Şimdi Ara

Turem mobilya - Alvers group firmaları çok problemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 Kasım 2021 de ücretini ödediğim iki katlı ranza. Baskılarım sonucu zor bela 18 Aralıkta teslim edilmiştir. Bu süre zarfında fazlasıyla iletişim sıkıntısı yaşamış bulunmaktayım.

20 aralıkta kuruldu sonra ürünün çok sağlam olmadığı, yatak arasında 10 cm enli delik bulunduğunu (bunu bilerek yatak nefes alsın diye bırakmışlar çok saçma) yatağın sallandığını belirttim. Bana parça yollanacağını söylediler. Bugün şubat 17 si hala yok. Üstüne çalışanlarda bir egoistlik var. Konuşma kayıtları mevcut. T. Hakem Heyeti'ne Ürünü iade edilmesi için, yasal yollar ile ücretini faiziyle geri alacağım. Avukatım konuyu takip edecektir.

Turem mobilya ve alvers Group bilsin ki her platformda bu konuyu dile getireceğim.

Tüketici olarak bu firmalardan uzak duracağım..

Firma olarak turem ve alvers aynı firma. Ve dikkat ediniz facebook ta paylaşımlarda yorumları kapalı . Insgtram da aynı şekil. Olumsuz yorum yaparsanız hemen sayfadan engelliyorlar kullanıcıları.

Alış-veriş yapacaksanız özellikle detaylı araştırma yapmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konu hakkında hukuki Fark li bilgi verebilecek kimse varmıdır ?
    #Turem mobilya
    aLvers group mobilya

Turem mobilya
    Alvers group
    Alvers mobilya

Turem mobilya şikayet
    Turem mobilya yorumlar
    Alvers mobilya şikayet
    Alvers mobilya yorumlar

• Ben de Turem Mobilya mağduruyum. Ne yapabilirim. Tük. Hak. Hey. mi savcılık mı veya başka yere mi başvurmalıyım. Sonuçlanan bir bir Turem davası var mı? Hukuki olarak tavsiye yardımına ihtiyacım var.

• Aşağıdaki 15. madde var sipariş sırasında imzalanan. Siparişin söylenen zamanda teslim edilmemesi durumunda sikayetvar.com gibi sitelerde sirket ile ilgili mağduriyet içeren bir yazı hakkımızda hukuki bir sonuç doğurur mu? Adamlar bununla tehdit ediyorlar gecenin bir yarısı. Dava edeceğiz vs. vs. diye.

MADDE 15 – CEZAİ ŞART Alıcını, Tüketici Kanunu ve sair kanunlar kapsamında haklarını kullanırken, Turem Mobilya hakkında sosyal medya platformlarında, şikayet platformlarında, ve benzeri web sitelerinde, mahkeme kararı olmadan yorum yapması, firmanın kötülenmesi, asılsız yorumlarda bulunulması halinde Türk Ticaret Kanunu’nun 54/2, 55, 56 ve 62. maddeleri gereğince ticari itibarın zedelenmesi vb. durumlarında 50.000 TL cezai şart ödeyeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.