Şimdi Ara

Türk dizilerinde polis olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu arkadaşlar bu dizilerin müptelası değilim ama ne zaman denk gelsem herkes asıyor, kesiyor, vuruyor, dikiyor ortada polis yok herkes rahatça dolanıyor.

Ne âlâ memleket. Herkes mafya tükürdüğümün yerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Iste boyle empoze ediyolar millete hukuk devletinin amacindan sapmasini sağlamayı herkes kendi adaletini sagliyor sanirsin meksika

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamda bu diziler sayesinde genç nesil özellikle eğitim seviyesi düşük olan genç nesil şiddete eğilimli oluyor, gündelik yaşamında bir şeyleri başaramamanın verdiği sinir ve aynı zamanda maddi açıdan rahat durumda olmaması ve istediği şeylere ulaşamıyor olması içinde oluşan boşluğu şiddete yönlendirmesine neden oluyor.Bir çok konu var dizi yapılabilecek ama sanırım en basiti şu şunu vursun buda şunu vursun buda mafya lideri olsun olunca ve insanlarda izleyince durmadan aynı şeyler çekiliyor zaten bunun dışında tek bir tür daha var oda şu şunu sevsin buda bunu sevsin ama aslında öbürüyle evlensin teması, farklı dizi yok ve bu dizilerin reytingleri yüksek oldukça olmasına gerekte yok yapımcılar için.Bu sorunun temelinde bile eğitim var.
  • türk polisi her yerde
    iyiki var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka sokaklar izliyorum ben komple polis var??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.