Şimdi Ara

Turbo benzinli çift kavrama olmayan araç tavsiyesi bütçe 125000 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
5.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ghostiki

Hop yavaş gel,
    otomatik DSG ile 2. El olarak bilinçli 10 kisiden 7 si o golfu Passati jettayi asla ALMAZ ..istersen buyur forumda anket yap...o zaman herkes sıkıntılı sen normal...

Bende almam... Opel zaten PSA grubunda, japon araçların sorunsuzlugunu aratir..
    Sen taptigin golfunde DSG - mekatronik - yağ ısındı balatalar yandı- kavrama bilmem ne oldu vs... arızalar alırsan ağlama buralarda ...
    Bende onu dedim ya zaten bu foruma bakarsan kimse almaz
    gerçekte ise tam tersi en çok satılan en çok kullanılan otomatik türü çift kavramalılar, bunların başı da dsg tabi ki
    arızalanmayan bir araç yok dünyada illa ki bozulan eden olacak
    sizi gören sanıyor ki tüm dsg ler arıza yapıyor, dsg alan yolda kalıyor, ocağı sönüyor, bilmesek inanacağız 5 yıla yaklaştı hala göremedik arızaları
    sizin gibiler almasın zaten tüm dünya kullanıyor bunu

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    V40'ın bakım periyodu 30000km ve ortalama bakım ücreti 1200 ₺. Garantisi bitmiş bir V40'ın yetkili servis bakım maliyeti çok yüksek olmuyor. 2016 model düşünülebilir. Tam otomatik şanzımanı,8.3 sn 0-100 süresi, 4 silindirli Volvo motoru ile çoğu araçtan iyidir. Şehir içi yüksek yakıt tüketimi olumsuz tarafı. 1.0 tsi bir araca göre şehir içinde daha fazla tüketir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 Ecoboost Mondeo
    1.2 Puretech 308
    1.4T Astra K
    1.5 T3 S40
    Subaru Levorg (Bulması biraz zor)

• Ben golf alirdim DSG nin keyfini surerdim

• Hocam maalesef yokuş deneyemedim. Ben sakin kullandığım için yakıt tüketimi 6-7 km için 4.9a düştü. Görevli arkadaş ilk defa 5in altına düşüren biri çıktı dedi :)
    Binenler aracı denemek için dip gaz yapıyormuş demek ki.

Yalnız pulse& glide diye bir teknik var, 2. 3. Nesil priusla adamın biri 70 mph hızda elektrik moduyla kullanıyor aracı, YouTubeda gördüm. Yakıt tüketimi de 4 civarına denk geliyor.
    Amerika'da mpg diye bir terim var Miles per gallon. Bizdeki km/L karşılığı ama bir mil 1.6 km ve bir galon 3.7 litre.

İzlediğim videoda adam 1 litre ile 30km yapıyor ki karma tüketim, büyük kısmı uzun yolda.
    Ben şahsen Toyota'nın bu teknolojisine hayran kaldım.

Babamın 1.4tsi Jetta var, babam 1 litreyle 13-15 km yapıyor. Uzun yolda.
    Ben denediğimde 16-18 arasında oluyor.
    Sanıyorum ki ben de hybrid alsam litre başı 25-30 görürüm :)

Aralıkta indirim, sıfır faiz kampanyası bekliyorum. Denk gelirse alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Civic yalıtım sacın hemen yamulması boyanın kalitesizliği yüzünden birdaha almayı düşünmüyorum artı 1.5 turbo diğerlerinden fazla yakar

Macera arıyorsan fransız alman al deme olayı baya abartı olmuş hocam bu adamlar sonuçta dünyanın en büyük 2 devi tüm dünyaya adını kazımış adamlar

7 sene japona bindim artık konfor ve kalite de arıyorum

Alıntıları Göster
    Ne diyelim, allah o japonları aratmasın size.

1.5 honda 7-8 litre arasında gezer, koltuk ısıtması, 11 hoparlörlü filan var, konforsuz olduğunu ise hiç zannetmiyorum, En azından dingilli rakipleri karşısında.

