Şimdi Ara

Turbolinea'nın Psikolojisini Yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu turbolinea denen çocuğu pek tanımam konularınıda hiç okumadım 1 tanesini bile okumadım. Sadece başlıkları gördüm anlaşılan babası zengin ve buna koklatmıyor buda isyanlarda. Millette ona laf atıyor.

Ama ben o adamın aynı psikolojideyim neler hissettiğini anlıyorum. Düşünün babanız zengin deli parası var ama siz sefillik çekiyorsunuz? Instagramda zengin fotolarına bakıyorsunuz yaşıtlarınız her sene yazın beach clublarda üstü açık spor arabalarla yazlık yerlerde tur atarken siz clio, linea, megane gibi araçlara biniyorsunuz. İnsana koyuyor inan.

Benim hayatımda tanıdığım en pinti adam kendi babam. Adamın trilyonları var senelerdir borsa oynuyor başka iş yapmıyor. Ve trilyonları olduğunu tüm akrabalarım biliyor, amcalar, halalar hepsinle muhabbet ederken baban mezaramı götürcek paraları diyolar. Bende suratına karşı diyorum ama anlamıyor. Şu an evimizin resmini görseniz rezillik içinde. Kullandığımız tv 55 ekran TÜPLÜ televizyon kaç senelik. Asgari ücretle çalışan ailelerde bile plazma lcd tvler var şaka gibi.

Geçen gün kredi kartı extresini salonda masanın üstünde unutmuş limiti 120.000 tl idi. Düşünün böyle limtili kartı banka veriyorsa kim bilir bankada ne kadar parası var? Hiç birşeyden haberim yok ne kadar aprası var neler yapıyor hangi evleri var ama adam pinti. Şuan iş arıyorum asgari ücretle gircem biryere. İstese bana fabrika açar adam ama yok anlamıyor mezara götürcek. Hadi desem kendisi yese bize koklatmasa yine anlarım ama kendiside sefillik içinde yaşıyor. Git karı kızla ye bari be adam ama oda yok

turbolinea nın yaşadığı aynı hayatı yaşıyorum sadece onun gibi burda ağlamıyorum, ama itiraf etmeliyim gerçekte yakın arkadaşlarıma ağladığım isyan ettiğim oluyor alkol alınca.

• yeni turbo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam doğru söylüyor onun yerinde kim olsa aynı tepkiyi verir o kadar para olupta sefillik içinde yaşamak nedir bilirim? Babamızın parası yokta yüzsüz gibi bizmi istiyoz bize koklatmasını?

Sadece olan parasını harcamak istiyoz kaç tane çocukları var sanki öz oğlu değiliz? turbolinea belki değildir bilemem ama ben özüm.
  • Hepsi sana kalacak işte daha ne istiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

Hepsi sana kalacak işte daha ne istiyorsun

Kardeş anlatamıyom galiba. Afedersin ben gençliğmi yaşayamadıktan sonra 40 yaşında bana kalsa nolur onlar? Şuan Ferrari ile gezip havuzlu villada oturma şansımız varken devletin lojmanında oturuyoz annem devlette çalışıyor diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇİBUTE

quote:

Kardeş anlatamıyom galiba. Afedersin ben gençliğmi yaşayamadıktan sonra 40 yaşında bana kalsa nolur onlar? Şuan Ferrari ile gezip havuzlu villada oturma şansımız varken devletin lojmanında oturuyoz annem devlette çalışıyor diye

kardeşim senin yaşadıklarını benden fazla kimse iyi anlayamaz.

o kadar yazdım çizdim forumda ağladım ki.hep ağladığımla kaldım.

ne desem boş. çaresiz beklemekten başka çaremiz yok.

gençliğimiz akıp gidiyor ve üzülerek kahrolarak geçiyor. mesela ben 32 yaşındayım.babam bana para vermediğinden dolayı EVLENEMİYORUM bile.

bu kadar çaresiz durumdayım ama yine de beklemekten başka çaremiz yok.

tekrar söylüyorum seni benden başkası anlayamaz.

tüm manevi şeylerin yalan olduğunu anladım hayatta ise gerçeğin PARA olduğunu o paraya ne kadar muhtaç olduğumuz anladım.

parayı kazanmak ise çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

quote:

gençliğimiz akıp gidiyor ve üzülerek kahrolarak geçiyor. mesela ben 32 yaşındayım.babam bana para vermediğinden dolayı EVLENEMİYORUM bile.

tüm manevi şeylerin yalan olduğunu anladım hayatta ise gerçeğin PARA olduğunu o paraya ne kadar muhtaç olduğumuz anladım.

Bizde borç batağındayız. Paramızı biz yiyemiyoruz sorunlu aile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SherBoyTR -- 23 Mayıs 2015; 9:46:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumayın Turbonun yan hesabı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keske cliomuz olsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

quote:

quote:

quote:

Turbo eğer evlenirsen baban seni kirada yaşatmaz diye düşünüyorum sana ev alır araban da var zaten onu yeniler maaşına zam yapar evlen derim

bana imkanları iyi etse de ben kabullenemiyorum sorun para değil.
    sorun olan sınırlı hayatta yaşamaya maruz kalmak.

• quote:

quote:

quote:

Kardeş katılıyorum herşey PARA hayatta. Sana yemin ediyorum bak her hafta fix perşembe günleri süper loto cumartesi günleri sayısal oynarım. Bari çıksada hayatım düzene girse diye.

Ben öyle asgari ücretle geçinemem kardeşim. İnsan 1 kere yaşıyor yaşıcağımız ortalama 60-70 yıl. Adam gibi yaşamadıktan sonra eğlenerek ne anlamı var? İsteidğimizi alamadıktan sonra istediğimiz arabaya binemedikten sonra.

Daha dün gece instagramdan fotolara bakıyordum. Arkadaşım beğenmiş bir foto baktım çocuk 19 yaşında BP petrol istasyonları var son model porsche ile geziyor dha o yaşta. Bir sürü foto atmış falan insan kıskanıyor. Onlarda hayat yaşıyor bizde?

Millet yazın deniz deniz beach beach koy koy geziyor biz en fazla 1 hafta tatil yapıyoruz. Neden? Çünkü babam pinti mezara götürcek paraları. Yahu yazın arkadaşlarla çeşme bodrum gidiyorum zenginleri öyle kıskanıyorumki mekanda şişe falan açtırıyolar. Ama bana babam sadece orda gezmek için para veriyor.

Seni bilmiyorum ama ben eğlenceye düşkünüm gezmeye düşkünüm özellikle yazın insanın içi kıpır kıpır hep gezesi geliyor. Babamda para olmasa zaten istemem derim durumumuz yok yapcak birşey yok. Ama olduğu halde koklatmayınca insana koyuyor. Sanki ben üvey evladım ya :( 2 kardeşiz zaten diğeri benden ufak. Bize harcamıcakta parayı ne için kazanıyor bu adam anlamıyorum.

Adam o kadar pintiki kendine ayakkabı bile almıyor, gidiyor benim eski ayakkabılarımı giyiyor

• Turbolar doluşuyor kaçın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.