Şimdi Ara

Tunceli'de Manuel Fernandes Sesleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• berbat bi zeminde 17'ye 17 devam eden maçta hemde çok hoşuma gitti
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hahaaha çok iyi yaa Fernandess

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tt arenadan daha iyi zemin berebere dediğinde aklıma bara bara bere bere şarkısı geldi
  • Dersim değil, TUNCELİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

Dersim değil, TUNCELİ

video başlığını direk yazmayı tercih ettim. yönetici arkadaşlarımız değiştirebilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

Dersim değil, TUNCELİ

Bunu demek için gelmiştim.

• tamam değişti beyler, bi art niyet yoktu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vay arkadaş ya, üzülüyorum böyle şartlarda böyle çocukları gördükçe. Tek bir futbolcuya 30 milyon dolar verenler, verdirenler utansın. Çok mu zor her ilçeye spor alanları yapmak? Bu federasyon, onun kodaman üyeleri ne işe yararlar? Yabancı futbolculara para saçmaktan başka ne bilir bu klüp başkanları? Yazık gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

tt arenadan daha iyi zemin berebere dediğinde aklıma bara bara bere bere şarkısı geldi

yahu çok şeysin yahu
    hahahaahhaaa güldürdün beni moruk
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28tatar

Vay arkadaş ya, üzülüyorum böyle şartlarda böyle çocukları gördükçe. Tek bir futbolcuya 30 milyon dolar verenler, verdirenler utansın. Çok mu zor her ilçeye spor alanları yapmak? Bu federasyon, onun kodaman üyeleri ne işe yararlar? Yabancı futbolculara para saçmaktan başka ne bilir bu klüp başkanları? Yazık gerçekten.

Ben de üzülüyorum ama elden gelen bir şey yok. İnsana değer verilmeyen bir yerde spora ve sporcuya asla değer verilmez.
  • quote:

Vay arkadaş ya, üzülüyorum böyle şartlarda böyle çocukları gördükçe. Tek bir futbolcuya 30 milyon dolar verenler, verdirenler utansın. Çok mu zor her ilçeye spor alanları yapmak? Bu federasyon, onun kodaman üyeleri ne işe yararlar? Yabancı futbolculara para saçmaktan başka ne bilir bu klüp başkanları? Yazık gerçekten.

açıkçası ben üzülmüyorum. çocuk dediğin çamurun toprağın içinde büyümeli. bizim çocukluğumuzda da böyleydi ve düşünüyorum acaba bizim zamanımızda spor kompleksleri denilen yerler olsaydı iyi olur muydu diye yok abi böylesi daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: VogAumTaR

quote:

açıkçası ben üzülmüyorum. çocuk dediğin çamurun toprağın içinde büyümeli. bizim çocukluğumuzda da böyleydi ve düşünüyorum acaba bizim zamanımızda spor kompleksleri denilen yerler olsaydı iyi olur muydu diye yok abi böylesi daha iyi

Bu işin duygusal ve nostaljik yönü hocam. Benim bahsettiğim hususun içinde manevi olduğu kadar maddi konular da var. Zaten en kadar gelişmiş olursak olalım, spor kompleksleri tüm çocuklara zaten ulaşamaz. Fakat olayın profesyonel boyutun düşünürsek, futbolumuzun ağır aksak ilerleyişini, yerli futbolcu sıkıntısını düşünürsek dediğimi daha iyi anlarsınız. Çocuk çamurun içinde büyüsün ama spor gibi insanın kendini geliştirebileceği, ülkesine fayda sağlayabileceği bir konuda büyümesin.

• Memleketim be
  • "Tunceli'de Mahmut Tuncer Sesleri" diye okudum
  • Tunceli'de zaten Beşiktaşlı çoktur.

Hatta Dersim Çarşı bayağı aktiftir.

Memleketimi özledim be
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

"Tunceli'de Mahmut Tuncer Sesleri" diye okudum

/>
  • Ne üzülmesinden bahsediyorsunuz sevindim çocuklar için. Temiz duygularla saf mutluluğu yaşıyorlar. Sokakta çamurun içinde futbol oynamayan bilmez. 99-98 biten 2ye 2 maçta bile atılan her gol inanılmaz bir mutluluktur. Çocukluğumu özledim. En azından yaşıtları gibi futbolu Fifa 2012'den, Cristiano Ronaldo'dan öğrenmiyorlar yaşıyarak öğreniyolar.
  • Ulan ne kadar ozlemisim sokakta futbol oynamayı. En cok da kar da oynamayı. Bilen bilir şöyle 25-30cm taze bozulmamış kar üstünde futbol oynamanın zevki ayrıdir. Hem kalın giyindigin icin hem de kar olduğu icin düşünce acımazdi. O yüzden tv deki gibi kayarak hoplamali ziplamali rovasatali düşmeli kalkmalı maclar olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

quote:

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

tt arenadan daha iyi zemin berebere dediğinde aklıma bara bara bere bere şarkısı geldi

yahu çok şeysin yahu
    hahahaahhaaa güldürdün beni moruk

ali abi çaldım imzanı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.