• Hyundai yeni elentra veya mazda olabilir:))

• Citroen C3 veya C3 aircross olabilir eğer Peugeot tasarımı güzel gelmiyorsa

• quote:

Orijinalden alıntı: nightbringer

Citroen C3 veya C3 aircross olabilir eğer Peugeot tasarımı güzel gelmiyorsa
    B sınıfı araca 125 gömüp gece nasıl uyuyacağız hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Hyundai yeni elentra veya mazda olabilir:))
    Şaka dimi :)

Şaka şaka:)

Bu kadar kişi yazdı, kriterlerinize göre piyasada var olan tüm araçlar da bunlar ama galiba hiçbirini begenmediniz. Yapacak birşey yok o zaman işiniz çok zor.

• İkinci el Ch-r 1.2 turbo cvt al hocam.18 jantlı bulursan
    Yol tutuş cok iyi.Vites sorunsuz.Basarsan gider.116 bg 185 tork.Ne ucurur.Ne de bayılır.
    Basmazsan yakamaz.Kalite algısı iyi.Tasarım göreceli.
    İncelemeni tavsiye ederim.özellikle 2018 cıkışlı bulursan
    Tss oluyor .Tadından yenmez.

• Kimse yazmamış ben yazayım Astra K 1.6T 200hp olanlara da bak.

• mc33 M kullanıcısına yanıt
    Çok ciddi düşündüm Chr yi söylediğiniz herşeye katılıyorum
    Bayide ailece incelediğimiz anda maalesef arka yaşam alanının çok karanlık v özellikle oğlumuzun dışarıyı izleyememesinden dolayı vazgeçtik yoksa tam kriterlerime uyan araba hocam

• ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    Kadar güce ihtiyacım Yok 1.4 t astra k şu anda en ciddi düşündüğüm araç ne dersiniz

• Ya benzin istemeyeceksin ya da bu beğenmediğin araçlara mahkûm olacaksın.
    Dizel geniş istersen insignia 1.6 cdti
    508 1.6 BlueHDi
    DS5 BlueHDi
    Edit:min 2017'de yazmış, ne istiyorsun C segmenti Astra ve 308 var. Onları da beğenmediysen Allah beğendirdiği aracı nasip etsin diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 15 Ağustos 2019; 14:0:36 >
  • Melikşah_38 M kullanıcısına yanıt
    Bu lâflar cihanair'i hatırlattı nedense

Bak dostum bence bu tavsiyemi dikkate al. 1.6t ler 1.4 t parasına alınabiliyor. Hem donanım olarak daha dolu hem de motor nispethen daha sorunsuz. 1.4 t olanlarda piston sıkıntılarından muzdarip olanlar var. Otomatik vitesler ikisinde de aynı. Fazladan 50 bg az değil. Vergisi cartı curtu zaten aynı. Yakıt da agrasif kullanımda en fazla 2 litre oynar. Sakin kullanımda benzer yakarlar. Tek handikapı 1.6t piyasada 1.4 t den az olduğu için satılması biraz daha uzun sürer. Zaten alırken de ucuza aldığın için satarken de üç beş ucuza koyarsan hemen satılır. Astra alacaksan kesinlikle 1.6t ye yönelmelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

Bak dostum bence bu tavsiyemi dikkate al. 1.6t ler 1.4 t parasına alınabiliyor. Hem donanım olarak daha dolu hem de motor nispethen daha sorunsuz. 1.4 t olanlarda piston sıkıntılarından muzdarip olanlar var. Otomatik vitesler ikisinde de aynı. Fazladan 50 bg az değil. Vergisi cartı curtu zaten aynı. Yakıt da agrasif kullanımda en fazla 2 litre oynar. Sakin kullanımda benzer yakarlar. Tek handikapı 1.6t piyasada 1.4 t den az olduğu için satılması biraz daha uzun sürer. Zaten alırken de ucuza aldığın için satarken de üç beş ucuza koyarsan hemen satılır. Astra alacaksan kesinlikle 1.6t ye yönelmelisin.
    Piston kıran 10 kişi yok toplamda hocam birazda efsaneleşmiş omoşay, baya bi apaci olmak lazım onun için
    1.6 dediğiniz gibi 2. elde sıkıntı benimde fazladan değil 50 beygir 1 beygire bile ihtiyacım tok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 15 Ağustos 2019; 17:30:36 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.