Şimdi Ara

TÜRK HAVA YOLLARI KIRIK BAGAJ REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Arkadaşlar THY'nin yaptığı terbiyesizliği size anlatıyorum,

    Trabzon-Ankara uçuşunda bavulumu teslim aldığımda farkettiğim üzere bavulumu kırmışlardı, sonrasında kayıp bagaj kısmına gittim dışarı çıkmadan ve tutanak tuttular, başta bana MCS marka bavul vereceklerini söylediler, ben ise Bavulum "American Tourister" marka ve verecekleri bavulun işimi görmeyeceğini belirttim. sonrasında elimdeki belge ile birlikte samsonite mağazasına gidip güncel fiyatları ve tamir göremeyeceği hakkında rapor almamı istediler. Raporu aldım ve raporda 967 TL bedelinde olduğu yazıyordu. neyse asıl hikaye bundan sonra başladı, benden ilk olarak bavulun faturasını ve kırılmış halinin fotoğrafını istediler, kim bavulun faturasını saklar ki, allahtan internetten almıştım ve 2015 senesinde bana özel indirim ve hopi puan kullanarak 284.90 TL ye almıştım bavulu. Bu avantajlarım olmasaydı 359 tl fiyatı vardı. Neyse faturayı gönderdim ve cevap ne geldi dersiniz. Size 256 TL geri ödeme yapabiliriz, kabul ediyorsanız formu doldurun dediler. Kabul etmedim tabiki ve bunu neye göre belirlediniz dedim, gelen cevap ise fatura bedeleinizden %10 kullanım payı düşülerek teklif ettik. 2015 senesindeki fatura bedelimden hesaplamışlar ve daha fazla veremezlermiş, olaya bakar mısınız. O zaman bana 2015 fiyatlarından bilet satın.... diyecek çok söz var ama uluslararası çapta klas bir firmanın bu yaptığı nedir. bütün belgeleri ekliyorum aşağıya, ekşi sözlüğe taşıyabilecek birisi de varsa cidden çok ama çok yardımcı olur. sırf bu sene uçuş tutarım 6-7k TL arası tutmuştur.

    sizden ricam lütfen bu konuyu yukarılara taşıyalım.

    TÜRK HAVA YOLLARI KIRIK BAGAJ REZALETİTÜRK HAVA YOLLARI KIRIK BAGAJ REZALETİTÜRK HAVA YOLLARI KIRIK BAGAJ REZALETİTÜRK HAVA YOLLARI KIRIK BAGAJ REZALETİTÜRK HAVA YOLLARI KIRIK BAGAJ REZALETİTÜRK HAVA YOLLARI KIRIK BAGAJ REZALETİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Payne -- 7 Kasım 2018; 17:50:12 >







  • rezalet devam ediyor, 2015 senesinde dolar ne kadardı herşeye zam geldi, nasıl o senedeki fiyatla değerlendirme yaparsınız dedim. etik olarak ürünü tl ile aldığımı dolar ile karşılaştırmam gerektiğini söylediler :)
  • Geçmiş olsun.



    Pegasus uçuşumda bavulumun 1 tekeri kırılmıştı. Kayıp bagaja gidip anlattım durumu bana 0 bavul verdiler hemen orada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benım ünide ev arkadaşım



    5 liralık yolda satılan adidas nıke el cantaları var boyle 1 aya elde patlıyo



    thy ile üniye gelirken cantası yarılıyo posetlıyorlar eve oyle gelıyo



    gelınce her yere mail sıkayet 5 sene once 300 liralık bavul göndermişlerdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana thyde iki kere oldu , ilkinde baya ugrastirdiktan sonra 560 tl fatura bedelli ve 700kusur lira guncel bedelli bavula 250 tl odediler, benim de yillik thy kullanimim 35,000 tl civariyken hem de (3kisilik aile toplami) daha sonra kiytirik bir bavulumu kirdilar, onda ugrasmak istemedigimden ve ugrasinca da ele birsey gecmediginden verdikleri bavulu kabul etmistim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 liranın lafını mı yapıyorsun..
  • SATANIST kullanıcısına yanıt
    30 lira derken?



    aslında benim burada inanın bavulun parası gelmiş gelmemiş çok da umrumda değil, sadece o kadar esnaf modunda davranıyorlar ki sinir bozucu. tek derdim bu davranışlarını duyurabilmek. o yüzden ne kadar ilgi görürse o kadar iyi, ekşi sözlüğe de taşıyorum inşallah.

    olaya bakar mısınız.

    TÜRK HAVA YOLLARI KIRIK BAGAJ REZALETİ




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.