|
Üstat bu arkadaş geri sarmalı liste oluşturmuş ama tivimate'de çalışmıyordu. YZ'ye linkleri incelettim. Bana doğru formatı verdi. Mesela #EXTINF:-1 group-title="İleri Geri Sar Izle",Trt2_ şeklinde olan adresi #EXTINF:-1 tvg-id="TRT2" tvg-name="TRT 2" catchup="default" catchup-days="3" catchup-source="?dvr={utc:Y/m/d/H/i/s}",TRT 2 şekline çevirdi. Bu haliyle olunca Tivimate'de çalıştı. Siz bir ara geri sarmalı liste oluşturmayı planlıyorum demiştiniz. Eğer yaparsanız bu formatı kullanın, sizden ricam. DÜZELTME: Bu hali bir süre herşey yolunda giderken yine bozuldu Tivimate'de. Siz bildiğiniz gibi yapın en iyisi. Benim tecrübem şu oldu. "Siz bir Xtream hazırlarsanız ve bu bende çalışmazsa, buraya neden bende çalışmıyor yazma hakkım yok". Bu kesinleşti. Keyifli çalışmalar ve Başarılar. Neyse ki IPTVnator her türlü gösteriyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeşilmişik -- 13 Aralık 2025; 0:12:34 > |
|
Çünkü onlar basit insanlar üzerinde dinsel ruhani gücünü kaybetti, yeşil sermaye para odaklı kendileriyle bağımlı şirketlerini, öğretmenlerini, deli gibi para basan dershanelerini, valilikleri, belediyleri, sokakları bir araya toplayan mercedes SUV araba sahibi tespihli ABİLERİNİ, TSK'da generallerini, Cumhuriyet Savcılarını, Hakimlerini.... Kısaca tüm ışık evlerinde yetişmiş din ile zihinleri ele geçirilmiş bir değil on değil yüzlerce dekan, rektör, AB temsilcisi vb HEPSİNİ KAYBETTİ
Onlar için "TÜRKİYE'DE DOĞRU GİDEN HİÇBİRSEY YOK." |

Yeni Kayıt

6 Mobil
Konudaki Resimler

önceki