Şimdi Ara

Türk aile yapısı ve kızlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

Hanginiz kıza haber uçurdu twitter'dan 1 saat önce ne yazmış.

"Herkesin hayatı yaşam tarzı kendisini ilgilendirir ve buna karışan, yargılayan insanların olduğu tek ülkede Türkiyedir."

biri de söylese ya de ayrı yazılır diye

Yazdım bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SametOkur

Artık şu elinden telefonu düşürmeyen kız görmemek mümkün değil. Üniversite hazırlık öğrencisiyim dershanede dahi durumlar bu kadar vahim iken üniversitede ahlak bakımından kızlar nasıldır aklım almıyor.
    Silkinip kendimize gelmemiz gerekecek ama o zamana kadar herşey için çok geç olacak.

Ben henüz göremedim üniversitede ahlaki değerlere sahip kızları haberin ola şimdiden.
  • Örnek çok aşırı olmuş, yani bu kız üzerinden gençliği eleştireceksek ülke boka batmış o zaman deyip kaçmamız lazım.

Ama nitekim öyle değil burada eleştirilmesi gereken, gençler, aile yapısı vs. değil bizzat burada ki kızın kendisidir. Ki bu bizim haddimize değildir, bunu yapması gereken ailesi, arkadaşları veya tanıdıklarıdır.

Ama bu kızın üzerinden ülke ne hale geldi gibi bir yorum yapmak, abartı olur. Çünkü örnek çok aşırı.
  • Şu fotodaki samimiyetin 1000000da birini veremezler. Ayrıca kızın babası zaten değişik bişi kız ne yapsa yeridir.
     Türk aile yapısı ve kızlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miasmus

Örnek çok aşırı olmuş, yani bu kız üzerinden gençliği eleştireceksek ülke boka batmış o zaman deyip kaçmamız lazım.

Ama nitekim öyle değil burada eleştirilmesi gereken, gençler, aile yapısı vs. değil bizzat burada ki kızın kendisidir. Ki bu bizim haddimize değildir, bunu yapması gereken ailesi, arkadaşları veya tanıdıklarıdır.

Ama bu kızın üzerinden ülke ne hale geldi gibi bir yorum yapmak, abartı olur. Çünkü örnek çok aşırı.

Buraya tonla sosyal medya linki koyabilirim. Örnek çok :)

Yüzün kızarır valla resimlere bakarken.

Geçen gün x sitelerinde dolaşıyorum webcam girl diye bir video açtım. Omegle üzerinden bir italyanla bir kız. Adam gösteriyor işte, kız da soyunuyor kendini tatmin ediyor felan.

Kız büyük göstermiyordu zaten tam ekranı kapatacaktım ki keywordler arasında Turk var.. Videonun başına baktım yazışmalara :) Kızın where are you from sorusuna Turkey cevabını verdiğini gördüm...

Aynı şekilde zamanında blogtv varken Türk liseli kızların göğüs açmalarını, soyunmalarını da gördüm defalarca.

• Milletin namus bekçiliğini bırakın artık , memlekete yararlı birşeyler yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 16 Ocak 2014; 16:13:19 >
  • birinci vine videosunda babasının zıplayarak dans ettiği sırada ne söylediğini anlayabilen var mı
  • memleket eyiyeaaa gideyi yawww
  • Duzgun kiz kalmadi, ne yapacagiz hic bilmiyorum, duzgun namuslu %1lik kesim ne zaman karsimiza cikacak acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canreyiz06

türk aile yapısı kalmadı."Ayıp" "Elalem ne der?" gibi şeyler kalktı.Eskiden En büyük başarı kızın elini tutmakı şimdi bakıyoruz pompa

Eskiden kızlara slm versek alırlardı dostca sohbet ederdik şimdi slm versek yavşıyor oluyozz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

quote:

Orijinalden alıntı: Miasmus

Örnek çok aşırı olmuş, yani bu kız üzerinden gençliği eleştireceksek ülke boka batmış o zaman deyip kaçmamız lazım.

Buraya tonla sosyal medya linki koyabilirim. Örnek çok :)

Yüzün kızarır valla resimlere bakarken.

Geçen gün x sitelerinde dolaşıyorum webcam girl diye bir video açtım. Omegle üzerinden bir italyanla bir kız. Adam gösteriyor işte, kız da soyunuyor kendini tatmin ediyor felan.

Kız büyük göstermiyordu zaten tam ekranı kapatacaktım ki keywordler arasında Turk var.. Videonun başına baktım yazışmalara :) Kızın where are you from sorusuna Turkey cevabını verdiğini gördüm...

Aynı şekilde zamanında blogtv varken Türk liseli kızların göğüs açmalarını, soyunmalarını da gördüm defalarca.

Tabi ki internetin rolü büyük ama bu yeni bişey değil. Sadece internet herşeye daha kolay ulaşmamızı sağlıyor.

Benim Türkiye'de okuduğum dönemlerde 70'lerin sonu 80'lerin başında da ahlaksızlık vardı yeni bişey değil yani. Mesela bizim lisede bir kız hamile kalmış çocuğu tuvalette doğurmuştu, polis geldi vs vs. o zamanlar kafamız pek basmıyor tabi, zaten kızı da tanımıyorduk. Mesela bugün böyle bişey olsa hemen gazetelere veya internete mutlaka düşer herkes artık gazeteci, herkesin elinde kamera vs. var. Biz eskiden böyle şeyleri pek görmüyoruz diye, herşey çok güzel sanıyorduk. Nüfus arttı, iletişim gelişti. Artık gazetede gördüğümüz şeyleri sanki ilk defa oluyormuş gibi tepki veriyoruz, halbuki sadece ilk defa gazetede veya internette görüyoruz.

Değişmeyen şey ise insan, ilk insandan beri varolan, iyi-kötü, tanrı-şeytan kavramı her zaman olacak doğamız böyle bizim. Yani iyi insanlar varsa mutlaka kötülerde olmalı ki, kim iyi kim kötü anlayalım.

Bence senin canını sıkmanı gerektiren bişey yok ortada, çevrendeki bir insan değil, tanıdığın değil, ailenden biri değil, kızın değil, kardeşin değil. Eğer bunlar ne böyle yahu diyorsan, doğru düşünüyorsun işte. İyi ki böyle değilim deyip mutlu olman fazla kafaya takmaman lazım. O insanların kendinden başka kimseye zararı yok sonuçta. Vicdani olarak rahat etmiyorsan, bütün insanlar iyi olsa keşke diyorsan, böyle sitelere girmemeye bak. Fazla irdeleme.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.