Şimdi Ara

Turgut Kıran Denizcilik Yüksek Okulunu (T.K.D.Y.O) yazmayı düşünenler için klavuz !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
5.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: u.f.u.k_XVI

Ygs-1 puanı ile almasının sebebi okul kadrosunda fakülte statüsüne geçecek kadar kaptan kökenli doc,prof vs olmamasıdır ve şuan bu bahsettiğiniz durum değerlendirebilenler için büyük bir fırsattır 1 2 seneye fakülte oluruz zaten.
    Yurt okula 300 metrede kyk yurdu var sosyal hayata gelince öyle bir şey yok,Rize'de ve ilçede okul ilk açıldığı yıla göre çok çok gelişti ama sosyal hayat sınırlı.
    Okul yapısı gereği 1 yıl hazırlık eğitimi ve 1 yıl açık deniz stajı istiyor öncelikle bunları bilmelisin.Devrecilik usulu eğitim var üst devrelere abi diye hitap edipliyor.Saygısızlık yaparsan anladın sen onu zaten denizcilik ile ilgiliysen bilirsin.

Anladım Denizcilikle ilgiliyim çocukluktan beri. Abim de uzakyol kaptanı. T.K.D.Y.O na tercihlerde yer verdim olağanüstü birşey olmazsa bu bölüm gelecek muhtemelen. Okulunuzdan da bilgi aldım. Artık hayırlısı, nasipte ne varsa onu göreceğiz...

• Evet bu bölüm geldi. Kazandım. İstediğim oldu. Tüm kazanan arkadaşlarımı buradan tebrik ederim. Ufuk abi sanada teşekkürler bu arada
  • konuyu hortlattım ama recep tayyip erdoğan üniv. mi oluyor yoksa rize üniv ?
  • Yeni adımız Recep Tayyip Erdoğan üniversitesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u.f.u.k_XVI -- 8 Eylül 2014; 14:34:47 >
  • 2015 de gelcem boy kilo şartları varmı varsa kac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş senelerin tercih kataloglarına bakarsan bulabilirsin.
  • Merhaba. Bende bu bölümü yazmayı düşünüyorum. Yurda ne kadar ödeyeceğiz? Girerken kullanacağımız puan ösym sonuçlarında "Y-YGS1" olarak belirtilen puan mı (Okul puanlı demek oluyor sanırım)? boyum 1.55 ama 1.60 isteniyor, sağlık problemim yok. sıkıntı olur mu mülakatlarda? Gemi adamı olur belgesini sahille alakalı bi kuruluşa onaylatmamız gerekiyormuş galiba bu konuda da bilgilendirirseniz sevinirim. Çok soru sordum () ama İstanbulda oturuyorum ve üni.'ye ulaşamadım. Teşekkürler şimdiden.
  • Arkadaşlar bu bölüm hakkında bilgim yok ancak bu bölümü düşünen ve tüm tercih arefesindeki arkadaşlar için tavsiyem iyi araştırın. burada kötü dendiyse bu bölüm gidin başka yerlerde de araştırın bakalım gerçekten öyle mi? bu forum sırf kendi istediği bölümü az farkla kaçırıyor diye gelip kötüleyen üyeleri gördü. Üye olma zamanlarına da dikkat edebilirsiniz. Hepiniz için hayırlısı olsun.
  • Merhaba arkadaşlar dgs ile turgut krıan deniz ulaştırma işletme müh e geçmeyi düşünüyorum ancak ösym klavuzunda 23 yaş ile ilgili bir kural var. ben 24 yaşındayım mülakatta elerlermi acaba yaşdan dolayı yoksa formalite mi?
  • Atilla Kalyon ve Hakan Gemici uye adiyla yazan 2 tane sahis tarafindan okulun lekeleme kampanyasina dahil oldugunu malesef uzulerek goruyorum. Okulumuzda aslinda boyle sahsiyetler bulunmamaktadir ancak birkac kisi cikiyor iste.

Okulumuzdaki hiyerarsi hakkinda ne yasadiniz bilmiyorum ancak okulumuzdaki hiyerarsi tamamen saygi ve sevgiye dayali oldugu icin abi/abla-kardes iliskisine baglidir.

Yine ayni sekilde hocalarimizla ne yasadiniz onu da bilmiyorum ancak bu okuldaki hocalarimizi ne DEU de ne de KTU de bulursunuz, azicik kiymet bilin. Vefasiz olmayin.

Bu 2 sahis benim alt devrem mi ust devrem mi bilmiyorum arkadaslar ancak yaptiklari yorumlarin gercekleri yansitmadiginin teminatini sizlere verebilirim. Okulumuzu tercih edip kazanan kardeslerime de okul hakkinda sahip oldugum tum bilgilerimi paylasmaya hazirim. Bu 2 sahsin yorumlarinin gercek olmadiginin bir kaniti da ayni gun icinde forumdaki tek mesajlarini bu konuya sistematik ve programli bir sekilde gondermeleridir. Allah'tan bu sahislara akil fikir diliyorum.

Allah selamet versin

Ilgili yanlis bilgilendirme ve karalama kampanyasi yapan mesajlar silindigi icin forum yonetimine tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Cazador -- 24 Temmuz 2014; 15:49:54 >

• Yaş mülakatta önemli bir husus büyük ihtimal elenirsiniz, daha önce elediler bir kaç kişiyi.
  • Bu sene bende tercihimi tkdyo dan yana kullanmak istiyorum acaba bu senede ygs-1 ile almaya devammı edicek ?
    Eger oyle olucaksa lys biraz daha geri plana almak sizce bu mantıklımı ?
  • Mülakatlarda boyun bölgesinde dövme olması sıkıntı olur mu?

Dövme dediysemdem gemi çapası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraktrd -- 30 Ağustos 2014; 23:49:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaiLor97

Bu sene bende tercihimi tkdyo dan yana kullanmak istiyorum acaba bu senede ygs-1 ile almaya devammı edicek ?

Valla kardesim kesin konusarak seni yanlis yonlendirmek istemem, bu sene de lys ile alma durumu vardi fakat olmadi bu yuzden seneye icin bir sey soyleyemem. Her an degisebilir yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Bu sene bende tercihimi tkdyo dan yana kullanmak istiyorum acaba bu senede ygs-1 ile almaya devammı edicek ?

Valla kardesim kesin konusarak seni yanlis yonlendirmek istemem, bu sene de lys ile alma durumu vardi fakat olmadi bu yuzden seneye icin bir sey soyleyemem. Her an degisebilir yani.

Acaba okulu arayıp sorsam bi bilgi alabilirmiyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Acaba okulu arayıp sorsam bi bilgi alabilirmiyim

Suanda degilde okul basladiginda daha detayli bilgi alabilirsin. 15 Eylulden sonra yani

• Tamam saolunuz inş seneye bene aranızdayım
    Pruvanız neta olsun
  • buraktrd kullanıcısına yanıt
    Sildirebiliyorsan sildir büyük ihtimal sorun olacaktır.
  • Hocam rizede hayat pahalımı acaba bi üni ögrencisi ayda ne kadarla gecinebilir
  • quote:

Hocam rizede hayat pahalımı acaba bi üni ögrencisi ayda ne kadarla gecinebilir

Pahalidir, Rize cok kucuk bir sehir ancak halki zengin oldugu icin Rize pahali bir sehirdir. Ulasim disinda Istanbul'dan cok farkini goremedim diyebilirim. Sigaran, ickin yoksa barinma haric 300 lira +- 50 lira ile rahatca gecinebilirsin kardesim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.