Şimdi Ara

Turbobit Premium Üyelik Türkiye Satış Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba.

Turbobit.net Premium üyeliklerini en uygun fiyatlar ile sizlere sunmaya çalışacağım.

Uygun fiyat ve bol ödeme seçenekli bir hizmet sağlıyoruz.

TURKCELL - AVEA - VODAFONE hattınızdan SMS (Mobil ödeme) ile 1 dakikada Premium sahibi olup Turbobit ile hızlı, beklemeden,
    limitsiz dosya indirebilmeniz için premium olmayı anlatmaya çalıştım umarım faydalı olur buyrun;

* Turkcell - Avea - Vodafone hatlı cep telefonunuzdan Mesaj - SMS bölümüne girin.

7 GÜNLÜK turbobit.net aboneliği için; Turbobit7 yazıp 7979 a gönderin (Ücret: 15 TL).

30 GÜNLÜK turbobit.net aboneliği için; Turbobit30 yazıp 7979 a gönderin (Ücret: 24 TL).

Banka Havalesi + Eft + PTT ve Kredi kartı fiyatları ise şöyle;

7 Günlük Turbobit Premium (Orjinal Kod) : 17 TL değil 14 TL
    1 AYLIK Turbobit Premium (Orjinal Kod) : 24,5 TL değil 22 TL
    6 AYLIK Turbobit Premium (Orjinal Kod) : 85 TL değil 75 TL
    1 YILLIK Turbobit Premium (Orjinal Kod) : 145 TL değil 130 TL
    2 YILLIK Turbobit Premium (Orjinal Kod) : 220 TL değil 210 TL

Kredi kartı + Banka Havalesi + Mobil Ödeme anında satın almak için linke tıklayınız; (3D Secure + 256bit SSL koruması MEVCUTTUR)

Kredi kartı ile ödemek için; (3D Secure + 256bit SSL koruması MEVCUTTUR)

Banka havalesi ile ödemek için;

SATIN ALDIM. PIN KODU GELDİ. BUNU NASIL AKTİF EDECEĞİM ?
    DİYORSANIZ ÇOK BASİT AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIN VE RESİMLİ ANLATIMA GÖRE AKTİF EDİNİZ. 1 SANİYENİZİ ALMAYACAK !

* Mesaj gönderdiğiniz telefona PİN Kodu gelecek;

telefonunuza Gelen Pin kodunu aktif etmek için (videolu anlatım) BURAYA TIKLAYIN
    ;

Ayrıca her türlü destek almak için; destek@premiumturkiye.com ile iletişime geçebilirsiniz.
    Turbobit Premium Türkiye Resmi Bayisidir.

Mobil ödeme işlemlerini gerçekleştirebilmeniz için hattınızın mobil ödemelere açık olması gerekmektedir. Cep telefonu operatörünüze ait müşteri hizmetlerini arayarak hattınızı mobil ödemelere açtırtabilirsiniz.
    Fiyatlarımıza KDV dahil olup 7979'a gönderilen mesajlar Turkcell için 50 Kr, Avea için 50 Kr, Vodafone için 41 Kr olarak ücretlendirilmektedir.
    Turkcell Mobil Ödeme servisi hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayabilirsiniz.
    Avea Mobil Ödeme servisi hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayabilirsiniz.
    Vodafone Mobil Ödeme servisi hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuskunYolcu -- 6 Haziran 2015; 2:31:04 >

• (EDİT)
    turbobit $ üzeri satış yaparken şimdi tl cinsine döndü önceden bir haftalık satıştan 3 4 dolar kazanıyorduk şimdi 1,90 dolara düşürdüler. Yani turbobitinde suyu kaynadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Ağca -- 1 Şubat 2015; 16:31:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Ağca

