Şimdi Ara

Turbo nedir, nasıl çalışır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam kusura bakma tam olarak nasıl yüklenir bufotolar eeğer biliyorsanız bana bir izah edebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrullahberat46 kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafı imgur diye bir site var, oraya yükleyin. Ardından orada çıkan nicki buraya copy-paste yaparak simage yapın hocam.

O zaman olur belki.
  • Kardeşim emeğine sağlık, ben ve benim gibi bu tarz teknik konularda yüzeysel bilgiye sahip kişiler için altın değerinde bilgiler paylaşıyorsun kaç gündür, teşekkür ederim. Takipteyim haberin ola

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu eline sağlık ama ben atmosferik diyorum
  • Abi faydalı konuların için teşekkür ederim bu arada turbo haramdır biz atmosferikçiyiz
  • Kısa ve net sormak istiyorum peugeot 106 ya turbo takılabilir mi ve randımanlı olurmu motoru kısa sürede yer mi böyle bir sonradan uygulama?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Kardeşim emeğine sağlık, ben ve benim gibi bu tarz teknik konularda yüzeysel bilgiye sahip kişiler için altın değerinde bilgiler paylaşıyorsun kaç gündür, teşekkür ederim. Takipteyim haberin ola

Sizin gibi değerli insanlardan bu övgüleri almak gurur verici. Bildiklerimi zaman buldukça paylaşacağım. Bu hastalık foruma biraz daha fazla zaman ayırmama sebep oldu.

@allstar34 Bende atmosferik diyorum. Sesi bile yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

Kısa ve net sormak istiyorum peugeot 106 ya turbo takılabilir mi ve randımanlı olurmu motoru kısa sürede yer mi böyle bir sonradan uygulama?

Kısa ve net cevap

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

Kısa ve net sormak istiyorum peugeot 106 ya turbo takılabilir mi ve randımanlı olurmu motoru kısa sürede yer mi böyle bir sonradan uygulama?

iş sadece turbo takmakla bitmez, aracın birçok parçası da yeni güce uygun şekle getirilmelidir, e yazılım ayarı falan da gerekiyor, çok ucuza kapatılıp zevk arabası yapılmayacaksa uğraşılmaya değmez, zaten çoğunlukla da ustada olur o araç
  • Hosgeldin üstad...Forum eski günlerine zor döner ama keşke dönse..

• Yararlı bilgiler için teşekkürler, benim öğrenmek istediğim turbo bakımı ile ilgi, bakım için belirli bir km aralığı var mı,

2007 model Peugeot Partner 2.0hdi kullanıyorum 135 bin km de, daha önce hiç turbo ya bakılmadı, bakım gerekir mi ,

gerekirse neler yaptırmak gerekiyor ?
  • Boyle konular ac canimi ye.Ne o oyle şike mike

• BayBaba kullanıcısına yanıt
    Hocam aman dikkat edin turbo yapraklarına zarar verip turboyu elinize alabilirsiniz. 135.000kmdir o turbo hortumlarının içi kurum ve ufak tefek çapak dolmuştur.

Turbonun ömrü açısından hava filtresi de çok önemli bir husus. Aynı şekilde yağda öyle.

Bence siz en kısa zamanda bir bakıma gidin.

• one1one kullanıcısına yanıt
    Bu hale getiren biz isek eğer duzeltecek olan da bizleriz diye düşünüyorum.

Saçma konulara prim vermemek gerek.

• Sıkıysa Toyota modeli arabaların zeka eseri turbo sistemini anlat, nasıl ağrıza vermediğini izah et. Vw modelleri turbocukları 2 hortum 1 emme manifoldu, herkes biliyor.

Konu kilit.

• teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

teşekkürler

Faydası dokundu ise ne mutlu bana.
  • aşağıda üç boyutlu animasyonlar da mevcut. canlandırmada biraz daha faydası olur. özetle motor yakıt ve havayla çalışır. turbo sistemi daha soğuk ve daha başınçlı havayı motorun içine basmayı sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 30 Kasım 2014; 13:30:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

aşağıda üç boyutlu animasyonlar da mevcut. canlandırmada biraz daha faydası olur. özetle motor yakıt ve havayla çalışır. turbo sistemi daha soğuk ve daha başınçlı havayı motorun içine basmayı sağlar.

Teşekkürler, ilk mesaja ekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.