Bildirim
Türk Alman Üniversitesi Hakkında Bir Soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
bilen yok mu beyler yardım lütfen _____________________________ -
Fakülteleri farklıdır belki ,o yüzden olabilir. _____________________________ -
nasıl oluyor o acaba açıklarmısınız herhangi bi yerde bi yazı göremedim fakülteleri nerdedir acaba _____________________________ -
Bunun bi' benzerini bende İstanbul üniversitesinde görmüştüm.Aynı bölümün puanları farklıydı sonra fakültenin farklı olduğunu anladım .Ösym kılavuzundan Türk-Alman Üniversitesi'nin ilgili bölümüne bakarsan ya da ösym yök sistemine bakarsan görebilirsin.Ama farklı bi'şey de olabilir.Tahmin sadece. _____________________________ -
fakülte farkı yok.
12 kontenjanı olana 1. yabancı dil olarak almanca görenler tercih edebiliyor.özel şartlarda yazıyor zaten._____________________________ "Yalnız tek bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak. Servet ve onun tabii neticesi olan refah ve saadet yalnız ve ancak çalışkanların hakkıdır." Mustafa Kemal Atatürk -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı