Şimdi Ara

Türev ve İntegral İçin Kaynak Önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
12
Favori
24.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gür yayınları konu anlatımlı kitaplarının yanında sadece soru bankalarıda çıkarmaya başladı.
    İntegral ve Uygulamaları.
    http://www.egitimkitap.com/Gur-Yayinlari-Integral-ve-Uygulamalari-Soru-Bankasi,PR-518301.html
    Trigonometri Soru Bankası
    http://www.egitimkitap.com/Gur-Yayinlari-Trigonometri-Soru-Bankasi,PR-518302.html

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnizy

Gür yayınları konu anlatımlı kitaplarının yanında sadece soru bankalarıda çıkarmaya başladı.
    İntegral ve Uygulamaları.
    http://www.egitimkitap.com/Gur-Yayinlari-Integral-ve-Uygulamalari-Soru-Bankasi,PR-518301.html
    Trigonometri Soru Bankası
    http://www.egitimkitap.com/Gur-Yayinlari-Trigonometri-Soru-Bankasi,PR-518302.html

Hocam kimya(Organik ve LYS kimya)için ne önerirsiniz?Palme almayı düşünüyorum.Ama kararsız kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: ZacDoUrden

Celal Aydın alacaktım ancak bir iki olumsuz yorum görünce kararsız kaldım.Türev az çok var ama yinede sıfır sayılır.İntegral 0, hiç bilgim yok.Kaynak olarak ne önerirsiniz ?

hocam ben karekök sıfırı kullandım baya memnun kaldım. sorular fazlasıyla kolay ama cidden sıfır olan için çok şey katıyor üstüne bir de başka yayın çözdün mü konuyu çok güzel halledersin
  • hocam konuya calistiktan sonra iyice oturmasi icin ege 12. sinif mati oneririm. ben faydasini gordum banada hocam tavsiye etmisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: butterfly18

quote:

Celal Aydın alacaktım ancak bir iki olumsuz yorum görünce kararsız kaldım.Türev az çok var ama yinede sıfır sayılır.İntegral 0, hiç bilgim yok.Kaynak olarak ne önerirsiniz ?

hocam ben karekök sıfırı kullandım baya memnun kaldım. sorular fazlasıyla kolay ama cidden sıfır olan için çok şey katıyor üstüne bir de başka yayın çözdün mü konuyu çok güzel halledersin

Şu an bence en iyisi Palme..
  • palme bana göre en iyilerden palme yi bitir full yapman elden değil inşallah
  • Türev için APOTEMİ yi beğenen arkadaşlarım vardı. Ama şuanda net bir kaynak ismi veremeyeceğim.
  • yalnizy Y kullanıcısına yanıt
    Apotemi organik nasıl bilginiz var mı

• ZacDoUrden kullanıcısına yanıt
    esen yaynlarının matematık fasıkullerı var ben hem turev hem ıntegral almıstım gecen sene gayette memnun kalddım hatta onun trıgonometrısı fln da var ama benım trıgo ıdae eder duzeydeydı o yuzden almadım bende turev bıraz vardı ıntegral sıfırdı ama gayet ıyı orendım sınada yapamadım mezuna kaldım o ayrı ama bene b bak:)
  • ZacDoUrden kullanıcısına yanıt
    esen yaynlarının matematık fasıkullerı var ben hem turev hem ıntegral almıstım gecen sene gayette memnun kalddım hatta onun trıgonometrısı fln da var ama benım trıgo ıdare eder duzeydeydı o yuzden almadım bende turev bıraz vardı ıntegral sıfırdı ama gayet ıyı orendım sınavda yapamadım mezuna kaldım o ayrı ama bence bi bak:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2014 ygs-lys

esen yaynlarının matematık fasıkullerı var ben hem turev hem ıntegral almıstım gecen sene gayette memnun kalddım hatta onun trıgonometrısı fln da var ama benım trıgo ıdae eder duzeydeydı o yuzden almadım bende turev bıraz vardı ıntegral sıfırdı ama gayet ıyı orendım sınada yapamadım mezuna kaldım o ayrı ama bene b bak:)

hocam şükürler olsun istediğim bölümü kazandım ben imzamda da görüleceği üzere.konuyu görünce de şaşırdım benim böyle konum var mıydı diye Allah kolaylık versin önünüzde zor bi yıl var
  • quote:

quote:

hocam şükürler olsun istediğim bölümü kazandım ben imzamda da görüleceği üzere.konuyu görünce de şaşırdım benim böyle konum var mıydı diye Allah kolaylık versin önünüzde zor bi yıl var

türev integrali ygs den sonrayı mı bıraktın?

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerbarcafb

quote:

quote:

türev integrali ygs den sonrayı mı bıraktın?

evet öyle yaptım ve şunu söyleyebilirim hata yaptım.ygsden sonra nasıl olsa 2-3 ay var lys yetişir demeyin olmuyor

• türev ve integralde tartışmasız en iyisi apotemi
  • vay be yıllar ne çabuk geçmiş buraya nerden yorum yapmışım ne günlerdi be
  • ya 100% yayıncılık türev alcam bende ne güzel ya adam istediği bölümü kazanmıl kıskandımmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyomuhendis

vay be yıllar ne çabuk geçmiş buraya nerden yorum yapmışım ne günlerdi be

mezun oldunuzmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

quote:

mezun oldunuzmu

türev integrali fulledik ama mezun olamadık önce deü makina müh sonra itü elektrik müh gittim ikisinide bıraktım şimdi aradıgım bölümü buldum 5 yıl geç oldu ama kpssde derece yaptım memuriyet+aöf ile yolumuzu arıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

mezun oldunuzmu

türev integrali fulledik ama mezun olamadık önce deü makina müh sonra itü elektrik müh gittim ikisinide bıraktım şimdi aradıgım bölümü buldum 5 yıl geç oldu ama kpssde derece yaptım memuriyet+aöf ile yolumuzu arıyoruz

Valla tebrik ederim Abi. 2 üniversite bırakmak büyük cesaret. Bende öğretmenlik okuyorum bırakmayı düşünüyorum ama evdekiler dünyanın sonu gibi düşünüyor! Cesaretinize hayran kaldım. Özel sektörde çalışmaktansa memuriyet daha iyi düşündünüz kafam rahat olur dediniz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 11 Mayıs 2017; 14:56:33 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

mezun oldunuzmu

Valla tebrik ederim Abi. 2 üniversite bırakmak büyük cesaret. Bende öğretmenlik okuyorum bırakmayı düşünüyorum ama evdekiler dünyanın sonu gibi düşünüyor! Cesaretinize hayran kaldım. Özel sektörde çalışmaktansa memuriyet daha iyi düşündünüz kafam rahat olur dediniz sanırım.

istedigim bölümün iktisat ekonomi oldugunu geç fark ettim sadece bunun mat fiz iyi bunu alın bundan mühendis olur dediler bizde yazdık işte deüya gidince ulan madem buraya geldik mühendis olacaz en iyisi olsun dedim odtü itü arasında kalıp itü seçtim gidip orada da sınıfta kaldım şimdi aöfde 4'de yakın bir ortalamam var alestende 90 üstü alırım yds kaldı onuda halledersem yüksek ardından ekonomi hocası olurum belki bakalım kısmet

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.