Şimdi Ara

Turgut Kıran Denizcilik Yüksek Okulunu (T.K.D.Y.O) yazmayı düşünenler için klavuz !!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
5.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • >>Arkadaşlar okul tam bir hapishane gibi kendinizi dışlanmış gibi hissediyorsunuz normal hayattan hele ki İstanbul İzmir gibi batı taraflarından geliyorsanız depresyona girmeniz kaçınılmaz bir son.

Okulu kazananlar hakkında bir kaç bilgi ve öneri vermek isterim. Hayırlı olsun diyemeyeceğim keşke yazmasaydınız ama her neyse yazdınız ve oralarda gözünüz açık olsun. Okulu kazandınız tamam yaptınız bir hata ama gözünüzü seveyim yurduna gitmeyin. Yurt güzel iyi hoş ama içindeki insanlar size işkence etmek için varlar gibi davranıyorlar. Yurtta kaldığınız süre boyunca sizi uğraştırırlar. Ki zaten okuldada uğraşacaksınız. Abicilik Devrecilik muhabbetine size bağırıp çağıracaklar... ayakta bekletmemi dersiniz... OKULDA YEMEKHANEDE YEMEK SIRASINDA ÖNÜNÜZE GEÇME HAKLARI VARMIŞ.. içtima mı dersiniz neler neler.. yurtta kalanlara bunun 5 misli daha fazlası oluyor..
  • Gemide kaptancilik oynayacagini sanan kisiler gelmesin meslek belli sektor belli isine gelmeyen fen edebiyat okusun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufuk abi müsaadenle benim de sorularım olacak. Öncelikle hazırlık atlama gibi bir şansımız var mı? İkincisi, okulda kariyer Günleri yapılıyor mu, ve kurumsal firmalar da katılıyor mu bu etkinliğe? Bir de işsizlik sorunu olur mu sizce ben Rize'de okusam? Abi bu yurt çıkmaması sorunu yaşar mıyım? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumurtasız omlet -- 17 Ağustos 2015; 23:36:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumurtasız omlet

Ufuk abi müsaadenle benim de sorularım olacak. Öncelikle hazırlık atlama gibi bir şansımız var mı? İkincisi, okulda kariyer Günleri yapılıyor mu, ve kurumsal firmalar da katılıyor mu bu etkinliğe? Bir de işsizlik sorunu olur mu sizce ben Rize'de okusam? Abi bu yurt çıkmaması sorunu yaşar mıyım? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Hazırlık atlama var.
    Kariyer gübleri her sene düzenli olarak büyük firmaların katılımıyla oluyor (ince, beykim , genel ,beşiktaş,arkas vs...)
    İşsizlik diye bir sorun yok 1 aya değil 3 aya çıktığın olur gemiye bu daha çok çalışmak istediğin firmanın personel yoğunluğuyla alakalı.
    Yurt %90 çıkar çıkmasada ayarlarlar dert etme bunu.
  • Çok teşekkür ederim abi Allah selamet versin, gemilerinize zeval gelmesin.

• Ufuk abi müsaadenizle bir soru daha sormak istiyorum. Ben TM öğrencisiyim. Ancak sportif açıdan iyi bir kondisyondayım, ve gereken puanı da fazlasıyla alabiliyorum matematik sayesinde. Sizce girsem bitirebilir miyim? Yani mühendislik dersleri, fizik dersleri çok aşırı mı ağır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumurtasız omlet -- 29 Ağustos 2015; 19:31:46 >
  • yumurtasız omlet Y kullanıcısına yanıt
    Ya açık sözlüce yazayım sana ne mallar ne okulları bitiriyor sakın kendini korkutma, çok rahat bitirirsin.
  • Çok teşekkür ederim abi, çok mutlu ettiniz beni. Samimi cevaplarınız için de ayrıca sağolun...

• Denizleriniz sakin olsun abi. Yurt hakkında bir soru daha sormak istiyorum müsaadenizle, yurtta koğuş usulü mü kalınıyor, yoksa birer, ikişer, üçer kişilik odalar da var mı? Bir de alt devrelere zulüm, yani yemek sırasında önüne geçme gibi şeyler yazmış bazıları, bu doğru mu? Bir de son olarak okul saatleri dışında arkadaşlarla samimi bir ortam kurulabiliyor mu, malumunuz okulun yeri, birbirimize sahip çıkıp sevmekten başka çaremiz yok gibi duruyor. Şimdiden çok teşekkür ederim...

• yumurtasız omlet Y kullanıcısına yanıt
    Odalar 3 kişilik gayet lüks bi ara kişilik bozukluğuna sahip 1 2 kişi nin densizlik yaptığı oldu yalan değil. Okulumuzda eğer düzgün kişiliğe sahip saygılı birisi olursan sırtın yere gelmez herkes elinden tutar
    samimi ortam mevcut her türlü ortama alt devre üst devre anlaşabildiğin insanlarla girebilirsin. Eskiye oranla okul çevresi ve Rize çok daha gelişkin oldugu için başlarda yaşanan problemlerden eser kalmadı herkes kendi alayında.
  • Abi inşallah bu sene duime gideceğim. Ankaradan gelecegim ve 3 gun rizede kalmam lazim nerede kalacağım abi otel fln mi yoksa spor salonundami. Babamla geleceğim büyük ihtimal

• kardeşim 2 yıllık önlisans okudum. 23 yaşındayım okula dikey geçiş sınavı ile girdiğim takdirde kaçıncı sınıftan başlarım. cevaplayabilirsen çok memnun olurum. teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.