Şimdi Ara

Türk Askerler Erdoğan'ı Devirebilir ! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
2
Favori
9.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Osmanlının kuruluşu gibi adım adım gidilse, bilimde sanayide ilerlense zaten İmparotorluk tekrardan kurulabilir. Mesela Osmanlı atom bombasını icad etseydi şimdi biz dünyada neredeydik? Toplarla surları döven Osmanlı neden nüklüer füze icat edemedi?
    Yabancılardan aşırı şekilde etkilenen bir toplumuz.
    Şuan türkiye acaba bizdede bilim adamı çıkarmı derken, çıkanlar yurt dışında, neden?

Bu arada muhalefetin olmaması aslında çok iyi birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Kozbey -- 30 Mart 2016; 23:58:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kozbey

Osmanlının kuruluşu gibi adım adım gidilse, bilimde sanayide ilerlense zaten İmparotorluk tekrardan kurulabilir. Mesela Osmanlı atom bombasını icad etseydi şimdi biz dünyada neredeydik? Toplarla surları döven Osmanlı neden nüklüer füze icat edemedi?
    Şuan türkiye acaba bizdede bilim adamı çıkarmı derken, çıkanlar yurt dışında, neden?

Gercekten acaba neden

• GenkaNuank G kullanıcısına yanıt
    Su ile çalışan kombi ocak üreten Adamlar var ülkemizde, şimdi bunu yabancılar alıp, ülkedeki vatandaşa ikiyüzellibinliraya satsa herkez koşar alır.

Cevherimiz var işleyen yok, ben kuruluş dönemi hükümeti dışında diğerlerinin hiçbirisi arasında fark göremiyorum

• quote:

Yapan var tabi ki.Muhalefet burada çıkıyor zaten.İktidar bu tür bilim araştırmalarına destek vermiyorsa muhalefet çıkıp bu konuyu tartışmaya açmalı.O zaman ülke ilerlemeye başlar.Ama TBMM de her seferinde Tırlar,AKP işidi destekliyor,mülteciler,hırsızlar,makarna,kömür,mavi dosya sallama,apoya sayın deme gibi hep aynı şeyleri söylenirse bu ülke ilerlemez.Ha bu konularda tartışılması gereken konular.Ama bunları söyliyenler de temiz insanlar değiller ki.Birbirlerinin pis çamaşırlarını birbirlerinin yüzlerine vuruyorlar.Sana bana ülkeye faydaları yok ki kimsenin.

• _Kozbey kullanıcısına yanıt
    o kombi bildiğin elektirkle çalışıyor suyu ısıtıyor zaten kombilerin hepsi suyla çalışır o haber şişirme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Mart 2016; 0:12:13 >
    Yapma yav kardes soyle de iktidara bu cevherleri islesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

Abd yi hafife almışsınız hocam.
    Abd sinsi şeytan. Gözüne kestirdiğini dize getirmesini biliyor.
    Gördünüz Libyayı ,Suriyeyi, Rusyayı (ekonomik olarak dize getirdi)

Abd akp yi istemeseydi hiçbirşey yapamasa iç savaş çıkartır dı. Suriye de ki gibi.

ABD, İngiltere, Avrupa, Rusya, İran vs vs bunları dediğiniz gibi şeytan, aksine hafife almıyorum.

Şuanda ülkemizin güneydoğusunda iç savaş çıkartma çabaları.
    30 yıldır ülkenin başına terör örgütlerinin bela edilmesi.
    İslam ve terör eşleştirmesini yapmak, islam' ı en büyük tehdit ilan etmek.
    Vaktiyle Ortadoğuda insanların birbirini kıracağı haritalar çizmek.
    Gerek ortadoğu, gerekse ülkemizde ırk mezhep ayrımcılığı çıkarmak.
    Toplumları batı kültürü ve değerleriyle yozlaştırmak.
    Terör örgütlerine yardım ve yataklık.
    Hocalı' dan, Irak' a , Myanmar' dan Kafkaslara kadar yaşanan katliamlar.
    Irak' ta ki katliamlar ve plan projelerle terör örgtütü ortaya çıkarmak, bu örgüt ile bölgede haritaları yeniden çizmek.
    Geçmişten günümüze darbeler ...
    Sömürgeleştirme.
    Kırım vs islam toplumu dışındaki olaylara değinmiyorum bile.
    vs vs vs

Esasına bakılırsa ülkemizde Kurtuluş Savaşı hiç bitmedi, görüldüğü ve saymadığım diğer pek çok nedenlerle ülkemiz hala kurtuluş savaşındadır.
    Silahla teslim alınamayan ülke bu şekilde ele geçirilmeye çalışılmaktadır amaç milletin elinden Kuran-ı Kerim' i almaktır.

