Şimdi Ara

Türk Hava Yolları ile Türkiye’nin dört bir yanına her şey dâhil 44 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
4
Favori
3.302
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye’nin dört bir yanına 44 TL’ye uçma fırsatını yakalayın!
    Avrupa'nın En İyi Havayolu Türk Hava Yolları ile Türkiye’nin dört bir yanına her şey dâhil 44 TL’ye uçmak için erken davranın. Biletinizi 11 Mayıs’a kadar alın, Ekim’den Ocak’a dilediğiniz tarihte uçun.

Bu sene yaz 24 Aralık’ta geliyor Uçak Bileti

Biletinizi 44 TL'ye satın alın!
    Kampanya Koşulları:
    Satış dönemi: 6 Mayıs 2014 – 11 Mayıs 2014
    Seyahat dönemi: 14 Ekim 2014 –21 Ocak 2015
    Kampanya THY iç hat direkt uçuşlarında geçerlidir. Ercan, Hopa hatları ile AnadoluJet ya da THY’nin ortak uçuş anlaşması yaptığı diğer havayolları uçuşlarında geçerli değildir.
    Kampanya kapsamındawww.turkishairlines.com web sitesinden satın alınan bilet ücreti tek yön her şey dâhil 44 TL’dir. Acente, çağrı merkezi ve satış ofislerinden alınan biletler 49 TL olarak ücretlendirilir.
    Rezervasyon ve biletleme aynı anda yapılır.
    Değişiklik ve iade yapılmaz.
    Miles&Smiles üyeleri kampanya kapsamındaki tek yön seyahatlerinden 125 statü mili kazanır.
    Diğer kampanyalar ve indirimler ile birleştirilmez.
    Sınırlı sayıda koltuk için geçerlidir.
    THY kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
    Kampanya, 24 Ekim 2014 – 30 Ekim 2014, 31 Aralık 2014 – 5 Ocak 2015 tarih aralıkları için satın alınan biletlerde geçerli değildir.

İstanbul çıkışlı kampanyalı uçuşlarımız
    Kastamonu, Isparta, Iğdır, Kütahya, Bingöl, Amasya, Şırnak, Muş, Sinop, Adıyaman, Erzincan, Kahramanmaraş, Malatya, Van, Elazığ, Kars, Mardin, Erzurum, Batman, Ağrı, Diyarbakır, Şanlıurfa, Trabzon, Sivas, Denizli, Konya, Samsun, Gaziantep, Nevşehir, Kayseri, Hatay, Muğla-Dalaman, Muğla-Bodrum, Adana, İzmir, Antalya, Ankara

SAW çıkışlı kampanyalı uçuşlarımız
    İzmir, Ankara, Muğla-Dalaman, Muğla-Bodrum, Antalya

İstanbul varışlı kampanyalı uçuşlarımız
    Kastamonu, Isparta, Iğdır, Kütahya, Bingöl, Amasya, Şırnak, Muş, Sinop, Adıyaman, Erzincan, Kahramanmaraş, Malatya, Van, Elazığ, Kars, Mardin, Erzurum, Batman, Ağrı, Diyarbakır, Şanlıurfa, Trabzon, Sivas, Denizli, Konya, Samsun, Gaziantep, Nevşehir, Kayseri, Hatay, Muğla-Dalaman, Muğla-Bodrum, Adana, İzmir, Antalya, Ankara
    SAW varışlı kampanyalı uçuşlarımız
    İzmir, Ankara, Muğla-Dalaman, Muğla-Bodrum, Antalya,

Kampanya Linkihttp://www.turkishairlines.com/tr-tr/kurumsal/firsatlar/kampanya/turkiyenin-dort-bir-yanina-44-tlye-ucma-firsatini-yakalayin-377?utm_campaign=cd-2014/04-44tl-mayis&utm_medium=mail&utm_source=newsletter&utm_content=&utm_term

• Ne saçma kampanya bu. En erken 5 ay sonrası için alabiliyorsun. 5 ay sonra yapacağın seyahatin gününü hesaplayıp bilet alan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGentum#47

Ne saçma kampanya bu. En erken 5 ay sonrası için alabiliyorsun. 5 ay sonra yapacağın seyahatin gününü hesaplayıp bilet alan var mı?

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 ekim kampanyaya dahil olsaydı alırdım
  • Türkiye'de 5 ay içinde insanin başına neler gelebileceğini en iyi THY yetkilileri bilebilmeli bence..
  • öğrenciler için aslında akademik takvimi kullanarak bilet alınabilir
  • Kampanya çok iyi fakat İstanbul Ankara da hangi tarihde baktıysam maalesef 44 Liraya bilet yok vergiler hariç 84 lira ama diğer sehirler 44 lira

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ne saçma kampanya bu. En erken 5 ay sonrası için alabiliyorsun. 5 ay sonra yapacağın seyahatin gününü hesaplayıp bilet alan var mı?

