Şimdi Ara

Türev ve İntegral İçin Kaynak Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
12
Favori
24.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Simetrinin türevini çözdüm konu anlatımı ve örnekleri çok iyi. 170 sayfa zaten.

Güray Küçük'te konu anlatımı çok az. Türev alma kurallarının bir kısmını çözdüm fena değil.

hocam simetri integrale baktın mı hiç ? örnekleri falan nasıldır acaba?
  • Simetri dört kitap ve fiyat olarak oldukça yüksek. Sonuç , Yüzde Yüz, Kartezyen, Güray Küçük ve Apotemi yayınları bu alanda gayet başarılı.
    http://www.egitimkitap.com/LYS-Matematik-Geometri-Denemeleri,LA_3898-2.html#labels=3898-2
  • Türeve Tümay'dan çalıştım. Gayet iyiydi. Soru kaçırmıyorum testlerde çok zorlayıcı olmazsa :) İntegralini de aldım ama başlamadım daha.
  • Celal aydın türev ve integral çözümlü fasikül var.Ben de olumsuz yorumlar aldım ama açıkçası çözümlü olduğu için onları ilk çözmeyi düşünüyorum.Çözmeyeyim mi?
  • Türev ve İntegral Trigonometri LYS toplamda 16-17 Soruya tekabül ediyor ve ne kadar çok soru çözüm konuları kavrarsanız bence okadar iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

quote:

Simetrinin türevini çözdüm konu anlatımı ve örnekleri çok iyi. 170 sayfa zaten.

Güray Küçük'te konu anlatımı çok az. Türev alma kurallarının bir kısmını çözdüm fena değil.

hocam simetri integrale baktın mı hiç ? örnekleri falan nasıldır acaba?

Hiç bilmiyorum integral maalesef başlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffbbsayy

Celal aydın türev ve integral çözümlü fasikül var.Ben de olumsuz yorumlar aldım ama açıkçası çözümlü olduğu için onları ilk çözmeyi düşünüyorum.Çözmeyeyim mi?

Bende Celal Aydın integral vardı gecen yıl.Fena değil ama bazen amelelik yaptırıyor.O fasikullerin hakkını vererek çözen kişi bir eşiği aşar o konularda bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CamdanBardak

türev için tümay'dan çalıştık biz. integral için ben de arıyorum kaynak.

simetri için ağır dendi en son çözülmeli gibisinden şeyler söylendi. örnekler ağırmış ne diyorsun ?

@ank_yer_6

Bence öyle ağır örnekler yok hocam çözümlü örneklere yakın sorular var genelde.

hocamız 0'dan, konu işlenirken tekrar amaçlı ağır gelir diyordu bize. çözecekseniz ygs'den sonra çözersiniz diyordu simetriyi.

integral için ne dersiniz ?

• Güray Küçüğün türev fasikülü var gerçekten çok hoş hiç sıkılmadan ve hiçbir soruda takılmadan çalıştım bugün.tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: admilx

giray küçük olabilir

Ben sipariş verdim umarım iyidir :)
  • Simetri türev-integral işini fazlasıyla görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşiktaşlı emre -- 4 Nisan 2013; 0:50:46 >
  • Celal Aydın Fasikülleri. O fasikülleri hakkıyla bitiren adamın soru kaçırması için sağlam sarhoş olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypafix

Celal Aydın Fasikülleri. O fasikülleri hakkıyla bitiren adamın soru kaçırması için sağlam sarhoş olması lazım.

Çözümlü olduğu için başlangıç için çözmeyi düşünüyordum.Geçen seneden biraz biliyorum ama unuttum bayaa.Daha sonra mı çözeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffbbsayy
    Çözümlü olduğu için başlangıç için çözmeyi düşünüyordum.Geçen seneden biraz biliyorum ama unuttum bayaa.Daha sonra mı çözeyim?

Calculus şakaya gelmez. Olabildiğince erken başlamalısınız calculus pratiğine.
  • Simetriden konuyu rahat kavrarsın, öğrenirsin. Üstüne cila çekeyim dersen Celal Aydının tamamı çözümlü türev fasikülü var. Al çöz.
  • Simetrinin türevi iyi bazı sorular gereksiz zorlukta olsada konuyu iyi kavratıyor.
  • arıkan türev al ygsden sarsıntı bır boyuta sonuç alınca çok hırslı bır sekılde hıc yardım almadan sadece tek basıma turevı arıkanın kıtabı sayesınde 4-5 gunde tamamen bıtırdım sımdı soru bankalarında cozemedığim soru cok az nadıren cıkıyor gercekten cok ıyı bır kıtap dusun yanı moral bozuklugu ıle kısa bır zamanda turev hakkında fazla bılgım yokken gercekten saglam kıtap baska kıtaptan yapamazdım boyle bısı ımkansız kolay gelebılır sorular ıcındekı ama tamamen tum kurallarını sana dayatıyor aynı tıp soruları ıle turev ıcın tum temelını saglam atarsın ayrıca ıntegral ıcın guray kucuk kullanıyorum oda arıkana benzıyor guray kucugude tavsıye ederım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlxattack -- 6 Nisan 2013; 2:09:17 >
  • Yeni konu açmayayım, trigonometri nin formül kısımlarını unuttum(dönüşüm ters dönüşüm) simetriyi de bitirdiğim için bu kısımları çalışacak başka kaynak yok. Trigonometriden sağlam hangi kitabı önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karekök yayınları türev 0 integral 0 ben geçen sene burdan öğrendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ram1905

Arkadaşlar bende lys için konu anlatımlı kitap alacağım.Benim temelim çok zayıf.Konuyu basitçe ve iyi anlatanbir kitap gerek.

Fem ilk adım matematik2 kitaplarına bir bak dostum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.