Arkadaşlar turistik bölgelerde çalışmak isteyenler varsa burada toplanalım. Belki iş verebilecek ya da bu konusa yardımcı olabilecek birilerini buluruz. Ben 8 Haziranda Alanya'ya gidiyorum. Aslında abimin yanına gideceğim ama çalışmayı düşünüyorum çünkü 2000-2500 TL gibi bir nakit paraya ihtiyacım var. İnşallah burada da yardımcı olabiliriz birbirimize. Ben gittikten sonra isteyen olursa yardımcı olabilrim iş için...
Aşırı istiyorum çalışmak,benim de nakite ihtiyacım var.Yardımcı olabilirsen sevinirim...
İstanbul içi yazlık bir iş bilen varsa haber verirse iyi olur tercihen Avr. ama Asya'da olur
"nakit ihtiyacım var" buna kim inanır?
quote:
Orijinalden alıntı: SaatciSylar
"nakit ihtiyacım var" buna kim inanır?
Amaç kimseyi inandırmak değil. Gerçekten ihtiyaç olabileceğini düşündün mü ?
Bu forumda bir konu açılınca birisi de muhalefet olmazsa intihar edeceğim.
İş için biraz geç kaldın.Turistik mekanlar eleman alımlarını mart ayında yapıyor.Zaten buralarda çalışan çoğu kişi ondan önceki senelerdede aynı yerde çalışmış kişiler..İyi bir referansın yoksa işin zor.Ayrıca nerede çalışmak istiyorsun..Sanmaki sana 1 milyar vericekler..Günde en az 12 saat çalışıp,sigortasız asgari ücrete çalışan bir çok kişi var..Yani iyi bir yere girmedikten sonra burada sürünürsün..
Zerzevatçı adlı üyenin kounsundan alıntıdır..
Metro Turizm Bünyesinde çalışmak üzere
18-25 yaş arası Giyimine,dış görünüşüne özen gösteren Diksiyonu düzgün Enaz lise mezunu(Üniversite öğrencisi tercih sebebidir)
Servis memurları aramaktadır.
İş Nitelikleri *Yolcuya ikram yapmak *Yolcuyla ilgilenmek *Sefer raporu tutmak *Güzergahla ilgili gerekli yol bilgileri ve anonsları yapmak
Ücret:Minimum 1000tl+ssk+yemek+kalacak yer+servis imkânı
Müraacat:İstanbul Esenler Metro yazıhanesi 2.kat Kabin hizmetleri Amirliği