Şimdi Ara

türk gençlerinde ayrı eve çıkma kültürü olmaması (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
8.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mangiz yok usta, vardı da biz mi çıkmadık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Millet belki anne babasını seviyor belki evlenince nasılsa ayrılıyoruz evden iş hayatı , eş , çocuk , o bu derken bir bakarsın ki yıllar öyle bir geçmiş ki ailene adam akıllı vakit ayıramamışsın bile ve aile gerçekten önemli bir kurum , sana manevi konuda destek olan bir aile mi yoksa ABD gençliğinin b...tan aile kurumu mu ? Adamlar 18 oldu mu çıkıp gidiyorlar kim ölmüş kim kalmış ne zaman denk gelirseler bence biz fazlasıyla yabancıların kötü huylarını aldık umarım bir gün bilimlerini, adalet sistemlerini ve refah düzeylerini elde edebiliriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan evlenen adam bile babasının yanında yasiyo kira fatura vermeyim diye.
    Lavugun açtığı konuya bak
    Nerde yasiyo bu tipler hayret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea_guru

gayet mantıklı bir sistem mi aynen 30 yaşına kadar sağlıklı bir cinsel hayatının olmaması ve azgın bir boğa gibi dolaşıp sağa sola rahatsızlık vermek çok mantıklı bir sistem. ki aile yanında yaşamanın eksi yanlarından sadece birisi cinsellik, onlarca eksi şey sayılabilir.

maddi imkanı olan bir birey kadın-erkek fark etmez kesinlikle ayrı eve çıkmalı. yoksa 25-30 yaşına gelip anneee çorabım nerde, anneee yemek nerde diye ağlayıp durur. veya dur kimse yok bi 31 çekiyim diyerek yaşar buna da çok sağlıklı yauv diyerek ömrünüzü çürütürsünüz.

Alıntıları Göster
    Aile evine kız atamayacağını sanan bir zavallı değilsindir umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheYips -- 20 Mayıs 2020; 20:58:29 >

• Napak para mı var hemşo. Eve çıkacan bir sürü paran gitcek seks olacak belki ama götünde don olmayacak ne anladık bu işten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Some guy

Napak para mı var hemşo. Eve çıkacan bir sürü paran gitcek seks olacak belki ama götünde don olmayacak ne anladık bu işten
    haklıları konuşmuş
  • Arkadaşlar 24-25 yaşlarında iki sene kadar ailevi sorunlardan dolayı ayrı tek başıma yaşadım. Sonra yine ailevi sorunlardan dolayı tekrar eve dönmek zorunda kaldım. Sırasıyla önce babamı kaybettim. Sonra evlendim. Sonrada annemi kaybettim. Yaklaşık 11 senedir ayrı ev luksunden uzağım. Ayrı evden çıktığımdan beri yüzüm gülmedi. Geriye dönüp bakıyorum hayatımın en güzel iki yılını Kendi evimde yaşamışım. Evlilik filan geçin bunları. Sorumluluk sahibi olup hayatının tadına varamadiysaniz kesinkikle evlenmeyi. Hayatınızı bikana kadar yaşayın. Çünkü. Sorumluluk sahibi bir adam ailesi için kendi hayatından geçiyor.
    Daha vcok yazardım ama bu kadarı yeter sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.