Neden sacma ben eylul 2014 biletlerini kasim 2013 de almistim ucuza gitmek istersen boyle

• Tahmin ettiğinden çok kişi var biletini önceden alan. ben her sene pegasusdan alırım 20liraya tek yön bilet adetli olarak. (5gidiş 5dönüş aldım önümüzdeki sene için) kışın ailemi ve arkadaşlarımı görmeye çok ucuza gitmiş oluyorum böylece. sizin için mantıklı olmayabilir. dünya sizin etrafınızda dönmüyor. ögrenciler ve şehir dışında çalışanlar için mantıklı bu tarz kampanyalar. cuma akşam git pazar akşam dön. ayrıca başka bir şehri ucuza görmek isteyenler içinde mantıklı. tabi bunlar pegasus için birazda fakat thy nin fiyatlarıda kendi kategorisine göre çok iyi. cuma gidiş pazar dönüş bilet varsa bu fiyattan güzel olur.
  • ekimde cumartesi gidiş pazartesi dönüş olmak üzere istanbul- kapadokyayı yapıştırdım 2 kişilik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: STND

Tahmin ettiğinden çok kişi var biletini önceden alan. ben her sene pegasusdan alırım 20liraya tek yön bilet adetli olarak. (5gidiş 5dönüş aldım önümüzdeki sene için) kışın ailemi ve arkadaşlarımı görmeye çok ucuza gitmiş oluyorum böylece. sizin için mantıklı olmayabilir. dünya sizin etrafınızda dönmüyor. ögrenciler ve şehir dışında çalışanlar için mantıklı bu tarz kampanyalar. cuma akşam git pazar akşam dön. ayrıca başka bir şehri ucuza görmek isteyenler içinde mantıklı. tabi bunlar pegasus için birazda fakat thy nin fiyatlarıda kendi kategorisine göre çok iyi. cuma gidiş pazar dönüş bilet varsa bu fiyattan güzel olur.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 2 tane gidiş-dönüş kaptım. ana babayı görelim. Paşlaşan arkadaşa teşekkürler.
  • Bence çok güzel bir kampanya. Hele öğrenciler için çok güzel.
  • quote:

hayır, 5 ay sonrasına veriyorsun , 20 lira yap bari bileti, pegasus tarzı
  • ArGentum#47 kullanıcısına yanıt
    var arkadaşım ben mesela.

maalesef turizm sektöründe çalıştığımız yüzden kışın aralık ayından hatta kasım ayından itibaren ücretsiz izne gönderiyorlar.toplu olarak göndermiyorlar (yazlı-kışlı otel olduğu yüzden) ücretsiz için arkadaşlar arasında anlaşılıyor ve bilet hangi tarihte alınmışsa o tarihte abbas yolcu oluyor.
    3senden beri böyle yapıyorum.2sene önce antalya-ist. gidiş dönüş 2KİŞİ 80tlye almıştım pegasustan bide puanlarım vardı üstüne birde utanmadan taksit yaptım daha ne olsun
    bu fiyata tek kişi otobüsle sadece gidiş anca gider...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2ekmek1sut -- 6 Mayıs 2014; 15:53:20 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    hocam fiyat iyi sayılır.
    neden mi

3seneden beri pegasustan alırım bileti.

22lira diyorlarsa 22 lira ödüyorsun yani herşey dahil.

ama firma bu sene uyanık davrandı

örneğin şu an flypgs de en ucuz bilet 54TL ama ödeme ekranına gelince cartı curtu 68 tl ye geliyor.

ha birde şimdi baktım pegasus kış sezonu için en ucuz bilet 17TL AMA üstüne cart curt = 31TL (nerdeyse fiyatı 2ye katlıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2ekmek1sut -- 6 Mayıs 2014; 16:00:43 >
  • reDsbLacKSK R kullanıcısına yanıt
    bildikleri için zaten böyle bir kampanya yapıyorlar herkes bilet alsın ama gidemesin

+ tabıkı 5 ay yapacak yaz sezonu tamamen bıttıkten sonra iste
  • quote:

Orijinalden alıntı: STND

Tahmin ettiğinden çok kişi var biletini önceden alan. ben her sene pegasusdan alırım 20liraya tek yön bilet adetli olarak. (5gidiş 5dönüş aldım önümüzdeki sene için) kışın ailemi ve arkadaşlarımı görmeye çok ucuza gitmiş oluyorum böylece. sizin için mantıklı olmayabilir. dünya sizin etrafınızda dönmüyor. ögrenciler ve şehir dışında çalışanlar için mantıklı bu tarz kampanyalar. cuma akşam git pazar akşam dön. ayrıca başka bir şehri ucuza görmek isteyenler içinde mantıklı. tabi bunlar pegasus için birazda fakat thy nin fiyatlarıda kendi kategorisine göre çok iyi. cuma gidiş pazar dönüş bilet varsa bu fiyattan güzel olur.

Klavuzun kim ?

• Ankara çıkışlı biletlerde neden hiçbirşekilde indirim yok ? İstanbul yapınca oluyor,Ankara yapınca olmuyor ? Ankaradaki herkes zengin değil
  • Kampanya çok iyi yalnız Ankara çıkışlı uçuşlarda hiçbir şey olmayınce benim için herhangi bir önemi kalmıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.