Şimdi Ara

türk kızlarının facebookta genel özelliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi tespit yaptım bende 2 bin tane yabancı kız var rus, norveç,ingiltere, kanada v.s hepsi bebek gibi kızlar 17-21'e kadar var .
    şimdi bu kızlar her ay bir ülke geziyor resim çektiriyor facebook'a koyuyor sadece 2-3 kişi beğeniyor . yok for yok bu sana özel .a , o istedi <3<3 gibi yazılar yok . paylaşım yapıyorlar 2-4 kişi beğeniyor .
    eklediğinizde konuşun hiç sapık , damgası yemezsiniz çok asılmazsınız

şimdi türk kızlarına bakıyorum arka mahallede resim çektiriyorlar tipsiz çingene 400 kişi beğenmiş , sana özel <3 FORLA BEBEĞiM BEN BU KIZA TAPARIM YAZILARı . egoları tavan yapmış paylaşım yapıyorlar duvarındayım beğen , paylaşımlarının çoğu toplumu koyun hale getirmek için yapılan şeyler

özet : yanlış ülkede doğmuşuz

• +1 ayrıca şunuda eklemekte fayda var. Yabancı ülkedeki kızların profiline bakıyorsunuz arkadaş sayısı iki haneli rakamlardan yukarı çıkmıyor.
    Türklere bakıyorum ilkokullu kızların bile 1000 e yakın arkadaşları var. Anlam veremiyorum doğrusu.
  • Özeti okudum sonra hepsini okudum.

+Yanyatmış8
  • Ulan herşey benim ülkeme gelince farklılaşıyor milyon tane spermden bok vardıda ben doğdum anasını satayım.
  • Rsmini 100 kişi beğenir, sokakta 1 kişi bile bakmaz yüzüne. Erkekler ayar vermeye çalışır ve egoları tavan yapar.
  • Kardeşim o kızların adreslerini bana atsana

Edit: Yabancı olanların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syhkan -- 15 Kasım 2011; 17:03:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Ulan herşey benim ülkeme gelince farklılaşıyor milyon tane spermden bok vardıda ben doğdum anasını satayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam hakli beyler
  • İşte bunun için bu ülkeden gitmek istiyorum.Aslında durum 1-2 sene önce böyle değildi.Herşey Facebook yüzünden.

ABD Forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: syhkan

Kardeşim o kızların adreslerini bana atsana

aynından bana da
  • Onları görünce;

Bu nasıl ego tatminidir Ya Rab!

Diyorum. Günde 50-60 defa söylediğim oluyor tabii. Alıştık.
  • Gerizekalı hepsi.
  • Facebook profilimde bulunan en kral Türk kıza bile basacak güzellikte yabancı kızlar (2-3tane var) yarım yamalak ingilizceme rağmen yazıyorlar konuşmak istiyorlar.Bunun sebebi ülkemizde bolca abaza, apaçi tipli kişilerin olur olmadık yerde orasını burasını kaldırmaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Ulan herşey benim ülkeme gelince farklılaşıyor milyon tane spermden bok vardı da ben doğdum anasını satayım.

• hepsi degil de buyuk kismi ayni o sekilde :) gerci bir cogu ile dalga gecerm faceteb:) ego kirmak kadar zevkli bir sey yok
  • Çünkü beyinsiz bi toplumda yaşıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 2 bin tane yabancı kız var rus, norveç,ingiltere, kanada'dan sonrasını okumadım.Aslında nickteki 99'dan sonra okumayacaktım önyargılı olma dedim kendi kendime ön yargılarımı seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Çünkü beyinsiz bi toplumda yaşıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: birisi_98

quote:

Orijinalden alıntı: syhkan

Kardeşim o kızların adreslerini bana atsana

aynından bana da

Banada lütfen

+ Yabancı kızların hava atmak gibi bir derdi yok.

• facede kız kıza lezbiyen ilişkisi yapanlarda türk kızları
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.