Şimdi Ara

Türk Hileci

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu okul çocuğu dust 2 de midden b ye bir kere bile geçirmedi smoke içi kapı önü hiç fark etmez bir kere geçirmedi reportlayabilir misiniz

http://steamcommunity.com/id/Driloth/

Edit :

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-MzKyp-QtzNr-yhcA9-Bhnby-bMFyB

Demoyu atayım 8-9 dan izlemeye başlayın ssg alıyor ve izlemeye başlıyor o round. 10-9 da awp alıyor mid kesiyor smoke atılıyor mid e ve ct kapının önünden geçmeye çalışıyor duvardan izlediği için aimi smoke yerine kapının aşağısına çekiyor ve öldürüyor onu. Yine aynı roundda 10-9 da long kapısının yanında karşısına adam geliyor ve t spawna kaçıyor,scope ile gelirken adam kutunun üzerine çıkıyor ve duvardan izlediği için duvardan aimi kutu üzerine koyuyor. 12-9 da smoke içi öldürüyor yine mid den geçerken,sorduğumuzda t de daha iyi oynuyormuş ve smoke içi görülüyormuşuz :) 13-9 da yine beni smoke içi alıyor. 14-9 da iyimser yaklaşarak mid e smoke atıp bekliyorum süre mi sayıyor diyorum ama bekledikten sonra geçince yine smoke içi vuruyor. 15-9 da kapinin önünde yedigi fakeleri izleyebilirsiniz komedi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 17 Aralık 2017; 19:56:43 >

• Demo falan atasan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve öyle hileyle oynamasına rağmen lem mi olabilmiş işte böyle kolsuz insanlar hile alıp hileyle bile oynayamıyolar bırak hileyi oyun bile satılmamalı bunlara sürekli denk gelmeye başladı bu ara banada sinirim bozuluyo sinir hastası oldum
  • Dostum tamam haklısındır ama macın lınkını atsana nerden bılelım adamın hıle yaptıgını belkıde sen troll yapıyorsun
  • https://reportbot.io

burdan rapor ettim ban yerse görürüz temizse zaten yemez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-MzKyp-QtzNr-yhcA9-Bhnby-bMFyB

Demoyu atayım 8-9 dan izlemeye başlayın ssg alıyor ve izlemeye başlıyor o round. 10-9 da awp alıyor mid kesiyor smoke atılıyor mid e ve ct kapının önünden geçmeye çalışıyor duvardan izlediği için aimi smoke yerine kapının aşağısına çekiyor ve öldürüyor onu. Yine aynı roundda 10-9 da long kapısının yanında karşısına adam geliyor ve t spawna kaçıyor,scope ile gelirken adam kutunun üzerine çıkıyor ve duvardan izlediği için duvardan aimi kutu üzerine koyuyor. 12-9 da smoke içi öldürüyor yine mid den geçerken,sorduğumuzda t de daha iyi oynuyormuş ve smoke içi görülüyormuşuz :) 13-9 da yine beni smoke içi alıyor. 14-9 da iyimser yaklaşarak mid e smoke atıp bekliyorum süre mi sayıyor diyorum ama bekledikten sonra geçince yine smoke içi vuruyor. 15-9 da kapinin önünde yedigi fakeleri izleyebilirsiniz komedi gibi

• maç seçkin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Guildi
    2 yıl önce açıldı
    Steam Türk Lirasına Geçti!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

maç seçkin mi?

Evet. Rank da farketmiyor global hesabım da var orada da hile dolu
  • Senelerdir globalim şu 2017 de soğudum global olmaktan yemin ediyorum yüüksek ranklarda daha çok hile var size buraya bi liste yapsam kafayı yersiniz hepsini takip ediyorum
  • tayfunsulan kullanıcısına yanıt
    Lem maçi bu,lemde baya hile.var global hesabimla oynuyorum daha çok,bir süredir oynamiyordum girdim kanser etti salak salak konusuyo normalde reportlar geçerimde t de daha iyiymis,smoke un üzerinden gorunuyomusuz,nasil hemen acacakmis hileyi vs salak salak konusuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 19 Aralık 2017; 0:8:9 >
  • Klasik Türk velet bir hileci çok takılma bunlara çare yok hileye çare yok bnu anladım ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.