Şimdi Ara

Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2026 AKTİF (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (6 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
1.033
Cevap
218
Favori
1.198.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
66 oy
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
Giriş

Üstat bu arkadaş geri sarmalı liste oluşturmuş ama tivimate'de çalışmıyordu.

YZ'ye linkleri incelettim. Bana doğru formatı verdi.

Mesela

#EXTINF:-1 group-title="İleri Geri Sar Izle",Trt2_

http://linkadresi.m3u8

şeklinde olan adresi

#EXTINF:-1 tvg-id="TRT2" tvg-name="TRT 2" catchup="default" catchup-days="3" catchup-source="?dvr={utc:Y/m/d/H/i/s}",TRT 2

http://linkadresi.m3u8

şekline çevirdi.

Bu haliyle olunca Tivimate'de çalıştı.

Siz bir ara geri sarmalı liste oluşturmayı planlıyorum demiştiniz. Eğer yaparsanız bu formatı kullanın, sizden ricam.

DÜZELTME:

Bu hali bir süre herşey yolunda giderken yine bozuldu Tivimate'de.

Siz bildiğiniz gibi yapın en iyisi.

Benim tecrübem şu oldu. "Siz bir Xtream hazırlarsanız ve bu bende çalışmazsa, buraya neden bende çalışmıyor yazma hakkım yok". Bu kesinleşti. Keyifli çalışmalar ve Başarılar.

Neyse ki IPTVnator her türlü gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeşilmişik -- 13 Aralık 2025; 0:12:34 >
    Çünkü onlar basit insanlar üzerinde dinsel ruhani gücünü kaybetti, yeşil sermaye para odaklı kendileriyle bağımlı şirketlerini, öğretmenlerini, deli gibi para basan dershanelerini, valilikleri, belediyleri, sokakları bir araya toplayan mercedes SUV araba sahibi tespihli ABİLERİNİ, TSK'da generallerini, Cumhuriyet Savcılarını, Hakimlerini.... Kısaca tüm ışık evlerinde yetişmiş din ile zihinleri ele geçirilmiş bir değil on değil yüzlerce dekan, rektör, AB temsilcisi vb HEPSİNİ KAYBETTİ
    Onlar için
    "TÜRKİYE'DE DOĞRU GİDEN HİÇBİRSEY YOK."

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Baya iyimiş sağol. Varmı başka faydalı m3u listesi. Dizi gibi radio gibi maç

Süpersin arkadaşım. Eline emeğine sağlık

hiremco zapper uydu ve iptv yayını...netmaster kablonet modem...schaub lorenz plazma televizyon...samsung laptop...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...sony dream machine alarm radio clock...lg lcd tv...tv exe online world tv programı...next hc 12 teledünya settopbox üst paketi+vizyon paketi...canon video kamera...samsung dijital fotoğraf makinası...amazon prime...netflix...bmw 2017 model...opel 2020 model...
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt

Listenin amacı, TÜRK Kanallarının IP TV listesi halinde sunulmasıdır. Sizin isteğinizin gerçekleşme ihtimali sıfır gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok iyi olmus. Ben bir kac adresten indirmistim ama isteklerime göre siralama degildi. Düzenlemekse zor geldi. Bu cok iyi EPG de cok iyi calisti. Simdi kanal yasal alman kanallarini bu liste gibi sunan bir adres bulomak. 100lerce kanal degil adam gibi 10-20 kanal yeter. Emek sahibinin ellerine saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.