Şimdi Ara

Türk BluRay Disc x264 sineması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep merak etmisimdir. Türk sinemasinin ne eksigi var. Neden evimizde 1080p tadinda bir turk sinemasi izleyemiyoruz. Dvdrip lerle yaslaniyorum. Bu keyften bizi mahrum biraktiklari icin Vcd den kalma türk sinema yapımcılarini kiniyorum. Yada 3D. Teknolojiden bu kadar yoksun bir sinemamiz mi var? Hep bunlari dusunmusumdur.

• Daha filmlerin dvd leri istenen satış rakamlarına ulaşamıyor.Bluray işine hiç bulaşmazlar sanıyorum.
  • Yabancı yapimlar da satmiyor. Sanal ortamla basa cikilmiyor bilindigi gibi. Beyazperde den milyonlar kazaniyorlar ztn dvd satislarini umursadiklarini sanmam. Bence bu mazeret olamaz. Ayrica bu cok maliyetli bir işmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgivengin -- 12 Ağustos 2011; 6:59:39 >
  • Türk yapımlarını belirli kesim izlediği için dvdrip kalitesi yetiyor. Ama bizim gibi tüm dünyanın izlediği sinema filmleri dizileri için kaliteler yüksek olması lazım. Satışlar ile alakası yok. Sanmıyorum maliyetinin olduğunu. Yani amerika türk filmlerini dizilerini alın ingilizce altyazı çevirmiyor. Eğer bizim film dizi sinema sektörü gelişirse olabilir
  • Film için para harcayanlar bluray'i de çıkarıyor.Yahşi Batı'nın var mesela.

Biz zaten çok düşük bütçelerle film çekiyoruz.Kimse tutupta bluray olarak sunmaz piyasaya.

• hocam hep bunları düşünerek yaşlanırmı ya insan, izle gitsin ne farkeder, bizdede blueray oynatıcı dahi var ama hep yabancı filmler izlemek zorundayız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

hocam hep bunları düşünerek yaşlanırmı ya insan, izle gitsin ne farkeder, bizdede blueray oynatıcı dahi var ama hep yabancı filmler izlemek zorundayız

isin espirisi tabi o ama izlemek zorundayiz dedigin gibi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unforgivengin

quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

hocam hep bunları düşünerek yaşlanırmı ya insan, izle gitsin ne farkeder, bizdede blueray oynatıcı dahi var ama hep yabancı filmler izlemek zorundayız

isin espirisi tabi o ama izlemek zorundayiz dedigin gibi :D

ya hem güzel senaryo oyunculuk vs olsunda dvdrip e bile razıyım önce o seviyeye gelmemiz lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo sir -- 12 Ağustos 2011; 21:30:25 >
  • Yabancı filmleri hep 720p indirir izlerim ama türk filmlerini mecbur DVDRip indiriyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.