Şimdi Ara

TÜREV MAX-MİN Problemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu nasıl bir konudur allah aşkına. Soruyu kavraması ayrı dert işlem hatası yapmadan sonuca ulaşabilmek apayrı bir dert. Türevin diğer konularını bitirdik. Anladım diğer kısımları ama bunu anlamadım.

Bu konuyu anlamak için nerden çalışmalı? Hangi videoyu izlemeli? Hangi fasikülü bitirmeli? Mezun arkadaşlar varsa özellikle onlardan da destek bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başta değişik geldiyse de zamanla oturur sabret yapmaya uğraş türev fasikulu olarak apotemi en iyisi tabi ki esen var yuzdeyuz var bunlar güzel

• Hocam türevin can alıcı noktası orası . Çok soru çözmek lazım . Apotemi fasiküllerinden gidersen bide youtubede maks min soru çözümlerini izlersen baya bi ilerleme kaydedersin .

• Öğrenince kolay ama türevin en zor konusu. "Problem" olduğu için çok çeşitli soru var ve her an yamulabiliyorsun.

Hele apotemide bi binalı merdivenli soru var 10 sayfa işlem yapman lazım
  • Aynı dert bende de var apotemide bir maraton bir max min problem kaldı yok yapamıyorum basmıyor kafa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostlar umarım dediğiniz gibidir. Kafaya bir yatırabilsem olacak da henüz problemleri dahi zor kavrıyorum. Bu haftasonunu sadece max min problemlere ayırıcam bakalım. Hepimize kolay gelsin

• Hocam bugün yarım saatimi verdim o merdivenli soruya. Trigonometrik oranlardan gidince tan ifadesini bulunca daha kolay çözülüyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3EBADE74A -- 16 Kasım 2017; 1:10:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C-MAX direksiyon problemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üniye geçtim hâlâ başımın belası bu konu, büyük ihtimal midtermde en zor soru bu konudan gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Litallion

Öğrenince kolay ama türevin en zor konusu. "Problem" olduğu için çok çeşitli soru var ve her an yamulabiliyorsun.

Hele apotemide bi binalı merdivenli soru var 10 sayfa işlem yapman lazım

Hocam dediginiz soru maraton testlerinde mi?

• omrctnr kullanıcısına yanıt
    Konu testlerinde olmasi lazim hocam. Kırmızı bir duvara dayanmış merdiven sorusu

• quote:

Orijinalden alıntı: bigsmoKee

Konu testlerinde olmasi lazim hocam. Kırmızı bir duvara dayanmış merdiven sorusu

Evet cozmusum ve ugrasmisim😂 soruyu yildizlamisim haberim yok tekrar edelim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.