Şimdi Ara

Türk aile yapısı ve kızlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen 16 yaşında olup da 25 gibi giyinen, hayatı facebook, twitter olan saçma sapan kızlar hakkında açtığım konuda bir arkadaş "ailenin" bu olayla önemli bir etken olduğunu söylemişti.

Facebook'da paylaşılmış bir videodan şöyle bir aile ve kızla karşılaştım.

16 yaşında bir kız:

https://twitter.com/yoncagumuserr

Kızın resimlerini hiç eklemeyeceğim, kendi paylaştığı videoları atmak istiyorum. Böyle ailelerden böyle kızlar normal..

https://vine.co/v/hHlQLVXmZmb

https://vine.co/v/hLQ65PdbMgP

• Yazık ya sonuna kadar katılıyorum

ben liseye gidiyorum tam anlamıyla orta okuldan çıkamamışlar
    BAK sana samimi söylüyorum kız telefonla yatıp telefonla kalkıyor
    ne zaman görsem twit atıyor sürekli elinde be insaf ailesi bunu okula
    mı gönderiyor yoksa telefon makinesi veya günde değiştirmelik sevgili
    yapma makinesi olarak mı anlamadım cidden yazık
  • katılıyorum. bende görüyorum etrafta uygunsuz davranıslar....

fakat bu erkeklerde de var.... kımısı çok kufur edıyor... hakeme futbolcuya vs. vs. gelişemeyız boyle....
  • Aslında böyle babası soğuk olacağına yakın olsa iyi ama bu biraz abartmış.
  • türk aile yapısı kalmadı."Ayıp" "Elalem ne der?" gibi şeyler kalktı.Eskiden En büyük başarı kızın elini tutmakı şimdi bakıyoruz pompa
  • face twitter ile birlikte ülke de herkes kendini ünlü olarak görmeye başladı,bir şekilde hayranlarına sesleniyorlar işte(videolar,fotolar).ünlü olmak nedir bu da ayrı bir tartışma konusu.herkes göreceli ünlüdür bana göre kişi kendini de öyle hissediyorsa tamam zaten.en önemli nokta yapılan işin niteliğine bakılmaması.işte sorun burada başlıyor.topluma yararlı bir işle gündeme(sınırları siz belirleyin) gelmek varken böyle saçma sapan hareketlerle gündeme gelmek moda oldu.
  • Artık şu elinden telefonu düşürmeyen kız görmemek mümkün değil. Üniversite hazırlık öğrencisiyim dershanede dahi durumlar bu kadar vahim iken üniversitede ahlak bakımından kızlar nasıldır aklım almıyor.
    Silkinip kendimize gelmemiz gerekecek ama o zamana kadar herşey için çok geç olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlar ve anneleri hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anasına bak kızını alın baba versiyonu gibi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ondan önce açtığım konu, 25 yaşındaki zengin rapçiyle çıkmaya başlayan 17lik kız.

Twitter'a göre 1 ay bile olmamış ilişkide kız aynı yatakta uyanmanın hayalini kurduğunu yazıyor. Kız sol taraftaki ASKKKK

• ooo twitterda headera küfürlü caps koymuş ne kadar da geniş ooooo

• +1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufacık kızın giyinimine makyajına bak varsan baksan 98li falandır makyajında b*kunu çıkarmış resmen çocukluk akıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fusion. -- 16 Ocak 2014; 1:17:06 >
  • Çünki bizim kızlarımız gerizekalı.Para hırsı var bu da ailesinin durumunun çok iyi olmamasından kaynaklanıyor.Kızda almak istediği şeyi aldıramayınca bu sefer erkek arkadaş moduna giriyor.Yada kıskançlık..Sende var bende yok hesabı

Ailesi de yeterince ilgilenmeyince maalesef bu oluyor.Ama genelde durumu iyi olan kızlarda bu durum olmuyor
  • Nasıl bir özentiyse saç modelini bile kopyalamış

• quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

Nasıl bir özentiyse saç modelini bile kopyalamış

Jasonn benim adamım

ama bu ozentilere sorsan adından başka bişi,bilmez.yeni albümü çok deli olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 16 Ocak 2014; 1:10:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: double minded

face twitter ile birlikte ülke de herkes kendini ünlü olarak görmeye başladı,bir şekilde hayranlarına sesleniyorlar işte(videolar,fotolar).ünlü olmak nedir bu da ayrı bir tartışma konusu.herkes göreceli ünlüdür bana göre kişi kendini de öyle hissediyorsa tamam zaten.en önemli nokta yapılan işin niteliğine bakılmaması.işte sorun burada başlıyor.topluma yararlı bir işle gündeme(sınırları siz belirleyin) gelmek varken böyle saçma sapan hareketlerle gündeme gelmek moda oldu.

Böyle bilinçli insanları ancak donanımhaber'de görmek mümkün.

Teşekkürler, güzel tespit ve yorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

Nasıl bir özentiyse saç modelini bile kopyalamış

Jasonn benim adamım

ama bu ozentilere sorsan adından başka bişi,bilmez.yeni albümü çok deli olmuş

Valla kıza sormak lazım o kadar Guns t-shirt'ü giymiş sence Dizzy Reed nasıl diye

• Yanlış hatırlamıyorsam o konuda "çocuk" yaştaki kızların giyimleriyle ilgili bir eleştiri vardı. Burada ise babasıyla arası iyi olan bir kız var örnek olarak, bana kalırsa bu ilişki güzel bir şey, yanlış olan yaşa uygun olmayan davranışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Yanlış hatırlamıyorsam o konuda "çocuk" yaştaki kızların giyimleriyle ilgili bir eleştiri vardı. Burada ise babasıyla arası iyi olan bir kız var örnek olarak, bana kalırsa bu ilişki güzel bir şey, yanlış olan yaşa uygun olmayan davranışlar.

Kızın resimlerini eklemedim bilerek yoksa konu kapanır. Aynı şekilde giyimi, davranışları, kıyafetleri bu konuda da var.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.