Şimdi Ara

Turbobit,Nitroflare,Rapidgator,VPN,Görsel Vb. Premium Üyelik Hizmeti (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
710
Cevap
79
Favori
93.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
Öne Çıkar
12 oy
Giriş
  • Benim kendisinde bi çok kez netload alışverişlerim oldu .. 1 aylık veya 3 aylık. sadece 1 kere hesap patladı. 15 gün kala başka da bi sorunum olmadı..açıkcası indirilecek bişeyler yoktu bende sorunu iletmemiştim,sorunu iletseydim eminim düzeltirdi.. 10 gün önce 2 aylık netload aldım bi sorun oluştu düzelteceğine eminim..

Orijinalden alıntı: battle35

Dostum bende Netload+Uploaded.to almayı düşünüyorum.Hesapları başkalarına satma gibi birşey söz konusu değil değilmi ?

hayır.hesaplarda sorun olmaz
  • ustam daha dün akşam aldım bana verdiğiniz her ikisi patladı netload ve turbobit 3 aylık bu kadar hızlı mı oldu vallahi ayıp oldu dün akşam sadece 1 film turbobittee indirdim oda yolda kaldı.Gece 12 oldu netload açayım dedim oda patladı ne olur yardımcı

Orijinalden alıntı: heval72

ustam daha dün akşam aldım bana verdiğiniz her ikisi patladı netload ve turbobit 3 aylık bu kadar hızlı mı oldu vallahi ayıp oldu dün akşam sadece 1 film turbobittee indirdim oda yolda kaldı.Gece 12 oldu netload açayım dedim oda patladı ne olur yardımcı

hayır sadece turbo gunluk lımıtı astıgınız ıcın lımıt atmıs.
    sorununuz cozulmustur

Orijinalden alıntı: gladyo38

quote:

Dostum bende Netload+Uploaded.to almayı düşünüyorum.Hesapları başkalarına satma gibi birşey söz konusu değil değilmi ?

Bir hesap birden fazla kişiye satılıyor, örneğin aynı anda 2 ipye izin veren bir site de satın alan 3. kişi dosya indiremez.

örneğin 3 günlük 20GB sınırı vardır ve bu kotayı 3 kişi paylaşır... Yani birisi 15 GB indirse diğer 5 GB indirse size indirecek tek şey kalır...

Hesaplar tek kişiye satılmıyor

Son 3 saat içinde 2 farklı IP'den indirme yaptınız. 3 saatlik bir süre için daha fazla indirme yapamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: escape_

quote:

quote:

Bir hesap birden fazla kişiye satılıyor, örneğin aynı anda 2 ipye izin veren bir site de satın alan 3. kişi dosya indiremez.

örneğin 3 günlük 20GB sınırı vardır ve bu kotayı 3 kişi paylaşır... Yani birisi 15 GB indirse diğer 5 GB indirse size indirecek tek şey kalır...

Hesaplar tek kişiye satılmıyor

Ne demek istediğinizi anlamadım hocam ? hesabı müşterinin kullanabilceği şekilde ayarlıyoruz zaten ? Bu bahsettiğinz olay oron sitesi için geçerli diğer siteler için geçerli değil..
    satıslarımızda kiralama üsülüdür şahsi hesap vermiyoruz.Uploadcularada satmıyoruz bu hesabı gnde 4-5 gb indiren kısılere verıyorum sisteminden dolayı.
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 17 Mayıs 2012; 22:08:42 >

• Ne dediğim gayet açık. Bir hesabı birden fazla kullanıcıya verdiğinizi açıkça söylemelisiniz.

Birden fazla ip den indirime izin vermeyen veya indirme miktarını birkaç günlük kotalara bölen sitelerden de bir kişi bir kaç GB bile indirim yapamıyor.

Şu anda sadece 72 MB indirim hakkı var ve 3 gün boyunca böyle olacak, sonra yeniden açılacak fakat hesabı sattığınız (veya kiraladığınız -aynı şeyin laciverti -) kişilerden ilk hızlı şekilde download eden bütün kotayı harcayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escape_ -- 19 Mayıs 2012; 4:17:29 >
  • quote:

Oronda Kotanın Hepsini Bitirirse Zaten beklemek zorunda 3 gün dediğim gibi çok indirme yapanlar ona göre kendini ayarlamalı bu sitede yada şahsi hesap almalıdır.
    konuya daha fazla yazmassanz sevinrm

hocam @adilhukuk sunucusundan bir mail gönderdim. 3 aylık netload alacağım. ödeme paypal ile mailinizi kontrol ediniz.

PM attım. Acil donus bekliyorum.
    Aldıklarım: shbndn (2x36gb Raptor) # seso81 (Audigy Zs2) # tosunermc (Gigabyte DQ6) # swartz (N73me) # pcdunyasi (intel Q6700) # ozzzy222 (POV 9800GTX) # scorsese75 (Rumblepad 2) # kriptografi (Creative ZEN 8gb) # dannemann ( Benq R55 Notebook) # musandia (rapid) # meneme2002 (ga-865pe) # dota (TT Blue Orb 2) # muratremix (P5K-E Wifi) # demircibu (Intel E8400) # devilcnr (Fan Kontrolcusu) # chetaci (Creative ZEN 4gb) # Uxexes (Intel E6750 &amp; P5B-Deluxe) # Atalay35 (P5K-SE) # C Sullivan (Cooltek 12cm Fanx3) # Newbie (Intel E5300) # Habeeessss (Asus P5Q) # woadish (Kingston 2x2gb Ram) # oliviera_83 (Intel Q8200).......
    Sattıklarım: milyondabir (CMhyper6+) # huso (Asus p5wd2) # Selbal (Intel 820D) # oğuzbilgisayar (2x512mb dd2) # halit61 (Enermax 485W) # princeofsamet1 (Wd 2500ks Hdd) # yug2980 (Intel 530) # BesNBirK34 (Gigabyte 865PE) # unalb01370 (P4 2.4Ghz) # Evolution (Asus P5Q Deluxe) #muratkaya(Corsair Dmt. 2x2gb Ram)......

Olumsuz: @marlboro___ -- premium hesap almanızı önermiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: escape_

Ne dediğim gayet açık. Bir hesabı birden fazla kullanıcıya verdiğinizi açıkça söylemelisiniz.

Birden fazla ip den indirime izin vermeyen veya indirme miktarını birkaç günlük kotalara bölen sitelerden de bir kişi bir kaç GB bile indirim yapamıyor.

Şu anda sadece 72 MB indirim hakkı var ve 3 gün boyunca böyle olacak, sonra yeniden açılacak fakat hesabı sattığınız (veya kiraladığınız -aynı şeyin laciverti -) kişilerden ilk hızlı şekilde download eden bütün kotayı harcayacak.

burayı okuyunca biraz kafamı karıştı

arkadaşlar hesabın kiralandığı diğer kişilerin benim hakkımı kullanma olayı varmı.yani örneğin oron da günlük 6 gb indirme hakkımı interneti benden daha hızlı olan bir kişinin harcama imkanı var değilmi.sonuçta benim net 1 mb hızında

bu işten anlayan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadigatülverd -- 13 Haziran 2012; 0:48:33 >

• Alldebrid varken ne diye kiralik hesap aliyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msn den ekledim kabul etmenizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

gayet ilgili satıcı,zaten 3. alışverişim oluyor,daha önceki aldığım hesaplarda sorun olmadı
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.