evet sayenizde turbobit $ üzeri satış yaparken şimdi tl cinsine döndü önceden bir haftalık satıştan 3 4 dolar kazanıyorduk şimdi 1,90 dolara düşürdüler. Yani turbobitinde suyu kaynadı.
    Bilip bilmeden konuşma. O zamanlarda biz vardık aynı şekilde satış yapıyorduk. Turbobit kazançlarınızı düşürdüyse bizim bunda ne suçumuz var. Ayrıca şunu unutma ki bizim gibi bayiler olmasa bir çok firma TR genelinde satış bile yapamazlar. Biz bu işi yeni yapmıyoruz. 8 senedir premium satışı yapıyoruz. Dünkü çocuklarla bizi karıştırmayın...
  • Tamam o zaman bende yaklaşık 4 senedir turbobit ile çalışıyorum. Turbobit neden tl'ye çevirdi satışları?
    Çünkü ************ adında bir site bayilik aldı.
    Bu arada kusura bakmayın direk size yazmış oldum ama turbobit bugün yine fiyat düşünce artık sinir oldum.
    4 ay önce 4 dolar bugün 1,90 dolara düşürdüler. Sizin sistem yanlış bilmiyorsam reseller olarak geçiyordu dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Ağca -- 1 Şubat 2015; 17:31:14 >
  • 4 ay önce 20 günlük 20 satışta kazandığım parayı bugün 40 satışta anca çıkarıyorum. Kazanç artması gerekirken düşüyor :( Birde herifler bir tane konuya bile dönüş yapmmıyorlar artık sistemi kople değişmenin zamanı geelmiş. %85 diyor bana verdiği %25 falan :(
    Yani kaba hesapla ben 3000 dolar kazanıyorum onlar 6 7 bin dolar valla kusura bakmasınlar bende kendi dosyalarımı satmanın yolunu bulurum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Ağca

Tamam o zaman bende yaklaşık 4 senedir turbobit ile çalışıyorum. Turbobit neden tl'ye çevirdi satışları?
    Çünkü adında bir site bayilik aldı.
    Bu arada kusura bakmayın direk size yazmış oldum ama turbobit bugün yine fiyat düşünce artık sinir oldum.
    4 ay önce 4 dolar bugün 1,90 dolara düşürdüler. Sizin sistem yanlış bilmiyorsam reseller olarak geçiyordu dimi?

Lütfen verdiğiniz o adres linkini silin. Konunun onlarla hiç bir alakası yok asksine bizim konumuzdan o kişilere daha çok satış yaptıracaksınız. Çünkü o kişi kendisi turbobit dot com tr uzantısını bayi olarak açmış durumda. Ve reseller olarak satış yapıyor. Yani sizinle hiç bir ilgisi yok olayın. Ayrıca o sitenin resellerden başka turbobit ile de hiç bir ilgisi yok. Lütfen tekrar ediyorum verdiğiniz linki konumuzdan silin rica ediyorum. Sadece uyanıklık yapıp com tr domaini almış olan bir firmadır kendileri. Biliyorsunuz ki com tr domainlerini herkes alabiliyor artık.

Dediğiklerinizde haklısınız. Biz uploaderlerin neler yaşadığını en iyi bilenlerdeniz. ****larindir com adresine bakarsanız konu altına bizim refli satış sistemimiz bulunuyor. Bu sayede hem turbobitten hemde bizden ödeme kazanmış oluyorlar. Yani diyeceğim o ki biz bu zamana kadar uploaderlerin yanında olduk olmaya devam ediyoruz. Çünkü onlar paylaştıkça bizde ekmek yiyiyoruz ve birbirimize destek olmalıyız. Anlatabilmişimdir umarım...

Saygılar.

• Editledim.. Aslında sizde haklısınız. Yıllarca bir sistemde çalışıp kazanç artacakken azalması insanı gerçekten sinir edebiliyor.
    Bende gelip sizi rahatsız ettim çok özür. :D
    Şuan bende farklı bir şekilde çalışmak için yol arıyorum açıkcası. Günlük nerden baksanız en az 20 25 bir haftalık 5 6 tane 1 aylık satış yapıyorum (minimum) Ama baktığım zaman artması gerekirken sürekli geriliyor kazancım.
    Sanırım ya sms ile kendi sitem üzerinden satışı yapıp daha sonra turbobi'te yada başka bir dosya yükleme servisine yönlendirme gibi bir yola gidicem.
    Neyse tekrar özür dilerim. İyi çalışmalar.

Ortağın statüsü: Gold Magnate +25%
    Sahip olduğunuz jeton sayısı: 295 Sanal jeton
    Efficiency: 100.00
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.