< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 2 Ocak 2025; 17:49:16 > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 2 Ocak 2025; 17:49:16 > |
Satın alacak olanlara asla tavsiye etmiyorum 3 aylık 2 hesap aldım ve bana özel olmasını istiyorum dedim Cevap olarak ''Dünde sattim birine ayni site ve süre kimseye vermicem size verilen sorun yaşamadan istediginizde kullanir indirir siniz hocam'' Kotamın sürekli hızlı azaldığı hssediyorum ancak benle alakalı diye düşünüyordum takii 1 hafta önce k2s hesabımdan 2 saatte 37 gb gitti soruyorum konu sahibine verdiği cevap '' arada öyle kullanım olur'' Biraz sıkıştırınca sizinle birlikte +1 kişi kullanır yazdı... Başka konuştuğumuz kişiye özel olacak kriteri ödeme alındıktan sonra yalan oldu Satın aldığım hesaplar 1 kişiye daha satılmış, ne kadar ahlaklı ticaret değil mi? Filejoker hesabımın 100 gb kotası en başından beri yarısını kullanın diyor zaten burada bir düzenbazlık var açık Parasını ödediğim hizmetin ne kadarını kullancağımı belirliyor, neden mi kalan yarısı diğer sattığı kişi için. Sonra bu fiyatlara sadece ben satıyorum diyor aklınca haklı çıkacak hesabı ortak sattığı için, ben başta söyledim bana özel olsun şeklinde tamam cevabını aldım.. Fiyatı beğenmezsen zaten almazdım. Bugün gelen mesaj:Sen kimsin salak salak mesajlar yazıyorsun bana ? Paran1 attık utanmadan birde konuma mesaj yazmış daha ne aldığından haberin yok git sitesinden al arkadaş zorla mı sattık Ne aldığımdan haberim yokmuş yanlış bilgilendirip satış, sonra sonra ne aldığından haberin yok diyor. Başta ortak satıyorum hesapları dersin veya kişiye özel bu fiyat dersin... Aklına şaşarım bu çocuktan her hangi bir şey alanın |
o zaman fiyatı ilanda da güncelleyin. ödeme ne alacaksanız o fiyatı yazın boş yere uğraştırmayın milleti. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 11 Mart 2011; 13:34:01 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 12 Mart 2011; 1:38:21 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 22 Haziran 2011; 1:41:40 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jlozde -- 13 Mart 2011; 0:50:45 > |
|
|