Uzatmayım, hal böyleyken birde Türk insanının durumuna bakın, savaşan hükümete (adı ne olursa olsun) ne hainlikler yapılıyor, kendilerine " tarafsız" , "vatansever" diyen gazete ve gazetecilere bakın. Sokaktaki adam bile hükümet devirme peşinde, bunlar varken darbeye gerek var mı?

Batı darbeyi böyle yapıyor, millete bak devlete düşman, şu muhalefet ve insanlarla Abdülhamin Han' ı devirenler arasında fark yok. Abdülhamid' i devirmek isteyenlerin en azılısının şiiri ise şurada dursun, birilerine lazım olur, devirenlerin şiiri ve pişmanlığı.
    http://www.ikinciabdulhamid.com/iaforum/riza-tevfik-in-pismanligi-t111.html

Milleti öyle zehirlemişlerki adam Osmanlı' ya küfür ediyor, Osmanlı' nın O' sundan haberi yok ama kin, nefret gırla, gerisini siz düşünün. Afedersiniz, bunu yapanların taharet temizliğinden haberi yok, cahilliğin, bilgisiz ve kültürsüzlüğün dibine vurmuş, tek bildiği ondan bundan duyduklarından ibaret.

Uyutulan islam dünyası yine aynı durumda, gelecek dönemde (10-15 yıl) yürütülen savaş, iran , terör örgütleri vs aktörlerle Mekke ' ye kadar dayanacaktır, bu savaşın adı ırak, suriye Türkiye değil, İslam savaşıdır.

Ve merak ediyorum bölmek, parçalamak vs için şu yapılanlardan daha kötü ne yapılabilir, abd' si ingilteresi hepsi şuan karşımızda, şuan elinden geleni yapıyor herkes haksız mıyım?

Ama İslam Birliği de yakındır, uyanış, diriliş yakındır, yakın olduklarını bildiği için saldırıyolar, anlatabiliyor muyum?
    quote:

Orijinalden alynty: Rwenzori

quote:

Orijinalden alynty: TEKIN corp.

Abd yi hafife almy?synyz hocam.
    Abd sinsi ?eytan. Gözüne kestirdi?ini dize getirmesini biliyor.
    Gördünüz Libyayy ,Suriyeyi, Rusyayy (ekonomik olarak dize getirdi)

Abd akp yi istemeseydi hiçbir?ey yapamasa iç sava? çykartyr dy. Suriye de ki gibi.

ABD, Yngiltere, Avrupa, Rusya, Yran vs vs bunlary dedi?iniz gibi ?eytan, aksine hafife almyyorum.

?uanda ülkemizin güneydo?usunda iç sava? çykartma çabalary.
    30 yyldyr ülkenin ba?yna terör örgütlerinin bela edilmesi.
    Yslam ve terör e?le?tirmesini yapmak, islam' y en büyük tehdit ilan etmek.
    Vaktiyle Ortado?uda insanlaryn birbirini kyraca?y haritalar çizmek.
    Gerek ortado?u, gerekse ülkemizde yrk mezhep ayrymcyly?y çykarmak.
    Toplumlary baty kültürü ve de?erleriyle yozla?tyrmak.
    Terör örgütlerine yardym ve yataklyk.
    Hocaly' dan, Irak' a , Myanmar' dan Kafkaslara kadar ya?anan katliamlar.
    Irak' ta ki katliamlar ve plan projelerle terör örgtütü ortaya çykarmak, bu örgüt ile bölgede haritalary yeniden çizmek.
    Geçmi?ten günümüze darbeler ...
    Sömürgele?tirme.
    Kyrym vs islam toplumu dy?yndaki olaylara de?inmiyorum bile.
    vs vs vs

Esasyna bakylyrsa ülkemizde Kurtulu? Sava?y hiç bitmedi, görüldü?ü ve saymady?ym di?er pek çok nedenlerle ülkemiz hala kurtulu? sava?yndadyr.
    Silahla teslim alynamayan ülke bu ?ekilde ele geçirilmeye çaly?ylmaktadyr amaç milletin elinden Kuran-y Kerim' i almaktyr.

