Şimdi Ara

Türk erkeklerinin sorunları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşsizlik,para,kız arkadaşından ayrılma,bir kıza açılamama,aile ile sürekli kavga etme,öss,dgs,yatay geçiş,dikey geçiş,çeşitli sağlık sorunları,askerlik,vücud da aşırı kıllanma,sakalların yeterince gür çıkmaması,saçların bi şekile girememesi çok sık olması,saç dökülmesi vs.

Yukardaki şeyler sürekli tartışılan belkide çözüm bulunamayan şeyler sizce hangisi daha önemli;önemli olduğunu bildğiniz halde görmezden geldiğiniz şeyler hangileri veya hangisi zaman kaybı bunları paylaşamalım istedim burdaUnuttuğum birşey varsa siz ekleyin paylaşın...

Benim için öncelik sağlıktır dieri aile daha sonra da para gelir acaba sizin için şu an hangileri daha öncelikli?

• Sağlık , koymamalıydın oraya, saglık olmazsa hiç bir şey olmaz çünkü..
    Sakalların gür çıkmaması ve vücutta kıllanma biraz ters değil mi ki..??
    Bende ikiside çok.. :-/
  • quote:

Orjinalden alıntı: scald

İşsizlik,para,kız arkadaşından ayrılma,bir kıza açılamama,aile ile sürekli kavga etme,öss,dgs,yatay geçiş,dikey geçiş,çeşitli sağlık sorunları,askerlik,vücud da aşırı kıllanma,sakalların yeterince gür çıkmaması,saçların bi şekile girememesi çok sık olması,saç dökülmesi vs.

Yukardaki şeyler sürekli tartışılan belkide çözüm bulunamayan şeyler sizce hangisi daha önemli;önemli olduğunu bildğiniz halde görmezden geldiğiniz şeyler hangileri veya hangisi zaman kaybı bunları paylaşamalım istedim burdaUnuttuğum birşey varsa siz ekleyin paylaşın...

Benim için öncelik sağlıktır dieri aile daha sonra da para gelir acaba sizin için şu an hangileri daha öncelikli?

• Para..
    Gelecek Korkusu..
    Kız Konuları..
    Öss..
  • Kızlar,yabancılar gibi hemen vermiyor.
    Tek gecelik ilişki türü çok nadir.
    Evlilik baskısı var.
  • quote:

İşsizlik,para,kız arkadaşından ayrılma,bir kıza açılamama,aile ile sürekli kavga etme,öss,dgs,yatay geçiş,dikey geçiş,çeşitli sağlık sorunları,askerlik,vücud da aşırı kıllanma,sakalların yeterince gür çıkmaması,saçların bi şekile girememesi çok sık olması,saç dökülmesi vs.

• en önemlisi para
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kızları ile evlenilmez...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oof off
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

Sağlık , koymamalıydın oraya, saglık olmazsa hiç bir şey olmaz çünkü..
    Sakalların gür çıkmaması ve vücutta kıllanma biraz ters değil mi ki..??
    Bende ikiside çok.. :-/

Ters işte orda biçok şeyi yazmaya çalıştım
  • kilo problemi
  • Para..
  • quote:

Orjinalden alıntı: You and Me

Kızlar,yabancılar gibi hemen vermiyor.
    Evlilik baskısı var.

dertlere bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Para..
    Gelecek Korkusu..
    Kız Konuları..
    Öss..

++
  • quote:

Orjinalden alıntı: You and Me

Kızlar,yabancılar gibi hemen vermiyor.
    Evlilik baskısı var.

Eğer bunu ciddi yazdıysan halimiz çok vahim....
  • Namus kavramını sadece kendi ailesinde görmesi...
  • quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Udur -- 11 Nisan 2009; 21:48:54 >

• swat kendine gel yienim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.