Şimdi Ara

Türk bankalarından yurt dışına komisyonsuz Dolar ve Euro gönderimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim yurt dışına enpara, cepteteb veya nuvodan dolar göndermem gerekiyor. öncelikle şunu belirteyim bankaları aradım yabancı para birimleri SWIFT koduyla gönderiliyor ve illaki komisyon alıyorlarmış. TL gönderim işlemlerindeyse komisyon almıyorlar
    sorularım şunlar:

1)benim yurt dışına banka hesabımdan komisyonsuz para göndermem gerekiyor. yabancı para birimini komisyonsuz nasıl gönderebilirim bunun bir yolu var mı?

2)Paypal, Okpay, Perfectmoney, AdvancedCash gibi internet bankalarına para gönderim işlemlerinde aynı şekilde komisyon alınıyor mu?

vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli
    teşekkürler

• Ne yaparsan yap bankalar komisyon alıyor.Ücretsiz göndermenin tek seçeneği Türkiye'den göndereceğin ülkeye giden biri varsa ona vereceksin o götürecek.
  • Yurtdisinda kime yolluyorsan ona bankamatik kartini yolla adam gitsin atm den ceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır kişi değil bir firmaya para yatırmayı düşünüyorum o firmada yakında doğrudan bankadan para yatırma özelliğini getirecekmiş şuan okpay, pm, webmoney, advcash gibi internet bankalarını kullanıyorlar. kartımı göndermenin ulaşım maliyeti zaten elimdeki nakitin tamamına denk gelir ayrıca çok uzun vadeli olur.

bitcoin şuanda gönderme ve çekim işlemlerinde en hızlısı ancak bu aralar çok kolay yükseliyor ve düşüyor. yani bitcoinle de çalışmak istemiyorum. bildiğiniz kaldım öyle ne yapacağımı bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.