bunlar çok kaliteli yayınlar ama linklerde token var ne kadar süre çalışır acaba |
Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF (47. sayfa)

-
-
konu sahibinin yaptıgı sistemin aynısı token otomatik saat başı güncellenir. sorunsuz ve sonsuz izleyebilirsiniz ama web sayfanıza yada kendi listenize ekleyemezsiniz patlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatdalkali -- 19 Mayıs 2025; 23:12:0 > -
Teşekkürler. Kaliteli ve hızlı yayın. Umarım uzun süre yayınlar devam eder.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ulusal kanallar dahil hicbir kanal bende calismadi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir sorun yok tivimatede sorunsuz izliyorum
-
Ss iptv kulaniyorum, yarin tivimate'yi deneyecegim
-
Bunlardami gitti
yooo gitmedi sağlam çalışıyor tivimate yada televizoda sıkıntı yok.
-
Apple TV için ücretsiz ve sorunsuz bir iptv uygulaması var mı bildiğiniz. Ya da ücretli, uygun fiyatlı ömür boyu kullanılacak bir uygulama da olabilir
Dostum, harika kanallar bunlar. Çok teşekkür ederim, makbule geçti.
Uzun ömürlü olur insllh
Hocam çok teşekkürler şu anda sorunsuz izliyoruz Allah razı olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kanallar nasıl oluşturuluyor? m3u olarak nasıl yapıldığını bilen var mı?
-
Vedat arkadadimizin eline sagluk ancak neden bilinmez ben Philips smart tv de linki girdiğimde tüm kanallar çıkmasına rağmen bir tanesi bile açılmadı. Ben mi yanlış bir şey yapıyorum acaba ?
Lg tv uygulama magazasinda tivimate programi yok cikmiyor , bu listeyi baska hangi programda deneyebilirim.
Ssiptv'de calismamisti.
ottplayer ?
-
Tüm platformlar(tizen, ios, android, windows, lg, webos, macos, vb) için ücretsiz media station x uygulamasını önerebilirim. Ben tüm platformlarda kullanıyorum.
videosunda detaylı olarak ip tabanlı tv listelerinin nasıl eklenebileceği detaylı olarak anlatılmış.benzacyoutube
Media Station X - M3U Launcherhttps://www.youtube.com/watch?si=ouzf6GL9svY8ZCPI&v=Rkb7Hv3Cxto&feature=youtu.be
Http sunucuları üzerinde detaylı bilgiye sahipseniz kendi ağınızda da media serverınızı oluşturup, bu uygulama üzerinden rahatlıkla erişebilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Lg tv'ye yukledim ss iptv'ye gore daha guzel geldi, kendi listem (legal yayinlar) gayet guzel calisti.
Lakin yukaridaki kablolu tv yayinlarinin oldugu listeyi yukledim kanal listesi var ama kanallar acilmadi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyni3 -- 27 Mayıs 2025; 17:23:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X