< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Oha artık oha oha 😡 Türkiye Cumhuriyeti' nin tek resmi dili var o da Türkçe. Farsça' dan bozma bir lehçeyi kabul etmiyoruz çok istiyorlarsa Kuzey Irak var oraya gidebilirler TFF acilen bu yanlış karardan geri dönmelidir
|
|
Siyasal dinciler emirleri yerine getiriyor tam gaz. |
|
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir." - Nikola Tesla "Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur." System.out.print("Beşiktaş JK");
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methotrexate -- 16 Eylül 2025; 20:10:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tam AMED sporlu oluyordur vaz geçtin heralde :) Forma buymuş. Aslında TEZ-GEL isimli firma sponspor oluyor. Onlarda reklam yazısının altına kürtçe 2 kelime yazdırmışlar olay bu. Yazının okunurluluğu bile yok. ( Bu firma oraya İngilizce Fransızca bir şeyler yazdırsa kimseden ses seda çıkmayacaktı. Ama kürtçe olunca alerji başlıyor birilerinde hemen. ) ![]() Fenerbahçenin Türkiye'de Satılmayan bir yoğurt markası olan Chobani'yi göğüs reklamına koyduğu yerde ne bileyim bu işe sırf Kürtçe diye körlemesine karşı çıkmak ne kadar doğru bilemedim. Amed sporun sorunu bu saatten sonra sanki Kürt olmayan birisi Amed sporu desteklemesin istiyorlarsa aynen devam ederler... ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 16 Eylül 2025; 20:18:8 > |
|
|
Dağa çıkan PKK'lıların bile alayının anadili 'Türkçe' iken bu nedir?...Yani sözde Kürtlük için dağa çıkanların durumu bile buyken her fırsatta Kürtçe'nin bu kadar ön plana çıkartılması hiçbir şekilde iyi niyet olarak yorumlanamaz..Zaten söz konusu takımda yaptıkları açıklamada amaçlarının sadece reklam olmadığını aynı zamanda kimlik bilincini yerleştirmek olduğunu açıkça ifade etmişler... Kısacası yeni süreçte verilen bir başka taviz... Devlet eliyle Kürtçülük propagandası yapılıyor ya ne diyelim... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 16 Eylül 2025; 23:7:36 > |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Yaa ne anlatıyon Allah aşkına ? Ne reklam aldığından veya orada ne yazdığından BANA nee SANA neee ? Takımı destekleyenler düşünsün. Burdan öldük bittik battık Kürtçe 2. dil oldu flan ne alaka ? Nickin'den anlaşılıyor ki GS taraftarısın. Şu reklamı alırken hiç sesin çıktı mı ? ![]() |
|
|
|
biri yoğurçu öteki dağda Türk askerine salrıdan, bayrağına saldıran bir it! ve bu it buna rağmen yine hangi takımı destekliyor , tüm Türkiye biliyor. sen yoğutlamaya devam et. istersen döneri de yoğurtlayarak tercih edin. ama bir terörist itin benim Cumhuriyet'in takımını desteklemediğini biliyorum. |
|
Dagda Türk Askerine silah kullanan itler, kendilerini destekleyen is adamalarinin finansal yardimlariyla o silahlara kursun aldilar uzun yillar. Avrupa ve ABD de yasayanlari haraca bagladilar uzun süre. Terör elebasi Ankara siyasal fakültesinde Üniversiteye gitmis ve muhtemelende birtakim siyasetcilerin okul arkadasiydi. Böyle birinin herhangi bir futbol takimini tutyor olmasinda sailacak birsey yok ancak bir Futbol takiminin Sponsor secimini yaparken bunlari gözardi etmesinde sasilacak cok sey var! Dedigim gibi birinin hangi takimi tutacagini kontrol edemezsiniz ama Sponsorla anlasma yaparken bu secimi bilerek ve isteyerek kendiniz yaparsiniz, umarim anlamisindir bu sekilde anlatimla Bilal bile anlamistir. |
|