Şimdi Ara

Türbanlı kız vs Açık kız farkı ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun farkını anlayamadım, hemen hemen ikiside aynı, küfür sigara türbanlı kızlardada mevcut, Ticaret Meslek Lisesinin önünden geçiyodum, 3 türbanlı kız sigara içiyodu, neyse parkta bir banka oturuyum dedim, baktım kapalı bir kız nasıl küfür ediyo eski sevgilisine, yaşları 16 filandı galiba...
    Açık kızda,türbanlı kızda aynı geldi bana,sizce farkı ne ? Açık kızdada bu davranışları gördüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karrigan1907 -- 23 Mayıs 2017; 21:51:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikisi de cop

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri türbanlı biri açık

Not: Açıklar daha iyi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 23 Mayıs 2017; 21:50:23 >
  • Namuslusunu bulursan ikisi de iyi derim. Hele bu devirde türbanlılar açıklardan beterler. Parklarda öpüşen dolmuş.

• din,dil,ırk

insan kalitesini belirlemiyor
  • Her sakallı nasıl hacı olmuyorsa her türbanlı da namuslu olmuyorbu gözler ne türbanlılar gördü bakire ama Transporter dan inerken arka bahçesi meze olmuş hacı Şakire

• Kapalıysa ailesi net muhafazakar, eğitimsiz. Açıksa hala muhafazakar olabilir ancak çocuklarının dini baskı yapmadıkları için daha eğitimli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O değilde son yıllar da türbanlılar pek bir guzellesti

Açıklar çöp leş oldu

• Türbanlının sadece saçları gözükmüyor o kadar. Tüm vücut hatları belli şimdiki türbanlıların, ayak bilekleri de caiz olmasına rağmen gözüküyor. Beline de kuşak bağlıyorlar ki belli olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balbasur

Kapalıysa ailesi net muhafazakar, eğitimsiz. Açıksa hala muhafazakar olabilir ancak çocuklarının dini baskı yapmadıkları için daha eğitimli.

BKZ: SOL ÇOMARI
  • Türbanlı kızlar benim için her zaman 1-0 geri de. Önyargımın sebebi ise o türbanı cidden dini inancından dolayı kendi rızası,isteğiyle takmamış olması -genelde yüzde 80-90 aile etken-. Ki 16-18 yaşında bir genç kızın böyle bir kararı verebileceğinden de emin değilim. Varsa benim görüşüm bu, ben bu türbanı kendi isteğim rızam ile taktım diyen, helal olsun.

• Biri kafayı kapatırken beynide kapatıyor
    Diğeri kafa açık olduğu için algılarıda iyi oluyor.
    Seçim sizin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: questioner

quote:

Orijinalden alıntı: Balbasur

Kapalıysa ailesi net muhafazakar, eğitimsiz. Açıksa hala muhafazakar olabilir ancak çocuklarının dini baskı yapmadıkları için daha eğitimli.

BKZ: SOL ÇOMARI

adamın şu yorumundan ideolojik köken nasıl çıkardın moruk?
  • İkisi de sevişiyor, ikisi de tinderda, ikisi de insan....
  • Sokakta türbanlıların yaptıgını açıklarda görmedim, bilemiyorum
  • questioner Q kullanıcısına yanıt
  • questioner Q kullanıcısına yanıt
    Yoo sağ sol ne alaka hocam? İnsanların düşünme özgürlüğü var, sen x bireyine kendi düşündüğünü zorla düşündürtüyorsan cahilsin demektir. Bu da çevremde yani müslümanlıkta çok var. Sorun müslümanlarda değil, eğer her pazar zorla kiliseye yollanan bir hristiyan görüyor olsaydım onların ailesine de cahil derdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafadaki örtüyle edepli, ahlaklı, dindar olunmuyor. Önemli olan kafanın içindeki. Birçok örneği mevcut.
  • Ne turbanlilar gordum kicina kadar mini giymis kizdan daha tahrik edici.onlarin daha tehlikeli olduklarini dusunuyorum.

• Aile baskısı diyen olmuş o bu şu herneyse.

Kimse adamlığından bahsetmemiş ama. Kaç tane kız sevgilisi yüzünden kapanmayı tercih ediyor? sevgilisi istedi diye değil. Hani sözde adamlar erkekler ya. Sen kızla takıl et sonra onu en ufak pürüzde kötü duruma düşür.

Milletin kıza bakışı çevresi derken kızın tercih ettiği kapanmak. He burada sadece o şekilde kapanmak olsa yine iyi içine kapanıyor dışlanma korkusu vs vs.

Milletin kapalısı açığına laf edeceğinize ilk önce düşünmeyi becerin kendinizi eleştirin.

Bknz:yukarıda arkadaş ne güzel özetlemiş din dil ırk insan kalitesini belirlemez diye.

Aslında daha çok söyleyecek cümleler var ama bu kadarı yeterli. Herkesin düşüncesine yorumuna saygım var. Ama herşeyden önce kendinize bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 24 Mayıs 2017; 1:38:30 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.