< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

|
|
Liste çok güzel öncelikle bunun için teşekkür ederim. (Kanal 32 de olsaydı yerel kanallarda daha da memnun olurdum tabii :) ) Bunun dışında bir sorum var; tivimate kullanıyorum ama epg için verdiğiniz url i kaynak olarak eklememe rağmen epg bende çalışmadı. Bir şeyi yanlış mı yaptım bilmiyorum. Bu konuda vaktiniz olurda yol gösterirseniz minnettar kalırım. |
|
|
|
Tivimate için bu adresi EPG listenize ekledikten sonra, "Çalma listesi"nden "tr" adıyla görünen kanal listesinde "EPG Kaynakları" bölümünde seçmelisiniz. Otomatik olarak çoğu kanalın yayın akışı gelecektir. Otomatik olarak gelmeyenler için tek tek atama yapabilirsiniz. Bazen mesela TV 8,5 gibi ismi olan kanalların yayın akışı bulunamıyor. O zaman manuel TV8,5 adıyla olanı bulup ekleyebilirsiniz. Yine mesela TRT 1 adıyla olan EPG yayın akış bilgisi gelmeyebilir yada noksan gelir bu tarz olanları yine EPG listesinden manuel olarak TRT 1 HD olanı atayabilirsiniz. Bu tek tek atama işlemi için tam ekranda yayın varken bir kez geri tuşuna basın, ekrandaki yayın sağ üst köşeye küçülüp altında kanallar listesi görünecek. Seçili kanal üzerinde iken uzunca ok tuşuna basın sağ tarafta Ayarlar gözükecek. Sağ yön tuşu ile sağ tarafa geçip aşağıya doğru "EPG ata" seçeneğini bulun ve tamam deyin. Son durumda sağ tarafta tek tek kanal isimleri görünecek. Buradan seçtiğiniz kanala ait atamak istediğiniz epg kanalını seçin tamama basın. Sonra tekrar sol tarfa geçip diğer kanalı seçin, tekrar sağa geçip ona iat epg'yi seçin. Böylece bir sol bir sağ tüm kanallara manuel atama yaparsınız.. Seçim yaptığınız an yayın bilgisi görünmeli. Görünmüyorsa Sonunda HD olanını bir diğerini falan deneyin. |
|
Çünkü onlar basit insanlar üzerinde dinsel ruhani gücünü kaybetti, yeşil sermaye para odaklı kendileriyle bağımlı şirketlerini, öğretmenlerini, deli gibi para basan dershanelerini, valilikleri, belediyleri, sokakları bir araya toplayan mercedes SUV araba sahibi tespihli ABİLERİNİ, TSK'da generallerini, Cumhuriyet Savcılarını, Hakimlerini.... Kısaca tüm ışık evlerinde yetişmiş din ile zihinleri ele geçirilmiş bir değil on değil yüzlerce dekan, rektör, AB temsilcisi vb HEPSİNİ KAYBETTİ
Onlar için "TÜRKİYE'DE DOĞRU GİDEN HİÇBİRSEY YOK." |
|
Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
|
|
Arkadaşlar google playde Beleş TV diye bir uygulama var onu indirip kurun bütün derdiniz bitsin. Böyle birisinin sürekli güncellemesine ihtiyaç duyan çözümler eninde sonunda kapanıyor. Beleş tv zahmetsizce ulusal kanalların hepsini izlemenize olanak tanıyor tavsiye ederim. Gayet güzel bir arayüzü var. |
|
Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
|
|
Rica ederim hocam, ismini bende beğenmiyorum ama yapacak birşey yok. Uygulamayı epeydir kullanıyorum( yasal olarak) birşey olacak olsa şimdiye kadar olması lazımdı. Arada bir yayın kaynakları azalıyor ama kısa sürede düzeliyor. Zaten içeriğinde sadece ulusal yayınlar olduğu sürece kaldırılmaması lazım hatta bu tarz uygulamaların çoğalması lazım. Bana göre bu tarz uygulamaların uydu anteni kullanmaktan bir farkı yok dolayısıyla yasaklanması da mantıksız. Bu arada bu konunun sahibinin ismini arada sırada forum sinetechde görüyorum buradan daha çok orada vakit harcıyor o yüzden burası ile ilgilenmiyor olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
arkadaşım...beleş tv yi bende telefonuma indirip kurdum 5 gün önce ulusal kanalların hepsine yakını gayet muntazam çalışıyodu fakat ertesi gün çalışamaz hale gelince uygulamayı cihazımdan sildim...şuan durum ney aceba sizde arıza halen devam ediyomu veya google play beleş uygulamayı tamamen kaldırdıysa şayet içeriğinde bazı şifreli azerbaycan kanalları ve iptvye özel filim kanalları vardı aklımda kaldığına göre sanki aceba illegal yayınmı vardı içeriğinde şikayetmi yapıldı ve temelli kapatıldı...???... |
|
hiremco zapper uydu ve iptv yayını...netmaster kablonet modem...schaub lorenz plazma televizyon...samsung laptop...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...sony dream machine alarm radio clock...lg lcd tv...tv exe online world tv programı...next hc 12 teledünya settopbox üst paketi+vizyon paketi...canon video kamera...samsung dijital fotoğraf makinası...amazon prime...netflix...bmw 2017 model...opel 2020 model...
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Listeyi (M3U/Xtream) edindikten sonra işin yarısı bitiyor — geri kalan kısım tamamen OYNATICIYA bağlı. Aynı liste VLC'de takılır, başka bir player'da HDR'siz/sesi kırpık açılır. Bir süredir kendi yaptığım yerli bir IPTV oynatıcısını kullanıyorum (Nightmare TV — Windows + Android TV). Uydu/dijital yayından IPTV'ye geçenler için fark yaratan noktalar: - libmpv 2026 motoru — VLC'nin takıldığı 4K HEVC/AV1 yayınları akıcı açıyor - GERÇEK HDR tone-mapping (BT.2390) — çoğu player HDR'yi ya hiç vermez ya da soluk verir; bu GPU'da frame-başına peak detect yapıyor - Dolby Atmos / DTS-X passthrough (HDMI bitstream) — AVR'a ham ses gidiyor, downmix yok - Multi-view (4 yayın aynı anda) — maç günü için - Kendi M3U / Xtream Codes bilgilerinizi giriyorsunuz, uygulama hiçbir içerik barındırmıyor/satmıyor (sadece oynatıcı) 14 gün ücretsiz deneme var, key gerektirmiyor. Windows + Android TV (Fire TV / Onn / Shield / Mi Box sideload). Site: nightmaretv.net İndirme: github.com/zeze89/nightmare-tv-releases/releases/latest Not: Hangi listeyi/kaynağı kullandığınızdan bağımsız — sadece elinizdeki listeyi en iyi şekilde oynatmak için. Geri bildirime açığım, geliştiriyorum. |
|
Gigabyte GA-P35-DS3L Intel E6550 @ 3500 mhz 2x1024 ddrII 800 OCZ platinum 5/5/5/15 500 gb Samsung SataII/ ASUS EAH 2600 xt/850@2358 /High Power 560 W Samsung 206BW LCD Inca DVB/ Creative X-fi Gamer Edition /Philips 4+1 Colorsit Gaming Pc Case
|
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|