Uzatmayym, hal böyleyken birde Türk insanynyn durumuna bakyn, sava?an hükümete (ady ne olursa olsun) ne hainlikler yapylyyor, kendilerine " tarafsyz" , "vatansever" diyen gazete ve gazetecilere bakyn. Sokaktaki adam bile hükümet devirme pe?inde, bunlar varken darbeye gerek var my?

Baty darbeyi böyle yapyyor, millete bak devlete dü?man, ?u muhalefet ve insanlarla Abdülhamin Han' y devirenler arasynda fark yok. Abdülhamid' i devirmek isteyenlerin en azylysynyn ?iiri ise ?urada dursun, birilerine lazym olur, devirenlerin ?iiri ve pi?manly?y.
    http://www.ikinciabdulhamid.com/iaforum/riza-tevfik-in-pismanligi-t111.html

Milleti öyle zehirlemi?lerki adam Osmanly' ya küfür ediyor, Osmanly' nyn O' sundan haberi yok ama kin, nefret gyrla, gerisini siz dü?ünün. Afedersiniz, bunu yapanlaryn taharet temizli?inden haberi yok, cahilli?in, bilgisiz ve kültürsüzlü?ün dibine vurmu?, tek bildi?i ondan bundan duyduklaryndan ibaret.

Uyutulan islam dünyasy yine ayny durumda, gelecek dönemde (10-15 yyl) yürütülen sava?, iran , terör örgütleri vs aktörlerle Mekke ' ye kadar dayanacaktyr, bu sava?yn ady yrak, suriye Türkiye de?il, Yslam sava?ydyr.

Ve merak ediyorum bölmek, parçalamak vs için ?u yapylanlardan daha kötü ne yapylabilir, abd' si ingilteresi hepsi ?uan kar?ymyzda, ?uan elinden geleni yapyyor herkes haksyz myyym?

Ama Yslam Birli?i de yakyndyr, uyany?, dirili? yakyndyr, yakyn olduklaryny bildi?i için saldyryyolar, anlatabiliyor muyum?

Sultan Abdülhamid Han'nyn Ruhâniyetinden Ystimdad

Nerdesin ?evketlim, Sultan Hamid Han?
    Feryâdym varyr my bârigâhyna?
    Ölüm uykusundan bir lâhza uyan,
    ?u nankör milletin bak günahyna.

Târihler ismini andy?y zaman,
    Sana hak verecek, ey koca Sultan;
    Bizdik utanmadan iftara atan,
    Asryn en siyâsî Padi?âhyna.

"Pâdi?ah hem zâlim, hem deli" dedik,
    Yhtilâle kyyam etmeli dedik;
    ?eytan ne dediyse, biz "beli" dedik;
    Çaly?tyk fitnenin intibahyna.

Dîvâne sen de?il, me?er bizmi?iz,
    Bir çürük ipli?e hülyâ dizmi?iz.
    Sade deli de?il, edepsizmi?iz.
    Tükürdük atalar kyblegâhyna.

Sonra cinsi bozuk, ahlâky fena,
    Bir sürü türedi, girdi meydana.
    Nerden çykty bunca veled-i zinâ?
    Yuh olsun bunlaryn ham ervâhyna!

Bunlar halky didik didik ettiler,
    Katliâma kadar sürüp gittiler.
    Saçak öpmeyenler secde ettiler.
    Tükürün onlaryn pis külâhyna.

Haddi yok, açlykla derde girenin,
    Sehpâ-yy kazâya boyun verenin.
    Lanetle anylan cebâbirenin
    Bu, rahmet okuttu en küstahyna.

Çok ki?iye ?imdi vatan mezardyr,
    Herkesin belâdan nasîbi vardyr,
    Selâmetle eren pek bahtiyardyr,
    Harab büldânyn ?en sabahyna.

