Türevin fiziksel yorumuyla beraber en zor konu başlığının sınavda çıkmaması yığılmayı arttıracaktır. Ayt matematiğe sadece 3 ay çalışan ben bile 24 net yaptıysam siz düşünün gerisini. Tyt matematikte 13-15 yaparken hatta ilk 15 sorunun hemen hemen yarısını yanlış yaparken sınavdaki ilk 20 soruda sadece 2 tane boşumun olmasını varın siz hesaplayın. Herkes türkçe zor diyor ama sınava 10 gün kala her gün 1 saatlerini verip tr denemesi atsalar zor demezlerdi. Çalışmıyorlar zor diyorlar. Sıralamalar 19-20 arası gelir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delidahibiri -- 20 Haziran 2022; 15:53:7 > |
TÜREVDE MAX MİN PROBLEMLERİNİN ÇIKMAMASI

-
-
Olm boş yapma Türkçe zordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birader sınava yakın zaman kala özellikle 5-10 gün kala her gün tr denemesi atan biri için zor değildi. 5-6 soru vardı iki şık arasında bırakıyordu diğer sorular gayet yapılabilir düzeydeydi.
-
türevin en sevdiğim kısmı çıkmadı :(
-
en eleyici kısmı hemde
-
yarıçap büyürken alanın değişim hızı tarzı sorular var ya bence onlar en zoru hiç yapamıyorum iyiki çıkmadı
-
2020 de de aynı böyle konular açılıyordu ve sıralamalar çok kötü gelmişti. Bu sene 2020'den kötü gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Limit-Türev-İntegral kısmından bir tane bile seçici soru gelmedi maalesef bu gerçekten üzücü. Yine türev sorularının 1-2 tanesine orta denebilir ancak integral soruları gerçekten çok çok çok kolaydı.
-
herkes türkçenin zor olduğunu söylüyordu ancak herkesin netleri +30 nedense ben buna anlam veremedim. Acaba sınav anında mı zor geldi de sonrasında herkesin yanıtları doğru çıktı ?
-
Ben bakmaya korktum bakamadım öyle söyleyeyim
Müfredatta olup olmadığı tartışılıyor diye biliyorum. Meb kitaplarında yoktu sanırım. Bakmadım ama arkadaşlarım ben bu konuya çalışırken boyle demişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientis -- 20 Haziran 2022; 17:10:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sorunun zorluğu fazla kolay olmasıydı. O kadar basitti ki 4 5 kere kontrol ettim böyle bir şey olabilir mi diye soruyu falan 3 4 kere okudum Bir ib*elik mi var diye. Zor bir soru olsa bole o kadar vakit harcamazdim
rezillik hocam ne diyelim..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X