TFF'nin yaptığı resmen korkaklık, resmen yağdanlıktır.
Ortada Juventus gibi bir Avrupa şampiyonu örneği olan takım pat diye düşürülmüş olmasına rağmen , hala iddianame bekleyecez denilmekte.
Hadi iddianame hazırlandı ve suçlu olduğu anlaşıldı, ve lig başladı ?
Nolacak ?
Çok büyük risk aldı TFF, çoooook.
ewet beyler rengi belli oldu boşuna demiyoz bu adam fenerli
2 ay sonrada lig başladı düşmez artık diyecekler
şike serbest diyorlar. demek ki bu ülkede futbol sahada oynanmıyor. istediğin kadar yöneticin şike yüzünden tutuklansın hiç sorun olmaz. avrupada aynen böyle görecek. bir daha kimse lig kalitesinden filan bahsetmesin.
bu adamlar yüzüncen ceza yiyip 5 sene avrupaya katılamıycaz.siz o zaman görün şamatayı.
quote:
Orijinalden alıntı: canus
bu adamlar yüzüncen ceza yiyip 5 sene avrupaya katılamıycaz.siz o zaman görün şamatayı.
Aynen sonu öyle olacak gibi.
UEFA'nın Marsilya örneği var.
quote:
adamların tüm yöneticileri cezaevinde, ve TFF delilleri talep edip incelemeden böyle bir karar veriyor. Karar hayırlı olsun... Renkler belli olmuştur.
quote:
Orijinalden alıntı: [Pato]
quote:
İşallah ceza verirlerde gidemeyiz.
keşke uefa ceza verse
Tamam beyler . 5 yıl uluslararası maçları unutun.
Bu davanın galibi yayıncı kuruluştur. Yazıklar olsun Mehmet Ali Aydınlar . Bir an umutlanmıştım bu adamın ilk açıklamalarını duyduğumda. Kimseye müsamaha göstermeyeceğiz diyordu ama fos çıktı. Allah aşkına acaba futbolda da basketboldaki gibi Adriyatik ligi var mıdır? O lige kaydolalım.
Bende bekliyordum zaten şaşırmadım.
Hastanede kimlerle görüştü acaba? -Hani şu 5 kere gittiği-
quote:
Orijinalden alıntı: Eymen~
Hastanede kimlerle görüştü acaba? -Hani şu 5 kere gittiği-
aynen
Federasyonun da kendine göre haklı olduğu yerler vardır, Şike deniliyor ama ortaya delil koymadılar. Delil olmadan düşürseler, CL ye gitmelerini engelleseler olur da suçsuz çıkrsa hepsi o zaman da kötü olurdu. Ama bu durumda sadece TFF sorumlu olurdu, yanlışın cezasını kendileri çekerdi.
Şu durumda olası bir Uefa müdahalesinde başımız çok daha fazla ağrıyabilir.
Yarın savcılık 1 araç yollasa TFF ekibine
Çağırsa ofislerine
Çat çat çat çat delilleri izletse, gösterse ya.
Ya benim anlamadığım delil yoksa bu kadar yönetici nasıl tutuklanıyor, ya kimse tutuklanmasın deliller yetersiz diye ya da bu kadar tutuklama varsa gereği yapılsın. İşin rengi resmen belli oldu. Korkaklar
Takvimi ertelemek varken yada adı şike operasyonuna karışan kulüpleri yeni sezona başlatmayacağına, hiç birşey olmamış gibi yeni sezonu başlatacalar, yazık
Başkanı şike yapmakla şuçlanan takımların yeni sezona nasıl başlaması gerektiğini de anlamıyorum.
Tamam bir ceza verme iddaaname hazırlanana kadar ama oynatma bu takımları ya da ligi başlatma
O zaman serbest kalsın o kadar adam boşuna mı girdi içeri ?
Yargı federasyona belge sunmamakta bir anlamda haklı böyle satılmış bir federasyona belge versen daha mürekkebi kurumadan Aziz Yıldırım'a yetiştirir adamlar.
Erkek gibi çıkıp gerekirse ligi geç başlatırız,süper kupa maçını devre arası oynatırız , uefadan avrupa kupalarına gidecek takımlar için ek süre isteriz gibi şeyler diyemedi sanki hiçbir şey olmamış gibi bir açıklama yaptı.
Allah ne cezaları varsa versin bu federasyonunda onu kukla gibi oynatan Fenerin de. Hapislerde çürüsünler!
Söylenenleri pek takip etmedim ama Fenerin ligde kalacağını sanmıyorum, kallsa bile herkes Fenerbahçeye ben dahil şikeci sıfatını yapıştırcak, maçlarda falan çekecektir Fb bu tezahuratları ki bu da çok büyük ceza olur onlar için ama dediğim gibi hala ligden düşeceklerine inanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: SouL InvictuS
Yargı federasyona belge sunmamakta bir anlamda haklı böyle satılmış bir federasyona belge versen daha mürekkebi kurumadan Aziz Yıldırım'a yetiştirir adamlar.
Erkek gibi çıkıp gerekirse ligi geç başlatırız,süper kupa maçını devre arası oynatırız , uefadan avrupa kupalarına gidecek takımlar için ek süre isteriz gibi şeyler diyemedi sanki hiçbir şey olmamış gibi bir açıklama yaptı.
Allah ne cezaları varsa versin bu federasyonunda onu kukla gibi oynatan Fenerin de. Hapislerde çürüsünler!
e dostum bu adamın başkan olmasında TS GS BJK de destek oldu, laf etmek gereksiz :)