Şimdi Ara

Türk Erkeğine Yapılan slim-fit İşkencesine karşı olanlar Hareketi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
4
Favori
23.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Konu simarik ogrenci kayniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdullahors84 kullanıcısına yanıt
    Zayıflık görecelidir bana göre.Ki görünüşten ziyade vücudun kan değerleri,vitamin,mineral oranı önemlidir.Emin ol çok dikkatli besleniyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilo konusunda çok saçmalamışsın o kiloda hastalanman demek sürünmen demek ve ayrıca eğer direnç sağlayamazsan hastanede kısa vadeli periyodlar ile yatırmalarına sebebiyet verir.

    en az 65 - 75 aralığında olman lazım zafiyet olmak ile olmamanın tam sınırındasın bedelini çok ağır ödersin sağlığın ile.

    <irem derici 167 boy 45 basit bir dengesizlik nedeni ile hastanede sürünüyor uzun bir süre iflah olmayacak 57- 60 kg değerlerine dönene kadarda hep tehlike altında olacak. sizin düzgün besleniyorum demeniz zafiyet değerinde olmanızı asla değiştirmez. boydan 15kg eksik ya da en fazla bu değerlerin ne bir üstü ya da ne altı 2 sindede bünyenin tepetaklak olmasına sebebiyet veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_flood -- 24 Eylül 2017; 19:42:35 >
  • Yorumlara bak ya. Size ne herkes sporla kilo vermeyle mi uğraşacak?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Godiantus

    Zayıflık görecelidir bana göre.Ki görünüşten ziyade vücudun kan değerleri,vitamin,mineral oranı önemlidir.Emin ol çok dikkatli besleniyorum.

    Anoreksi sınırındasın ve sınır endeks katsayısından sadece 0.5 birim uzaktasın. Sınırdasın desek yeridir. Göreceli dediğin kavrama tıp görece bakmıyor. gerçekten dediğin durumdaysan sen istediğin kadar iyi beslen her an tehlikeye girebilirsin. Yine senin hayatın elbet ama yanlış yapıyorsun.
  • black_flood kullanıcısına yanıt
    Zaten hastanede bunun için yattım.Anoreksiya,bilumia en ince detayına kadar biliyorum,yine de teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Godiantus

    Zaten hastanede bunun için yattım.Anoreksiya,bilumia en ince detayına kadar biliyorum,yine de teşekkürler.

    Çok geçmiş olsun. :-(
  • öncelikle geçmiş olsun diyeceğim ama verdiğin değerler ile halen malesef geçmemiş olduğu bariz ortada arkadaşım kilo al. Al dedik diyede çeyrek dünya olma 65kg ol 70 - 75 ol sorun yaşamazsın sıhatin açısından. ben 115 kg' yu görmüş adamım ne olduğunu en iyi ben bilirim kilo olayının 9 senede zor indim hiç destek almadan 83kg' ya yalnız halen çok hafif göbek var biraz daha gayretlen ondanda kurtulacağım. Bu gün biraz fazla ters gittiğinden önce LC-waikikiye ardından Defactoyu fırçaladım kısa süre içinde iade alıp değiştirirler diye düşünüyorum sebebine gelince 36-33 kıyafete normal kalıp altınada regular fit yazmışlar.

    Anlayacağınız yediler küfürü ben 33 beden giymeyi düşünüyorsam sizin gibi salakmıyım 36 beden alayım sorusunu tıkadım daha kalıp demesinlen telefonda.33 beden giyeceksem zaten normal kalıp aldığımda 33 beden alırım böyle dandik kıyafeti ne alayım kıç kısmı balina kasa alt kısmını kedi kuyruğu gibi insan mı olumuş? en kısa sürede dönüş olacak denildi ya bakalım göreceğiz.

    slim kıyafette ultra slimde anlarım ama normal kalıp yahu bel çapı 109 cm 36 bedenin kendi belime bakıyorum 96cm kemeri bağladığımda oluşacak görüntüyü tahmin edebilirsiniz. bel derinliğide sakat her otur kalkta inen pantolonu yukarı çekmekten gına geldi. bacak kısmı o kadar dar ki içine girene kadar canım çıkıyor.bel kısmıda düşük 30 cm civarı olması gerekirken 20 cm bunu giyen varikoselde olur zartta zurtta sıkış pıkış

    38 beden faciasından ise hiç bahsetmesem yeridir sadece bel kemer kısmında 14 cm büyük geliyor.

    Arasını bulmak zorundalar malesef




  • 1.82 boy 74 kiloyum ama o daracık streç tarzı bacağa yapışan pantolonları giymek istemiyorum. Şimdi diyeceksiniz ki o zaman giyme. Tamam da gittiğim birçok yerde bunlardan var. Adam bana genel olarak bu slim fit denen daracık pantolonların geldiğini söylüyor.

    Seçeneklerin çoğu dar pantolon vb.

    Erkek adam niye .ötünü göstersin ki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turrkka

    1.82 boy 74 kiloyum ama o daracık streç tarzı bacağa yapışan pantolonları giymek istemiyorum. Şimdi diyeceksiniz ki o zaman giyme. Tamam da gittiğim birçok yerde bunlardan var. Adam bana genel olarak bu slim fit denen daracık pantolonların geldiğini söylüyor.

    Seçeneklerin çoğu dar pantolon vb.

    Erkek adam niye .ötünü göstersin ki?

    Travoltalığı aşılamanın peşinde şerefsizlerde ondan. kıyafet konusunda 60 tl vereceğime 120 tl verip özel yaptırmaya karar verdim çünkü imkanı yok olmuyor 33 beden giyecek olan neden beli 36 beden altı 33 alsın salak mı ya da 32 beden alacak adam altı 26 beli 32 ne saçma kalıp bunlar bu kıyafetleri giyen tip ve tayfası belli zaten söylemeye gerek yok geceleri malum işi yapanlar ya da zibidi tayfası adamım diye dolaşan kadınlar bile giymez normalde. yere eğilemiyorum anasını satayım toto kabak gibi meydanda kalıyor yolda merdiven çıkacağım 50 kere düşünüyorum nasıl adım atarım diye yürünmüyor bile bu kıyafetler ile.

    Bu gün cevap geldi LC-Waikiki mağazasından gidin değiştirin ya da iade edin diye ben diyorum düz kalıp yok mu onlar ne cevap veriyor anlaşılan kafi gelmemiş tepkim.




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.