Milliyet dâvâsy fyska büründü,
    Ridâ-yy diyanet yerde süründü,
    Türkün ruhu zorla âsi göründü,
    Hem Peygamberine, hem Allâh'yna.

Lâkin sen sultânym gavs-y ekbersin
    Âhiretten bile himmet eylersin,
    Çok çekti ?u millet murada ersin
    ?efâat kyl ?âhym mededhâhyna.

Ryza Tevfik ( Feylesof )

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Suyu bileşenlerine ayırıp hidrojeni yakmıyormu? Suyla çalışan arabada yapılabilmişti oysa

yok be bildiğin elektirkli şohben mantığı zaten %30 tassaruf fakerder diyor ama bir ıspatta yok..
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Suyla calışan ocağı nasıl yaptı o zaman

.o ocakta su değildi ozel bir kimyasal var içinde altta su değil haberi hatalı izlemişsin hep...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Mart 2016; 0:39:50 >
    yahu tamamda o ayırma işlemeni elektirkle yapıyorlar yine yani elektirik faturan nekadar kabarır ora muamma....
  • NuTeRX kullanıcısına yanıt
    niye hep bizde darbe oluyor? iç kısımdaki düşmanları temizle, gençliği iyi yönlendir olmasın darbe, T.S.K kuruluşundan beri niye bu kadar darbe niye bu kadar devletimiz var?

• quote:

niye hep bizde darbe oluyor? iç kısımdaki düşmanları temizle, gençliği iyi yönlendir olmasın darbe, T.S.K kuruluşundan beri niye bu kadar darbe niye bu kadar devletimiz var?

Halk eğitimsiz ve garip şekilde din sömürücülerine kanmaya meyilli.
  • TSK postal yalayicilara cevap vermiş.

• paralelci fetocu kansiz abd

• quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Diyelimki darbe oldu ve biz ayaklanıp darbecilerin alayını kesmedik ilk seçimde sonuç ne olur?

Darbeci kesecekmiş

Uzun zamandır böyle güldüren bir mesaj okumamıştım

Kestiler

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Diyelimki darbe oldu ve biz ayaklanıp darbecilerin alayını kesmedik ilk seçimde sonuç ne olur?

Darbeci kesecekmiş

Uzun zamandır böyle güldüren bir mesaj okumamıştım

Kestiler

Teslim olmuş erleri

• Dreatlord kullanıcısına yanıt
    Biz alevi olduğumuz için değil vatan sevgimiz vatan aşkımız olduğu için askerin yanında yer alırız.
    İsmimizi kirletme !

• Mart ayında söylentiler başlamış, haziranda yine olasılık içeride ve dışarıda konuşuluyordu.

Mit ve TSK nın buna önlem aldığı aşikar ama Feto cular neden bu kadar uzun süre atılmadı, takip edilmedi burası soru işareti.

Kaldiki Analizcinin yanildigi önemli bir nokta tamam Erdoğan son dönemde iyice otoriter oldu.

Bütün dünyada olumsuz imaj oluştu

İhracat ve turizm çöküşe geçmişti.

NATO ve AB işi zaten bitmişti. Askerin darbesine gerek kalmadan halk kendisi hesap soracak idi zaten.

Yalnız darbe olması Şuan Erdoğan'a yaradı

Darbe başarılı olsaydı bile ekonomi ağır darbe alır

Ayrıca ülkede sayıları milyonları bulan Erdoğan taraftarları iyice radikallesip Demokrasiden umudunu kesip şiddete yonelirdi ki bu Türkiye'yi Suriye yapardı.

Hertürlü Darbe yada Girişim Türkiye için felaket birşeydir.

Sonuç olarak başarısız girişim ağır darbe vurduğu gibi Erdoğanin elini güçlendirdi. Ve olası ekonomik çöküşün suçunu başkaların üzerine atabilecegi ortam oluştu.

ABD eskisi kadar diğer ülkelere karismasa bile yinede çıkarlarına göre hertürlü girişim yapabilecekleri aşikar.

Yalnız Darbe girişiminin arkadasinda abd olduğunu düşünmüyorum.

Daha çok Cemaat ve AKP kavgasının Son Durağı gibiydi.

1980 den 2003 yılına kadar 400 cemaatçi atildiysa

Demekki 2003 2012 arasında yüzlercesi önemli mevkilere geldi

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.