Hocam bu arkadaş da biraz garip. En çok ben bilirim edasında herkesin söylediğinin aksine bir şeyler söyleyerek ilgi çekmeye çalışıyor gibi sezdim ben. Boşverin gitsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (23. sayfa)
-
-
Yanlış bilgi yok burada, diğer suçlarla karıştırmayın.
Hakaret suçu "Kamu görevlisine karşı görevinden dolayı" işlenmesi hali hariç takibi şikayete bağlı suçlardır. Suçun mağduru, hakaret edeni ve hakareti öğrendiği tarihten başlamak üzere 6 ay içerisinde şikayet hakkını kullanmak zorundadır. Aksi takdirde şikayet hakkını kaybeder. Şikayet hakkı, en geç dava zamanaşımı içinde kullanılmalıdır. Bu hak temsil yetkisi kısıtlı olan çocuklarda veli, kısıtlılarda vasi eliyle kullanılır. Kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret hariç diğerlerinde Savcı Re'sen işlem yapmaz. Yakın geçmişte A.O. hakaret şikayetlerinde benzer durum yaşanmıştı, avukatları patır patır şikayetleri geri çektiler. Küçükler ve kısıtlılar veli/vasilerinin onayı olmadan avukata vekalet veremezler. Hatta kısıtlılar vesayet makamı olan Sulh Hukuk Mahkemesinin onayı olmadan dava açamazlar.Arkadaşın yaşadığı olayda benzer bir durum olduğu için yazdım.
-
konuyu tam okumadın sanırım. turbo'da şizofreni belgesi varmış. kendisine dava açılamıyor.
-
Vay anam vay neler dönmüş serhat ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: FerrariBen bu eleman yüzünden "Konu Dışı" bölümüne mesaj yazmayı bile bırakmıştım çünkü olaylar artık "selam verdik, borçlu çıktık" boyutuna kadar gelmişti.
Eleman hukuk sisteminin resmen açığını bulmuş, bu işi ekmek kapısı haline getirmiş. Sizin sayenizde "raporlu" olduğunu, ve bunu bir çeşit "dokunulmazlık" gibi kullandığını da öğrenmiş olduk. Yani normal bir vatandaşın bu elemana karşı dava açabilmesi de mümkün değil gerçekten kurduğu tezgahın bu boyutlarda olduğunu bilmiyordum.
Türkiye'nin insanı artık dinamit gibi olmuş, ufak bir kıvılcım çıksa da patlasam diye yer arıyor yani insanların artık sabrı kalmadı ülkenin durumu ortada. Bu malum elemanda bu durumun farkında, insanların biraz damarına basınca nasıl tepkiler alacağını gayet iyi biliyor. Bu kadar şeyi kafasında düşünen ve planlayan bir insan nasıl "raporlu" olabiliyor o da ayrı bir konu.
Yazılacak daha çok şey varda bu elemanın ağına düşmemek adına daha da uzatmak istemiyorum.
Bunun kadın versiyonu da var. Tüm kadınları genelleme doğru olmaz ama çoğu, turbo gibi hukuk açığında istifade erkeklere iftira atıp paraları cukkalayabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: HektorCupes
Anlaşılan yazı uzun diye kimse dikkate almamışOkuduk hocam. Teşekkürler. Emeğine sağlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HektorCupesHangisi? Ve kimi uyardınız? Benimi?
Tulpar bilmemne işte o arkadaş. Öyle konuşuluyordu diye hatırlıyorum forumda. Eski mesajları birebir aynı minvalde .
Forumda hâlâ aktif. Dün konu bile açmış:
https://forum.donanimhaber.com/mobbing-e-sucuna-girer-mi--148219352
Turbo dediginiz kişi eğer turbolinea nickli üye ise baya ağzim açik okudum yazilanlari..
Bu adamla herkes dalga geçiyordu zamaninda herkese dert yaniyor isyan ediyordu.
Demekki sizofren olduğu icinmiş o ruh hali.
quote:
Orijinalden alıntı: Sinirli ve SüratliNeden İnternette kimseye küfredilmemesi gerektiği
böyle bir başlık çok daha yardımcı olacaktır gençlere.
kanları hızlı akıyor anlık aman nolacak yeaa deyip basıyorlar küfürü.
Alıntıları Gösterkral sana sadece tek bir soru sormak istiyorum
elinde hastalık belgesi olup bunu kendisine fayda ve gelir sağlamak yöntemiyle kullanan bir kişinin ceza alması gerekmiyor mu? bunu kimsenin şahsında konuşmuyorum genel olarak soruyorum.
ve de eğer böyle bir şey, bir kişi varsa madurları tarafından topluca organize olup şikayet edilmesi durumunda karşı taraf kesinlikle hastaneye yatırılması gerekmez mi? ki bence eğer böyle bir durum olursa(şikayet) hastaneye kapatılmalı. sen ne düşünüyorsun? kapatılmalı mı kapatılmamalı mı? nasıl bir önlem alınmalı
-
Bu olay TV ye yada büyük bir kitlesi olan YouTube kanalına falan çıkarılsa iyi olur aslında hocam -
Konu yukarı
-
Verdiğin yanlış bilgiler var. Konuyu düzelt. 1 tane şizofreni raporu ile tüm davalardan beraat gibi bir olay yok.
Hukukta her bir olay için kişi Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine veya Adli Tıp Kurumuna sevk edilir. Olaya ilişkin evraklar yazı ekinde gönderilerek, hastaneden kişinin bahse konu olaydaki suçu algılama yeteneğinin bulunup bulunmadığı istenir. Eğer işlediği bu suçu algılama kabiliyeti gelişmemiş ise ceza ehliyeti olmadığında ilişkin rapor verilebilir. Fakat bu rapor sadece bu dava için geçerlidir. Bu şahsın, hakaret, iftira, suç uydurma, kişilerin huzur ve sükununu bozma suçlarına ilişkin ceza ehliyeti olmadığını hiç sanmıyorum. Ceza ehliyeti yoktur raporu öyle kolay bir rapor değil. Bu şahsın hukuk okduğuna ve avukatı olduğuna da inanmadım. Her duyduğunuz şeye inanmayın.
Bu şahıs hakkında anlattıklarınız doğru ise, bu şahsın önceklikle 500 kere mesaj atıp insanları rahatsız etmesi nedeniyle işlediği;
1.suçu: kişilerin huzur ve sükununu bozma.
2.suçu: İftira veya suç uydurma.
3.suçu: Kamu hizmetlerinden yararlanma hakkının engellenmesi veya Kamu kurum veya kuruluşlarının aracı olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık.
-
Ben Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkla rı psikiyatri akut bölümünde çalışıyorum. Elimizden adli vakalar da geçiyor ancak bir kişi bir kere CS için gelince ve cezai sorumluluk sorgulamasında sonuç olumsuz çıkarsa diğer bir suçta da geçerli demek değil bu. Bence orada bir anlaşmazlık var. -
Dostum öne çıkardım ve baştan sona okudum.🌹 -
Beni böyle uğraştırsa şikayet yazacak sağlam parmak bırakmam. -
Geçmiş olsun kurtulmuşsun. Aslında bu foruma böyle biri lazım. Abuk subuk hakaret vs hepsi kesilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X