Şimdi Ara

TÜREVDE MAX MİN PROBLEMLERİNİN ÇIKMAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türevin fiziksel yorumuyla beraber en zor konu başlığının sınavda çıkmaması yığılmayı arttıracaktır. Ayt matematiğe sadece 3 ay çalışan ben bile 24 net yaptıysam siz düşünün gerisini. Tyt matematikte 13-15 yaparken hatta ilk 15 sorunun hemen hemen yarısını yanlış yaparken sınavdaki ilk 20 soruda sadece 2 tane boşumun olmasını varın siz hesaplayın. Herkes türkçe zor diyor ama sınava 10 gün kala her gün 1 saatlerini verip tr denemesi atsalar zor demezlerdi. Çalışmıyorlar zor diyorlar. Sıralamalar 19-20 arası gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delidahibiri -- 20 Haziran 2022; 15:53:7 >

• Olm boş yapma Türkçe zordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yks22Hedef15K kullanıcısına yanıt

Birader sınava yakın zaman kala özellikle 5-10 gün kala her gün tr denemesi atan biri için zor değildi. 5-6 soru vardı iki şık arasında bırakıyordu diğer sorular gayet yapılabilir düzeydeydi.

• türevin en sevdiğim kısmı çıkmadı :(

• en eleyici kısmı hemde

• yarıçap büyürken alanın değişim hızı tarzı sorular var ya bence onlar en zoru hiç yapamıyorum iyiki çıkmadı

• 2020 de de aynı böyle konular açılıyordu ve sıralamalar çok kötü gelmişti. Bu sene 2020'den kötü gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3. derece denklem çözümü
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Limit-Türev-İntegral kısmından bir tane bile seçici soru gelmedi maalesef bu gerçekten üzücü. Yine türev sorularının 1-2 tanesine orta denebilir ancak integral soruları gerçekten çok çok çok kolaydı.

• Yks22Hedef15K kullanıcısına yanıt

herkes türkçenin zor olduğunu söylüyordu ancak herkesin netleri +30 nedense ben buna anlam veremedim. Acaba sınav anında mı zor geldi de sonrasında herkesin yanıtları doğru çıktı ?

• Ben bakmaya korktum bakamadım öyle söyleyeyim

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Müfredatta olup olmadığı tartışılıyor diye biliyorum. Meb kitaplarında yoktu sanırım. Bakmadım ama arkadaşlarım ben bu konuya çalışırken boyle demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientis -- 20 Haziran 2022; 17:10:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunun zorluğu fazla kolay olmasıydı. O kadar basitti ki 4 5 kere kontrol ettim böyle bir şey olabilir mi diye soruyu falan 3 4 kere okudum Bir ib*elik mi var diye. Zor bir soru olsa bole o kadar vakit harcamazdim

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rezillik hocam ne diyelim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.