtimali %10 falan. Bu durum neden böyle? Ülkedeki kız erkek oranı 15'e 85 falan mı? Veya sevgilisi olmayan kızların hepsi köy kızı, evden dışarı çıkmayan tipler mi? Nedir abi bu işin sırrı , kafa yorabilecek mantıklı yorumlar yapabilecek kişiler gelsin tartışalım çözelim şu sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

Çünkü türkiyedeki en çirkin kıza bile saniyede 5 abaza yazıyor. Haliyle kızda tipine seviyesine bakmaksızın seçici davranıyor talipleri çokken. Sorunun kaynağı yine türk abazaları yani

Aynen öyle en çirkini bile ego tavan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.