Şimdi Ara

Türbanlı Kıza Yürüdüm Sevgilim Var Dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bune awk hikayeden yürüdük 2 saat konuştuk buna istanbula gel gezek falan dedim istanbulda sevgilim beraber gezeriz xd çekti

anasını satıyım kızla pompa muhabbetinden kızlık zarına kadar konuştuk kafayı yemişler benim kız arkadaşım başka erkekle böyle konuşsa net ayrılırım

Şimdi yarın bunun sevgiliside mesajları görüp yzarsa ben bu cocugada ana avrat söver cocuguda döverim

kafayı yemiş yeni nesil madem sevgilin var ne moka atlıyon ne moka pompa muhabbeti yapmaya çalışıyon

Abaza değilim bu arada 3 gün konuştuğum hatunu kendime aşık ettim oda şansıma uzak şehirde kız bugun içmişti kafayı buldu isteseydim istediğim herşeyi alırdım adam gibi konuştum bize yakışmaz biz ciddi ilişki adamıyız geçici karı işlerini tatilde ruslardan almanlardan karşılıyıp sevgilimize bağlı kalıyos onlar turist olduğı için aldatma sayılmıyp farklı çicekler koklayıp bırakmış oluyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın CSB

• Şükür bugün de başkasının yerine utandık, aynen kardeşim aldatma sayılmaz bu kafayla az yaşarsın sen

• Alıntı

metni:
    adam gibi konuştum bize yakışmaz biz ciddi ilişki adamıyız geçici karı işlerini tatilde ruslardan almanlardan karşılıyıp sevgilimize bağlı kalıyos onlar turist olduğı için aldatma sayılmıyp farklı çicekler koklayıp bırakmış oluyosun
  • olm nası bi pasifsiniz csblik ne var bunda instada karının tekini eklemiştim hikayesine yazdım konuştuk baktım hatun fena bende zeki adamım manipüle etme yeteneğimi kullanarak bunuda etkiledim karı kendi açtı cinsellik mevzularını bende uzattım biraz sonra olay buluşuruza falan geldi hani alttanda meseleyi biliyo kabul etti sonra sovgolom vor ı attı ortayada bence ya blöf atıyo yada mal bi sevgilisi var gördü benim gibi eğlenceli bebeyi diğerine yol verecek

• EnterX kullanıcısına yanıt

Tamam knk inandım sen pentagonda ki stajyer ajan piliçleride manipüle edersin ping at yeter  

• napıyım 20 yaşında ilk sevgili olduğum hatunla mı yaşayım ömür boyu sevgilimi seviyorum ayrılmam evleniriz zatende bi zahmet farklı tadlarda deneyelim gidip sürekli ilişki kurmuyorum o yüzden bi daha görmeyeceğim yabancı uyruklu ablalarımızla karşılıklı ülke tanıtımı yapıp ayrılıyoruz o ablalar numara insta isteyip ısrar etsede vermiyorum sevgilimi seviyprım çünkü evlendiğim kadın beni bırakmadığo sürecede bırakmam zaten türkiyede yaşayan hiçbir kızla böyle bir ilişki kurmam uzar kötü yerlere gider diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geçen bir kız tavladım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.